Перейти до змісту

Проблемка з ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла дивна проблема. Компютер середнього типу: Intel два ядра, 512 Мб RAM, ATI Radeon 128 video, 80 Gb.

Проблема: переставляєш операційну систему, компютер літає в міру своїх можливостей, але через три дні користувацької роботи злітає Windows :( Суть в тому, що не важливо яку систему ставити, чомусь вона не витримує більше тижня. Починає завісати при "Загрузка личних параметров", інколи при загрузці системи - компютер може перезагрузитись...

Хто може щось порадити? В чому може бути проблема?

Опубліковано

Звички зберігати на робочому столі відеофайли чи папки з значним об`ємом в тебе випадково нема?

Опубліковано

В мене таке ж саме було, як тільки поставлю віндовс, зразуш антивірусник інстелюю, вирішилось тим, що почистив весь вінт від вірусів. Після, переставив систему і антивірусника не встановлював.

Зараз приходиться дружити з вірусами))

Опубліковано

Вінт сипеться? Можливо... Оскільки як я переставляй вінду, форматнув весь вінчестер, після форматування копіювання тимчасових файлів на 35% завісло... Я подумав що диск затертий, замінив і розпочавши все спочатку поставилось начисто)

Щодо відео на робочому столі - то компютер не мій, тому не знаю - запитаю!

Віруси?..Хз, я все форматнув і настроїв компютер з антивірусняком ітд ітп - все літало в міру тих можливостей...

Опубліковано

- вінт

- здуті конденсатори на мамці

- пам'ять підглюкавлює.

- перегрів

іт.д. Все треба бачити і щупати.

Опубліковано
- вінт

- здуті конденсатори на мамці

- пам'ять підглюкавлює.

- перегрів

іт.д. Все треба бачити і щупати.

Все перепробував.перевірив.потестив-компютер повністю працює. Єдине знайшов 1 вірус. та так і е включив пк тому що "system32\default setting" шось там неправильно налагоджене, просило "востановить файл". Ну але чому кожні 2-3 дня вінда приходить до якихось помилок? Невже в юзера можуть бути настільки криві руки?.. :(

В чому можна ще поритись? Що може бути ще не так?

Опубліковано

Може бути, що одному з конденсаторів на мамці прийшов кінець. Перевір візуально чи нічого на самій материнці не кидається в очі, чи нічого не відвалюється. Я з такою ситуацією вже пару раз зіштовхуватися, такі речі бувають як правило від конденсаторів.

Опубліковано

То чому ж тоді після перевстановлення ОС деякий час комп працює нормально? Конденсатори приходять в норму, а через кілька днів знов вздуваються?

Опубліковано

При встановленні ОС ПК постійно, час від часу перезавантажується, конденсатори просто не встигають дійти до того стану, коли починаються збої. Сам з таким ПК тиждень грався. Теж до речі після встановлення ОС кілька годин все працювало стабільно. Потім ми розібрали і побачили, що там вже парочка конденсаторів повздувалися. :)

Опубліковано

Обдивлювався я конденсатори - візуально з ними все нормально! Всі впорядку! Там стояла 300-ка БЖ, вже і подумав що малувато для двохядерного ПК, але ж тоді чому працює 2-3 дні стабільно? :( кинув зараз 400-ку, буду бачити... Ще є одне але: відеокарта в PCI-Ex там якийто Radeon 1300\1550 з пасивним охолодженням, візуально я прикинув що це пасивне охолодження знаходиться в мертвій зоні, але тоді дочого ж тут віндовс і файл, хз. Мда, в мене таке вперше :blush:

Опубліковано

Як саме вінда злітає?? не грузиться чі що? не знаходить якогось фалу при загрузці? якщо так - то це память! В самого так було, правда вінда протримувалась рівно 24год.. покі не протестив память, яка посипала мені помилками...

Опубліковано
Як саме вінда злітає?? не грузиться чі що? не знаходить якогось фалу при загрузці? якщо так - то це память! В самого так було, правда вінда протримувалась рівно 24год.. покі не протестив память, яка посипала мені помилками...
Початок твого посту - правильний! Саме не знаходиться когось файлу, але коли я тещу память - помилок ЖОДНОЇ!
Опубліковано

незнаю насчёт кондюков,у меня такой глюк был после короткого замыкания на морде ЮСБи гнезда. Поломалось гнездо и лепестки торчали, не увидев этого на ощуп вставлял флэшку и коротнул, после чего результат грустный был. Пробовал подкинуть файл с другого компа, винда начала грузиться до одного момента, псле чего синий экран смерти...

Опубліковано
а якого саме файлу? Може тріпаки? Заражений дистрибутив?

файл был C:\WINDOWS\system32\config\system запорот

Трипаки от короткого ниразу в моей практике не появлялись, если ты имеешь ввиду вирии, да и вирии вообще милые умные проги, совсем не трепаки...

Дистрибутив лицензионка копия.

Так-что наверное надо держать копию этого файла на всякий случай :)

Опубліковано
а якого саме файлу? Може тріпаки? Заражений дистрибутив?

Ось:

оооо, ну вы даёте,

C:\WINDOWS\system32\config\system

это кусок реестра

подставлять с другой машины бесполезно

Але чому реєстр так часто може видозмінюватись сам? Версії операційної системи які вже тільки не ставив, а результат всерівно плачевний :(

Опубліковано
Але чому реєстр так часто може видозмінюватись сам? Версії операційної системи які вже тільки не ставив, а результат всерівно плачевний :(

ну рестр ето главное хранилище параметров и настроек ОС/программ - это логично что он постоянно "меняется", так как с ним постояная работа идёт

Опубліковано

А ти спробуй поставити чисту вінду, без будь-якого іншого софта і поганяти... можливо проблема в якійсь програмі, яка і б"є тобі реєстр.

Опубліковано

Сів погратись на даному ПК. Запустив ігрулю, поставив найбільше розширення та найкращі деталі... Грався близько 5 хвилин, після чого кулер на процесорі почав дуже сильно крутитись ;) Може це якось стосуватись даної проблеми?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...