Перейти до змісту

Замена водительского удостоверения.

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Остановил меня сегодня ГАИшник и у него возникло подозрение что мои "права" поддельные. Я получал их в 95-м году. Как раз (вроде-бы) переходили от книжечек к ламинированым. Говорит никогда такие не видал. Ну и плюс нет подписи главы комиссии. Потерял полчаса, пока он звонил и выяснял у какой-то местной девочки по базе данных. А вдруг остановят в Крыму, так все нервы измотают. Вопрос такой - каким образом можно заменить удостоверение водителя на новое, с теми-же категориями.

Опубліковано
Остановил меня сегодня ГАИшник и у него возникло подозрение что мои "права" поддельные. Я получал их в 95-м году. Как раз (вроде-бы) переходили от книжечек к ламинированым. Говорит никогда такие не видал. Ну и плюс нет подписи главы комиссии. Потерял полчаса, пока он звонил и выяснял у какой-то местной девочки по базе данных. А вдруг остановят в Крыму, так все нервы измотают. Вопрос такой - каким образом можно заменить удостоверение водителя на новое, с теми-же категориями.

Андрюха, ну ты юморист, а в органы соотвествующие не пробовал обратиться ? ИМХО должны помочь :)

Опубліковано
Андрюха, ну ты юморист, а в органы соотвествующие не пробовал обратиться ? ИМХО должны помочь :)

Дык, туда-ж еще нужно добраться. А может ктонить уже менял и это стоит 1000 грн. Так я даже не буду туда рулить и бензин палить ;)

Опубліковано

До речі, старі - не дійсні. Збираюсь поміняти свої, ще радянського зразка. Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

Опубліковано

відносно того чи старі дійсні чи ні то потрібно в юристів запитати, але в мене знайомий їздить на правах отриманих в 70 роках і нічого, навіть закордон їздить...

Опубліковано

Попутный вопрос: у меня талон предупреждений в состоянии, близком к разложению и выглядит, как желтая тряпочка, но серийник видно. Куда идти и нужно ли идти вообще?

Опубліковано

Для заміни посвідчення водія на нове необхідно:

1.Оригінал паспорту.

2.Копія техпаспорту.

3.Посвідчення водія.

4.Екзаменаційна картка.

5.Медична довідка.

6.Дві фотографії.

.... і десь 400-450 грн вам стане все.

Опубліковано
Попутный вопрос: у меня талон предупреждений в состоянии, близком к разложению и выглядит, как желтая тряпочка, но серийник видно. Куда идти и нужно ли идти вообще?

колись в інеті обговорювали талон, то дійшли думки що він взагалі не потрібен, і по закону ти його немаєш возити з собою, але ж ти цього ментам не докажеш... то візьми і їх спитай..

Опубліковано
До речі, старі - не дійсні. Збираюсь поміняти свої, ще радянського зразка. Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

Як це не дійсні? Мої видані в 1990 - му. Ніразу і ніде по всій Україні питань не виникало. От те, що вже майже порвались то це дійсно проблема.

Опубліковано

нужно ідті ...

мрево (заповнити аля анкетку) > оплатити процедуру (мене відправили в волиньавто) > 41грн (квітанція) заносиш в мрево) > тиждень часу > новий талон

зараз ота сума (41грн) мже бути більшою ...

але сама процедура приблизно така

я тоже простірнув разок талон свій ...

ну і міняв ше перед новим роком ....

донабор

зараз він в мене заламінований =) мга га га ... і чеснокажучи я тоже ніочєнь понімаю нашо він вообщє ? бо лічно в мене там був лише 1 запис .. і то після стірки там осталось видно тікі серійник =) і я так майже рік проїздив .. і нічьо ...

Опубліковано
Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

я писав, але щось він мені допоміг мало :glare:

Опубліковано

Права то дійсні, але при оформленні дозвільних (ліцензії на перевезеня, наприклад) в будь-якій інстанції, де необхідно представити права, у вас їх просто не приймуть :(

Опубліковано

Хотів поміняти свої, але де та екзаменційна карта - навіть не уявляю. За 18 років та купи переїздів не знайду.

Опубліковано
Тут на форумі є такий xriaps - напиши йому, думаю допоможе :)

я писав, але щось він мені допоміг мало :glare:

як не допоміг!?!? :huh:

я ж сказав - за ваш лв любой капріз

даєте документи старі (всі). перераховано в верхньому топіку

+ 1200 грн. для проплати всяких квитанцій і все

я думав дорожче буде, але порахувавши вийшов на суму 1200 грн.

