Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаю, що декілька людей з форуму мають цей телефон.

Діліться враженнями від користування.

Цікавлять прошивки. В стандартній поставці вій йде з 1.28.

Багато хто перепрошиває на 1.47/1.49. З наших хтось прошивав? Якщо перепрошили - діліться враженнями.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в мене зразу була прошивка 1.47 з русіком

телефон класний - можна вилпити все під себе, але є і недоліки

Опубліковано

я маю вже достатньо багато софту. і вже таки не троха досвіду :angry:

теж мав 1.28 в базі, перепрошивав на 1.47, потім на 1.49. зараз сижу на 1.53 азіатській, дійсно швидка і просто супер, правда повністю англійська (що мене влаштовує)

взагалі пропоную гілку створити по МПХсу, софтом краще ділитись а не тянути його з нета. ті ж прошивки по 30 мб кожна, в мене вже викачані, та протестовані. працює :D

то що створюєм?

ось такі цікаві скіни теж маю

post-58-1152307130.jpg

post-58-1152307138.jpg

post-58-1152307147.jpg

post-58-1152307233.jpg

post-58-1152307642.jpg

post-58-1152307916.jpg

Опубліковано
кстати, а "продолжение" предполагается? типа mx240?

Канечна. Удачні екземпляри мають продовження, от тільки їм не завжди вдається повторити успіх попередника.

3.ЬІ. МРХ220 - дешевий, надійний смартфон, який не має аналогів в Конкурентів. Тому в нього буде довге життя. :(

Опубліковано

mx300 уж точно не повторит успеха mx220. хотя бы из-за запредельной цены. да и устарел он уже порядочно

Опубліковано
mx300 уж точно не повторит успеха mx220. хотя бы из-за запредельной цены. да и устарел он уже порядочно

глянь ось цей пост. зараз на ринку США на Q досить здоровий ажіотаж

Опубліковано

можна і так. можна одну DLLку брати з 1.47 і буде російський ввод, але можуть вилізти граблі. я смс пишу в латинській транслітерації і не бачу в цьому проблеми тим хто їх читає :) крім того навіть на азіатській сама кирилиця і в смс і в неті і в текстах

Опубліковано

Ну, вінду то понятно що можна заточити під кодову сторінку, саме написання смс цікавило.

Як з тобою можна зустрітись? Забрав би прошивки, пива б попили...

Опубліковано

IMXO телефон класний, проте без карти пам`яті втрачає половину своїх плюсів.

В мене на заточку телефону пішло приблизно тиждень сексу, проте зараз не маю з ним жодних проблем. (+ друзі гіг памяті подарували :-) ).

Практично одразу перешив на 1,47 (заводська просто жахлива) і доставив рос. ввод. Все працює. Софта море. Майже все, що потрібно вже знайшов.

P.S. 300-й просто збочення якесь (ІМХО)

Опубліковано

Флешка сама собою...

А нарахунок настройки - я свій k500 настроював довше ніж цей тел... друга справа, що йому функцій можна добавляти і добавляти, тому і настройка ніколи не закінчується...

PS змінив трохи заголовок, якщо можна, то прошу адмінів поки закріпити цей топік...

Опубліковано

можна топік назвати не тільки для МрХ, а і для всіх віндоусмобайл смартфонів

благо софт підходить

Опубліковано
Ну, вінду то понятно що можна заточити під кодову сторінку, саме написання смс цікавило.

Як з тобою можна зустрітись? Забрав би прошивки, пива б попили...

робочий 777776, звони, скентуємось.

щоб не був геть оффтоп, атачу скін, один з мого першого посту

_v___kl1wdr_spideyman.rar

Опубліковано

скіни я рахую основна річ що ствоює настрій вашому телефону

причому їх така кількість що просто підбирати можна по будь-чому

наприклад скін а-ля Сонгоку :angry:

tn_Dballz.gif

а-ля Кіпо :mdr:

tn_Tribal_Dragon_J.gif

або по інтересам :)

reySkin-CS.gif

найкращий вибір на мій розсуд на www.airfagev.com

post-58-1152651271.gif

post-58-1152651286.gif

post-58-1152651369.gif

Опубліковано

Створив папочку для MPx220, закинув теми, що лежали у мене (сам ще не пробував, відгуки в тему).

Маю ще купу софта, треба - закину.

MPx220 -> Themes

Опубліковано

Закидай

ps

попробував різні скіни...

враження: плагіни, які потрібні для їх роботи підторможують смарт. не сильно, та і кожна тема по своєму, але на деяких повернення в HomeScreen проходить з доволі великою затримкою...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...