Перейти до змісту

Аукціон на бас-гітару Урал (Чудо інженерной мислі)

ART

Рекомендовані повідомлення

Tonica.jpg

Старотова ціна 30 грн :closedeyes:

Прогресія по +5 грн.

Бліц ціна: 200 грн

З.І Першої струни немає, роз"єм який був в ній, кудись дівся. Гріф не повело, треба настроїти її.

Закінчення 1.04.09

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли ж закінчення аукціону? :blink:

І який її вік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поправив! Ну вони випускалися з 1960 років. Такщо десь в тих районах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Е е......

Там на фото ж є 4-ри стурни, а це точно не 5ти і не шести струнка...

Настроїти то таке, але от куди її підключати без роз'єму, ну звісно прикол в тому що грати просто як на акустиці є ,

але це те саме, що ти сидиш в машині за кермом, і тебе ззаду пхає 3 чоловіка... Ну звісно і роз'єм поставити не проблема...

Там один звукач? він працює хоч? Я її купляти не буду, питаю просто. Починав на схожій штуці грати, але в кращому стані і трохи новіша.

Але після двох тижнів занять і грі на Fender Precision Bass із двума звукачами di marzio із слонової кості, і все це на колонці Marshall разом із ламповим усілком цього виробника.... Але закинув я те все діло, був вже готовий брати ту гітару, якби і взяв, то не пожалів би точно.

Ностальгія блін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там на фото ж є 4-ри стурни, а це точно не 5ти і не шести струнка...

Подивись урл, фото з інету, це не його гітара

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да вони 5 чи 6 і ніколи неробили. Шо чудо іженерної мислі сумніваюсь а вот шо чудо СССРовского музичного пролетаріату то точно. Знаю брата Урала, Іріс Бас то тоже чудо таке саме. Но для декорацій на стіну можна сміливо брати. Якшо там гриф не повело і можна вхід приладнати та звукач працюе то для навчання покатить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Max правий то не моє фото. Там реально немає одної струни. Робоча, але роз"єму немає. Для мебелі згодиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ну то она продалась? дам 35 :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давно закрийте тему. DefJamaica до чого це? Те що хтось напише, не означає що все так, якщо він сам тормозить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...