Перейти до змісту

Економічно обгрунтована тривалість життя громадянина

romaxa11

Поставте себе на обтяжене місце влади  

18 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

діти дбатимуть? ну ну... . Я ці відрахування маю вже, а ти може, колись, а я свій мінімум пенсії буду мати завжди при нашій системі, якщо доживу.

Що вам дає те що ви платите в пенсійний фонд? якісь пільги, гарантії, медичне забеспечення... хтось щонебудь може згадати? тоді якого хре..?

Тільки забирають. Краще домовитись працювати неофіційно, і брати ці 35% на руки, і якщо оптиміст :) покласти на депозит, процент буде покривати інфляцію, і завжди зможете взяти їх на лікування і тп. Беріть все в свої руки.

Опубліковано
оце да - депозит це якраз те що треба :))))))

зараз вже можна визначитись куди класти.

Згадав, офіційне влаштування, потім дає чергу в центрі зайнятості.

І якби кожний тримав пенсійні відрахування на депозитах, то гроші працювали б на малий і середній бізнес, а не був в розпоряджені верхніх уродів.

Опубліковано

20-30% річних плюс тіло кредиту підріжуть любий бізнес під корінь, мало бізнесів є з рентабильністю більше 20-30%, в більшості переважає ще меньший відсоток, пропорційно з зростанням рентабильності збільшується кількість конкурентів, яка все одно зменьшує якщо не рентабильність так чистий прибуток (я не говорю про бізнес який кришується владою, там рентабильність може бути така сама безмежна, як фантазія депутата). Якщо ситуація з банками не змінится, то їх рефінансування абсолютно нічого позитивного для економіки держави не зробить, ну хіба що підвищить купівельну спроможність керуючих банківських органів, але цього замало.

Опубліковано

Tolik_lt У нас надзвичайно чесний, порядний громадянин(просто взірець), вірить у чесність влади і агітує других на цей шлях)))))

Видно що в нього ЗП не 1 500 грн. а 5 000 - 8 000 грн. і ще десь на якомусь кріслі чинуши (у якийх процент на пенсію в рази більший ніж у простих людей)

Бож правда, вижити за одну пенсію чисте самогубство, якщо не чинуша)))

Опубліковано

Вирджил, ))) думаю, уТолика ЗП )))) выше 8000 , если гривен )) и , думаю, он этого добился )))))))) в нашей ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))00 стране не тем, что писал реквием по РоССии

))))))))))))))))))

Опубліковано
Вирджил, ))) думаю, уТолика ЗП )))) выше 8000 , если гривен )) и , думаю, он этого добился )))))))) в нашей ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))00 стране не тем, что писал реквием по РоССии

))))))))))))))))))

Мені глибоко паралельно яка ЗП у людини, я на ці речі не "страдаю" ;)

І як прийдеш ти до гори, відкинь весь дерев"яний мотлох, який ти назбирав, бо обтяжувати він тебе буде, бо дальше будеш іти серцем
Опубліковано

))))))))))))))))))

Мені глибоко паралельно яка ЗП у людини, я на ці речі не "страдаю" ;)

нєужелі?:)а враження зовсім інше складається:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...