так що кому треба - пишіть

Опубліковано
Хотів поміняти свої, але де та екзаменційна карта - навіть не уявляю. За 18 років та купи переїздів не знайду.

Та ж проблема. А без неї що - ПЕРЕЗДАВАТИ ?

Опубліковано

я думаю що можна і без екземенаційної картки, просто може трошкі дорожче коштувати.

якщо реально цікавишся замінити і немає карточки - буду взнавати чи можна без неї., тому що так просто не хочеться сто раз ходити туди сюди.

Опубліковано

Та ж проблема. А без неї що - ПЕРЕЗДАВАТИ ?

Все залежить від того, де здавав на права. Якщо в Луцьку, то +100 грн, і в ГАІ знайдуть запис в книзі.

Опубліковано

Цитата с Тернопольского форума.

Був у "них" в гостях

Тра медичну довідку, 2 фотки, паспорт, довідку що права не вилучались, підтверщення що останій рік був за рульом (тех. талон, довіреність, тимчасовий реєстраційний талон) і 280 грн. І через 2 год. маєш нові права!

Цитата с сайта ГАИ

Запитання-вiдповiдь

Запитання:

Які потрібно представити документи і куди для зміни водійських прав у зв'язку зі зміною прізвища при одружені?

Тетяна

Вiдповiдь:

В МРЕВ по місцю Вашої реєстрації для зміни посвідчення водія необхідно подати: - нотаріально завірене копію свідоцтва про одруження - посвідчення водія та талон попередження - екзаменаційну картку - медичну довідку - документ який підтверджує керування ТЗ (свідоцтво про реєстрацію ТЗ) - в разі відсутності необхідно буде здавати екзамени. Наказ МВС України від 03.09.1993 № 340

Опубліковано

Ну вот ответте мне пожалуйста на какой ФИГ нужно предьявлять:

1. СВИДЕТЕЛЬСТВО О БРАКЕ ???

2. ТехПаспорт машины?????

Какое отношение имеют эти два документа к праву вождения. При чём здесь моя жена???? И если у меня нет личной машины, но я работаю водителем -- тогда как быть? Тащить директора в качестве свидетеля ..... БРЕД КАКОЙ ТО. Идиоты --- как выдумают что то , то хоть стой хоть падай. Может ещё принести:

1. Аттестат что школу закончил

2. Свидетельство о рождении ребёнка.

3. Домовую книгу.

4. и.т.д.

Опубліковано

те що зверху пишуть - це брєд !!! :angry: , точніше може і не бред, тому що ситуації ( як пише Шура) бувають різні.

але мені для того щоб виготовити нові пластикові права

треба тільки ті документи, які звязані з посвідченням водія:

старі права

екзаменаційна картка

копія паспорта

фоткі

медична довідка

borg - якщо ти знайдеш де можна зробити за 280, - тоді будь - ласка і мені скажи!!! :D я б за 280 і собі поміняв!!! :rolleyes:

Опубліковано

DarkMonk, свидетельство о браке - это именно в том конкретном случае. смена фамилии при вступлении в брак.

Опубліковано
те що зверху пишуть - це брєд !!! :angry:

треба тільки ті документи, які звязані з посвідченням водія:

старі права

екзаменаційна картка

копія паспорта

фоткі

медична довідка

Только что был в МРЕО на Перемоги 1.

Нужно:

Старые права

Экзаменационная карта

Мед справка

Паспорт

2 фотографии

Заявление(печатают прям там)

202 грн 41 коп + 30грн 68 коп за спецпродукцию (согласно Наказу Міністерства внутрішніх справ N 369/1105/336 ( z1235-07 ) від 05.10.2007)

ЗЫ так что немного дешевле чем 1200грн ;)

borg - якщо ти знайдеш де можна зробити за 280, - тоді будь - ласка і мені скажи!!! :D я б за 280 і собі поміняв!!! :rolleyes:

И даже дешевле чем 280 ;)

Опубліковано
Ну вот ответте мне пожалуйста на какой ФИГ нужно предьявлять:

2. ТехПаспорт машины?????

Какое отношение имеют эти два документа к праву вождения. При чём здесь моя жена???? И если у меня нет личной машины, но я работаю водителем -- тогда как быть? Тащить директора в качестве свидетеля ..... БРЕД КАКОЙ ТО. Идиоты --- как выдумают что то , то хоть стой хоть падай.

Чтобы удостовериться что ты водишь машину.

Если своей нету но работаешь водителем, то документ который это подтверждает.

А вот экзаменационная карта - ИМХО бреднячёк. Я ведь не хочу получить дубликат вместо утерянного. У меня есть старые права!!! Что еще нужно???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...