Перейти до змісту

Сигналізація на Daewoo Lanos, хелп для чайника

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Я не раджу взагалі зв'язуватись з Волинь-Авто, якість - нікакая; ціна - безпредєльна. Рекомендую поїздити без сігналкі до 10000, пройти ТО1 і попрощатись з Волинь-Авто. Всі недоліки до 10000 мають повилазити. Друзі мої так робили і я так само зроблю (така ж ситуація і у мене була: думав ставити самому чи як).

Підтримую. Аналогічно зробив. А сігналку поставив сам у перші дні користування автівкою, сам доробив автоматичне відкривання багажнику з брелка керування сігнализацією... Бо на "волинь авто" такими "опціями вони не займаються" Я плюнув тай зробив на свій розум все що вони немогли мені запропонувати. Взагалі краще до них неїхати.

А ты подключал "вежливую подсветку"? Как впечатления?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які можуть бути враження, натиснув на пульту кніпку "Відкрити" і світиться світло в салоні 30сек або поки не ввімнеш "Запалювання", ось і всі враження. :blink: Краще зробити так що коли нажимаеш "Відкрити" або "Закрити" щоб горіли передні протитуманки і лампи заднього ходу, більш корисніше буде :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які можуть бути враження, натиснув на пульту кніпку "Відкрити" і світиться світло в салоні 30сек або поки не ввімнеш "Запалювання", ось і всі враження. :blink: Краще зробити так що коли нажимаеш "Відкрити" або "Закрити" щоб горіли передні протитуманки і лампи заднього ходу, більш корисніше буде :huh:

Да, я собі так ставив. Ворота в темноті закрити, чи до дверей підійти - значно краще, коли машинка освічує дорогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже вариант. А то мне на том-же Волынь-авто поставили 725-й шериф, фактически только задействовали дистанционное открывание-закрывание дверей + датчик удара и концевики дверей, багажника, капота. А подскажите, кто знает, что еще можно задействовать в этой сигналке? "Выжать" так сказать по максимуму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже вариант. А то мне на том-же Волынь-авто поставили 725-й шериф, фактически только задействовали дистанционное открывание-закрывание дверей + датчик удара и концевики дверей, багажника, капота. А подскажите, кто знает, что еще можно задействовать в этой сигналке? "Выжать" так сказать по максимуму?

якщо маєш електросклопідіймачі можеш зробити дотяжку вікон, зробити дистанційне відкривання багажника, можливо, треба тільки у функції подивитись, дистанційну заводку автомобіля.... а загалом візьми інструкцію з того ж 725 і почитай в розділі програмування, там описано усі функції, що дозволяє дана сигналка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Открывание замка багажника уже сделали в другом сервисе :) Спасибо за совет, полистаю инструкцию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яка різниця: SHERIFF ZX-725 ver 2 чи SHERIFF ZX-725?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 725ver2 коробка гарніша :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще питання щодо центрального замка - який варіант обирати? чи він тільки один для Ланоса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Універсальні бери.

Да, я собі так ставив. Ворота в темноті закрити, чи до дверей підійти - значно краще, коли машинка освічує дорогу.

А хто тобі це підсказав зробить ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.avtozvuk.ua/catalog.php?r=16 - ну тут є такі варіанти, брати найдешевший чи є нюанси?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20-25$,не дешевший!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... цікаво... передзвонив в Волинь-авто, сказали можна ставити свою сигналізацію, тільки певних виробників, Sheriff туди входить, встановлення десь 500 грн.

гарантійне обслуговування лишається, тільки на сигналізацію тоді не поширюється

передзвонив в їхній магазин, кажуть SHERIFF ZX-725 - 952 грн., по лінку, який мені дали - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2438 - 399 грн. В чьом подвох? Якось не сильно хочеться переплачувати 550 грн....

Могу познайомити з електриком з волиньавто, зробить на своїй території в рази 2 дешевше і гарантію не втратиш.

Та й можна з хлопцями домовитись за копійку, що вже після перших 2-х ТО будеш масло і фільтри міняти де захочеш/де дешевше, а тобі поставлять відмітку і гарантія про всяк випадок буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що, замовив через нет таку сигналку:

http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=2438

і такий центральний замок:

http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=3163

чекаю, коли зі мною звяжуться

коли встановлю це все щастя, повідомлю в скільки обійшлося :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон, прискорить покупку і доставку :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, порада Scorpio актуальна, мабуть за сайтом вони не сильно слідкуюь. До мене не дзвонили протягом доби, тому я звернувся сам. Як виявилося жодного з моїх замовлень не було на складі. Тому замовив трішки інші штуки:

сигналізацію SHERIFF ZX-900 і центральний замок Fantom CL 480. Сьогодні заберу з Автолюкса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де будеш встановлювати вже вирішив ?

чи вона в тебе не на гарантії ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Волинь-авто, але "особливим методом" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за метод такий :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не раджу взагалі зв'язуватись з Волинь-Авто, якість - нікакая; ціна - безпредєльна. Рекомендую поїздити без сігналкі до 10000, пройти ТО1 і попрощатись з Волинь-Авто. Всі недоліки до 10000 мають повилазити. Друзі мої так робили і я так само зроблю (така ж ситуація і у мене була: думав ставити самому чи як).

це 100% що неварто в них ставити - я раз перевстановлював сигу після "волиньавто" - десь є фотки їхньої "установки" - гіршої установки бачити недовелось :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротше, підсумую:

Купив через інтернет на http://www.avtozvuk.ua сигналізацію:

SHERIFF ZX-900 ver2 - 463 грн.

і центральний замок - Convoy AZ-4 - 176 грн.

+ доставка 18 грн.

Встановити вдалося за 600 грн. Дякую Nick за допомогу. Завдяки Борді досягнув економії витрат в два рази

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...