Перейти до змісту

Економічно обгрунтована тривалість життя громадянина

romaxa11

Поставте себе на обтяжене місце влади  

18 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ви влада, ваш "удєл" їздити в дорогих атомобілях, жити в шикарних віллах, відвідувати бомондні раути, бали, виступати на ток-шоу, очолювати революційні мітинги, придумувати веселі закони і купу підзаконних актів для їх вдосконаленого заплутування, ви еліта цієї країни і все краще що вона може дати все ваше і ваших коханих діточок, вони підростуть і все перейде до них і все б класно, якби не те бидло яке там далеко внизу хоче їсти і також народжує дітей, та й ще й раз на пару років перед ним видєлуйся перед виборами, обіцянками трави, а потім шукай йому гроші коли воно до пенсії доживе.

Ось тут саме цікаве, до пенсійного віку громадянин в більшості своїй є активом для влади - він платить податки, а доживши до пенсійного віку переходить в категорію пасиву, єдина їх користь мають право голосу і їх найлегше купити, розвести. Але цей процес раз в чотири роки, а пенсію їм виплачуй кожен місяць.

Тому однією з базових задач влади (чого влади бо саме їй належить абсолютна більшість наукових закладів і організацій де видаються сертифікати, дозвола, ліцензії, заключення) зробити так, щоб громадянин загнувся десь в районі 50-60 років.

Мене не покидає думка на рахунок цього, занадто вже все системно: медицина, харчування, а ще запали дві цифри, які будь-кого поставлять в шок:

мінімальна зарплата десь в районі 625грн на квітень 2009 року, а прожитковий мінімум - 669грн (можливі не точності, але точно прожитковий мінімум вищий мінімальної зарплати).

Тобто держава законодавчо дозволяє платити людині меньше ніж потрібно для виживання, я запитую і кому там ще вірити?! Нам говорять про приєднання, підлягання, про глибоко-закручену геополітику, а всередині країни ще навіть ніхто нічого робити не почав.

Не буду про медицину, з її прививками, ліками і т.д.

Хто дозволяє виробництво згущьонки, сметани, масла в яких немає молока, хто дозволяє виробництво чіпсів, сухариків, від яких щурі дохнуть, а в кращому випадку втрачають репродуктивну здатність (це продукти які не меньш шкідливі ніж сигарети, але на упаковці ніхто не пише, що вони викликають рак), хто дозволяє і контролює генномодифікований товар на полицях супермаркетів.

Все говорить про те що нас тупо косять, пам'ятаю, колись красувались цифри нас 52 мільйони, потім вже 48, зараз 46, а політики й далі кудись нас ведуть, ми мусимо кудись вступати, тільки от їх діти вже всі закордоном навчаються і живуть, а це дуже показово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого особистого, просто бізнес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, чи розглядаєте Ви потенційне підвищення пенсійного віку громадян України до 65 років для чоловіків та до 60 років для жінок, як безумовно позитивний фактор?чи у чому тоді тут підступ злочинної влади?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підвищення пенсійного віку зменьшить кількість "пасивних" громадян в країні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

себто, злочинна влада дає можливість пожити довше у обмін на продовження терміну нещадної експлуатації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас довго не живуть, а отже людина все життя відплативши податки на пенсію спокійно відходить в інший світ, а грошики йдуть на купівлю нових мерседесів, обов'язково з шкіряними сидіннями, ти що не доганяєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сидіння не зі шкіри пенсіонерів?

Рома, ми коли прийдемо до влади до замутимо гучний процес - Дєло врачєй. вони ж допомагають злочинній владі нас зводити зі світу. санітарка-веслрп по п-ді получай, медсестра-довічне ув"язенння і виправні роботи. лікар- растрєлять!головний лікар- відрізати потроху все шо торчить.

чи спочатку за ДАІшників візьмемось?а ше є банкіри...з цих ми топитимемо смалець. і забезпечуватимемо армію шміром для черевиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сидіння не зі шкіри пенсіонерів?

Рома, ми коли прийдемо до влади до замутимо гучний процес - Дєло врачєй. вони ж допомагають злочинній владі нас зводити зі світу. санітарка-веслрп по п-ді получай, медсестра-довічне ув"язенння і виправні роботи. лікар- растрєлять!головний лікар- відрізати потроху все шо торчить.

чи спочатку за ДАІшників візьмемось?а ше є банкіри...з цих ми топитимемо смалець. і забезпечуватимемо армію шміром для черевиків.

