Перейти до змісту

Как надо общаться с ГАИ

ksena555

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

генерал хам ^_^ видно что инспектора наши украинские... когда закончится этот "бардельер" в державе? Вот пока такие "генералы" у власти жить нам ребята так как мы теперь живём. Жаль <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бугога0))))))) Оце відео!!! Респект))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, нічого респектового я тут не бачу. Після цього моменту в гаїшника ще твердіше закріпиться думка, що якщо ти мєнт, то закони для тебе не писані. Генерал мудак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=97FbO1ByTLA&NR=1

Ще один генерал! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Напишу як було...

Назва теми на 100% відповідає випадку, який трапився зі мною на трасі Луцьк - Рівне позавчора (в понеділок). В напрямку Рівного в самому кінці Волині, де напрямки руху розділені лісом, тобто зустрічні не попередять дальнім світлом.

Стоїть "пост" в лісі з візиром.... Його я вдало проскочив, бо їхав відразу за вазом, якого тут і зупинили. Кумедно виглядало, як його "тримали в об'єктиві" до самої зупинки, ніби записували на відео. Їду далі... Через 3-4 км ще один пост, дві автівки в смугах і троє в формі, один мені рябою палкою наказує зупинятись. Виходжу, тицяє мені перед очима "фена", на ньому 124. Веде мене і ще одного потерпілого оформляти. Той другий потерпілий як виявилось мав 125 і вперто чомусь доводив, що на цій дорозі можна їхати 130. Зі мною получилась пауза, бо хлобці у формі дістали ПДР, відкрили там де дорожні знаки і питають того другого потерпілого: "Коли це знак стоїть, скільки можна?" Він: "90", - "а якщо цей?", - той каже: "не знаю". Вони всі дружно зареготали і тут згадали за мене і всадовили мене в свого пасата. Той даєць, що сидів за кермом, висунув голову надвір, і перепитав, яка там в мене була цифра, йому сказали "10.07 - 124" (10.07 - то є час)

Даю йому техпаспорт, права і талон.

- Страховка є?

- В бардачку. Принести? (до моєї машини десь 30 метрів)

- Не треба. Вірю. (дістає стопку бланків протоколів і якийсь огризок паперу, схожий на квитанцію).

- Я не згідний.

- Чому?

*пауза, не знаю як почати*

- Просто не згідний.

- Там вас сфотографували. Хочете поштою отримати фотографію?

- Там сфотографували, а тут зафіксували швидкість? Оригінально. Тоді я в будь-якому випадку буду оскаржувати і ваші дії, і оформлені вами папери.

*пауза*

- Несіть страховку... (тут мені стало трохи смішно, бо 10 секунд до цього він мені вірив і сказав не нести)

*Іду за страховкою, по дорозі до мене приходить відчуття, що я роблю все правильно. Даю йому поліса, він перепитує з чим саме конкретно я не згідний*

- З цифрою на приладі. Вона може належати і не моєму автомобілю.

Тут він протягує всі мої документи і каже:

- Щасливої дороги! МИ ВАС СФОТОГРАФУЄМО НА НЕПРАВИЛЬНІЙ ПАРКОВЦІ В ЛУЦЬКУ!!! (тіпа, якщо не оштрафував і не примусив розрахуватись на місці, то хоч налякаю)

- І вам щасливо!

Відчувалось, що вони дуже поспішають. Місце вибрали - капітальне. 90 по тій дорозі їздять хіба що волинянки. А з такими незгідними, як я, возяться мінімум часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то я там завжди собі 120 їжджу...

Але

Дуже цікавим є знак "Дорога для автомобілів". У Правилах дорожнього руху чітко сказано, що "поза населеними пунктами на дорогах для автомобілів дозволяється рух зі швидкістю не більше 110 км/год. А на всіх інших - не більше 90 км/год". Однак де б я не їздив, ніде не бачив доріг, позначених знаком "Дорога для автомобілів". Тому всі дороги в Україні - "інші", і швидкість на них не повинна перевищувати 90 км/год.

А оце витяг з правил

2.6. Поза населеними пунктами на всіх дорогах та на дорогах, що проходять через населені пункти, позначені знаком 5.47, дозволяється рух із швидкістю:

* а) автобусам (мікроавтобусам), що здійснюють перевезення організованих груп дітей, легковим автомобілям з причепом і мотоциклам - не більше 80 км/год.;

(підпункт "а" пункту 12.6 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2008 р. N 876)

* б) транспортним засобам, якими керують водії із стажем до 2 років, — не більше 70 км/год.;

* в) вантажним автомобілям, що перевозять людей у кузові, — не більше 60 км/год.;

* г) автобусам (за винятком мікроавтобусів) — не більше 90 км/год.;

* ґ) іншим транспортним засобам: на автомагістралях — не більше 130 км/год., на дорогах для автомобілів — не більше 110 км/год., на інших дорогах — не більше 90 км/год.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...