gorik Опубліковано 24 Березня, 2009 в 12:41 Поділитися #1 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 12:41 У зв*язку з тим, що досить часто буває так, що продавець виставляє свій товар, і після цього постів немає, покупець пише забираю, а у відповідь я вже продав через ПМ.Тому пропоную добавити в правила таке: якщо хтось має намір придбати товар, то обов*язково писати про це в топік (хоча б одним соловос, це неважко, і домовляйтеся собі далі в ПМ скільки влізе).А то невідомо проданий товар, чи ні, і це збиває з пантелику. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 24 Березня, 2009 в 16:25 Поділитися #2 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 16:25 просто деякі продавці одноденні, як прокладки.. запостив - продав і пропав, навіть не удосужився відписати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 24 Березня, 2009 в 16:32 Поділитися #3 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 16:32 может быть вариант что купили не через форумтак что нужно что бы продавец писал в топике если товар продался, и просил закрыть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 24 Березня, 2009 в 16:56 Поділитися #4 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 16:56 почему я и пытался ввести TTL темы в 3 месяца после последнего сообщения. но, решили все хранить. без указания топикстартера тема не закрывается. поэтому я даже не реагирую, когда кто-то пишет "я купил, закройте тему" так кто-то может из чувства западла все темы позакрывать. по поводу отписаться в теме... смотри ситуацию: я знаю, что AKapys хочет купить комп (Андрюха, ты комп обмыл? ) вижу на форуме очень хорошее предложение. мне комп не нужен, но я перезваниваю AKapys и даю ему координаты продавца. он с ним созвонился и поставил бронь на товар. но отписаться на форуме со своего Motorolla C350 он ессна не может. заставить отписаться об окончании торгов - нельзя. наказывать за то, что не отписался - тоже от и маемо те, що маемо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 24 Березня, 2009 в 17:03 Поділитися #5 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 17:03 почему я и пытался ввести TTL темы в 3 месяца после последнего сообщения.но, решили все хранить.удалять и закрывать - разные весчиудалять ненужно, нужно что бы история хранилась Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 24 Березня, 2009 в 17:10 Поділитися #6 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 17:10 Я теж за те щоб не удаляли,до сих пір чела одного не можу згадати нік Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 24 Березня, 2009 в 17:36 Поділитися #7 Опубліковано 24 Березня, 2009 в 17:36 Ага. Чи там наприклад як знайти того гада, що мені це продав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andreyka Опубліковано 25 Березня, 2009 в 06:49 Поділитися #8 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 06:49 смотри ситуацию:я знаю, что AKapys хочет купить комп (Андрюха, ты комп обмыл? ) И купил, и обмыл он с ним созвонился и поставил бронь на товар. но отписаться на форуме со своего Motorolla C350 он ессна не может. Дык друзей с инетом хватает. Тому пропоную добавити в правила таке: якщо хтось має намір придбати товар, то обов*язково писати про це в топік (хоча б одним соловос, це неважко, і домовляйтеся собі далі в ПМ скільки влізе).А то невідомо проданий товар, чи ні, і це збиває з пантелику. Ідею підтримую. Сам вже декілька разів з таким стикався. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 25 Березня, 2009 в 07:28 Автор Поділитися #9 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 07:28 заставить отписаться об окончании торгов - нельзя. наказывать за то, что не отписался - тожеЧого ж неможна. Ввести в правила обов*язкове закриття теми після продажу.Чому одні люди можуть просити про закриття теми, а інші ні. Зрозуміло, що якшо людина не відпишеться то ми і знати не будемо шо продано, але ж рано чи пізно тема підніметься, і буде відомо продано чи ні. Отут і автора наказати.Не важко написати два слова. Зато незручності відпадуть.Це все моє ІМХО Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 25 Березня, 2009 в 10:59 Поділитися #10 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 10:59 Я останнім разом вже 2 рази намагався купити телефон мобільний і один раз телевізор і вийшов аблом на ту ж тему.І......особливо скажу оце слово "мопед не мой" було присутнє у 66,66% :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Davids Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:03 Поділитися #11 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:03 Теж підтримую, неодноразово попадалось. І час потратиш і ніпрощо не домовишся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:05 Поділитися #12 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:05 как вы предлагаете проверять "мой мопед - не мой" и продан товар или нет?обзванивать всех ежедневно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:10 Поділитися #13 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:10 мопед не мой - терти н*ххто запостив той і відповідає, той і тему закриває коли продав, а то запостив і забув, а тема вісить хер зна скікі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:16 Поділитися #14 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 11:16 не, вытерать не нужнопросто нужно что бы топик стартер контролировали ситуацию, и просил закрыть если что Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 25 Березня, 2009 в 12:02 Автор Поділитися #15 Опубліковано 25 Березня, 2009 в 12:02 А цього можна добитися, даванням покарання декільком продавцям, котрі не закрили свої теми, після продажу товару.Зрозуміло що передзвонювати ніхто не буде, а такі теми самі виявлятьсяколи хтось її апне.Це все ж краще ніж нічого... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.