ти правий, тільки мова не про всіх, бо кого не візьми той скаже, а я шо? всі такі і я такий. Верхушку знести хватить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ти шо:)а порставити кого?:)тебе і Ромаху?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а кого ж іще? і тебе візьмем :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx77 ніфіга нас двох вистачить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ответ 250 лет )))

Так как при нынешней власти (а может и народе) кажеться что пенсионерам у нас не место кроме групки избранных )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx77 ніфіга нас двох вистачить

робота всім знайдеться, буде патрони підносити, ти заводиш, я стріляю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, економічно обгрунтованими є вік життя бл. 70 років. Поясню чому. Людина повинна допрацювати до пенсійного віку більш-менш здоровою. Інакше (скажімо, якщо максимальний вік становитиме "60 років - ч., 55 років - ж." чи "61 років - ч., 56 років - ж.") вже протягом останніх 5-10 років свого працездатного життя людина більше сидітиме вдома на лікаряних, а може й взагалі лежатиме в лікарні, ніж працюватиме. Економічно це не виправдано. Тоді як вийшовши спокійно на пенсію, людина зможе доживати віку (10 років для чоловіків і 15 - для жінок), насолоджуватись все новими і новими букетами хвороб, а потім врешті-решт померти в 70 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До економічнї кризи існував дифіцит працівників (механізаторів, водіїв спецтехніки) тому приходилось просити пенсіонерів щоб працювали ще трошки. Наприклад виходили тільки літом, чи там навіть просто по викликку, \бува на 2-3 дні в тиждень. Ось так.

Виходячи з екології пенсійний вік буде мабуть скорочений на років 5, проте ніхто і ніщо (крім здоровя) не заважатиме цим людям працювати.

Не голосував бо не зміг Поставте себе на обтяжене місце влади

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дефіцит існував переважно завдяки тому, що молодь неохоче йде на певні види робіт. Їм краще дома посидіти на шиї в батьків, ніж йти заробляти гроші "брудними" професіями та ще й за невеликі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочу наводити статистику, але в нас дофіга пенсіонерів, чи то через шок з купою політичних переворотів на зламі тисячоліть, чи через техногенні катастрофи і забруднене середовище, чи через тотальний алкоголізм, але "зріле" (50-60 років) населення нашої країни вмирає як кролі, вбільшості сімей одна-дві дитини, а пенсіонерів яким по 70-80 років дуже багато і всім потрібно оплачувати мізерну пенсію і мізерні пільги, які помножені на мільйони перетворюються в десятки мільярдів гривень, які хтось повинен заробляти. І тут слід згадати, що продутивність праці в нас дуже мала в порівнянні з розвинутими країнами, оскільки дуже мала частка промисловості усвідомлює що вона в 21 столітті, а не в 70-80 роках 20 століття, бо в нашій ментальності прибутки вкладати не в розвиток і оптимізацію виробництва, а в дорогі джипи, шикарні вілли, короче на дєрибан і це коли до нас в гості прийшов відкритий ринок.

Отже один працюючий заводу повинен заробити собі на зарплату, на податки, на пенсію одного, а може вже й двох пенсіонерів і це все він повинен провернути в кустарних умовах, які постійно змінюються в сторону погіршення.

Вихід з ситуації - збільшення продуктивності праці на одного працюючого, але в умовах сучасної конкуренції і реалій повязаних з нашою політичною верхівкою, їх патріотизмом і порядністю, це виглядає дуже не просто втілити.

... і на рахунок банкірів, тут всі кричать про визначальну роль банків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І вони були закатовані за гріхи їхні,

і наказані за беззаконня їхні,

кара світу сього була на них,

і ранами їхніми світ вилікується.

Терпіть гої, ваше царство небесне вже близько.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден з romaxa11 повністю.

Система не функціонує, а наша влада тупо гасить вогонь керосином. треба лікувати хворобу а не ознаки.

А дожити до 65 років не кожен зможе в сучасних умовах. Тому думка що народ ну не косять, але і захищають від вимирання, досить реальна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неплачу пенсійних внесків, жити треба вже і зараз, нема накого надіятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неплачу пенсійних внесків, жити треба вже і зараз, нема накого надіятись.

а у старості ця людина пи..дітиме, що держава платить їй маленьку пенсію:)

чи "Боже, не дай докєгнути до пенсії"?;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

толік, соррі, а ти ще й пенсійні внески платиш?

імхо - пенсійне забезпечення великий развод: всі валюти легшають із часом,

ти сьогодні віддаєш гривню із її сьогоднішньою купівельною спроможністю, а тобі потім будуть давати якийсь мізерний відсоток (!) обезціненої (!) гривні.

недержавні за мене контори платили. із своїх коштів. це в соцпакет входить. а я лиш державні. за них же виплачують пенсії теперішнім пенсіонерам:)

так, енді, всі валюти легшають, але потім як знайдеш на свої останні 5-10 років життя:)а так- однозначно проживеш тут і зараз:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

толік, соррі, а ти ще й пенсійні внески платиш?

а как их можно не платить при официальном начислении ЗП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt - пі_здиш ти, а до пенсії ще тобі дожити треба, оптиміст, і невже ти думаєш що я розраховую жити на пенсію, я що самовбивця? я ніколи не брав в борг, не брав кредитів, і прекрасно себе відчуваю. А ти плати далі, потім станеш гречкоїдом Черновецького. Там зверху розуміють що скільки людині не плати їй все одно мало, то чого платити більше? можна і менше. Тобі старенькому кинуть 1 кг гречки, а ти і ходеш раденький. В тебе ПОБЄДА. При малих пенсіях дешевше коштує голос на виборах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цю-цю, маленький, не нервуйся, і за мій голос і мою гречку не гризись:)тим більше я надаю перевагу іншим крупам:)тим більше за мою старість-за неї мої діти дбатимуть, я надіюсь:) а дожити тобі треба не менше, ніж мені:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...