Перейти до змісту

Виділений IP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є інет від ОГО в 2х точках. В 1-й точці стоїть Відеокамера підключена до інтернету, а з другої потрібно спостерігати онлайн. 

Питання певне до ГУРУ, як в даному випадку підключитись до 1-ї точки немаючи виділеного IP? (Укртелеком для ОГО не надає :( )

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Є інет від ОГО в 2х точках. В 1-й точці стоїть Відеокамера підключена до інтернету, а з другої потрібно спостерігати онлайн. 

Питання певне до ГУРУ, як в даному випадку підключитись до 1-ї точки немаючи виділеного IP? (Укртелеком для ОГО не надає :( )

я не ГУРУ, проте:

чомуж не надається - надається:

Постійна ІР-адреса** Абонентна плата за підтримку постійної ІР-адреси, за місяць 48

http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/

тільки тарифи під ето діло

«ОГО! – 1 Office+» 1 Мбіт/с 512 кбіт/с 400

«ОГО! – 2 Office+» 2 Мбіт/с 512 кбіт/с 480

«ОГО! – 4 Office+» 4 Мбіт/с 512 кбіт/с 840

а з другого боку можна зробити тунель між двома точками навіть з динамічними айпі

є така штука типу хамачі

• Адміністратори
Опубліковано

dyndns і ходити на камеру по доменному імені

Опубліковано

DYNDNS рулить.

Принцип дії простий. На компі ставиться клієнт який автоматично передає на червіс твою існуючу ір-ху і прив'язує до доменного імені, яке ти попередньо на сервісі зареєстрував.

Опубліковано
DYNDNS рулить.

Принцип дії простий. На компі ставиться клієнт який автоматично передає на червіс твою існуючу ір-ху і прив'язує до доменного імені, яке ти попередньо на сервісі зареєстрував.

так ще проблема в тому що клієнт на IP камеру або реэстратор я не поставлю (

Опубліковано
Є інет від ОГО в 2х точках. В 1-й точці стоїть Відеокамера підключена до інтернету,

Ти писав?

Камера автономна? чи кріпиться (підключена до компа?)

Опубліковано
Є інет від ОГО в 2х точках. В 1-й точці стоїть Відеокамера підключена до інтернету,

Ти писав?

Камера автономна? чи кріпиться (підключена до компа?)

впринципі камери ще нема як і реєстратора, є просто інет.

Буде ставитись 4 камера та реєстратор (скоріш за все AV Tech AVC-760). Стоїть модем Калісто, до нього напряму чи через свіч потрібно підключити Реєстратор.

Я розумію є варіант "dyndns наточити на роутері", на які роутери можна його "наточити"? де прочитати про сам процес вмонтування dyndns? чи є ще якісь варіанти?

• Адміністратори
Опубліковано
так ще проблема в тому що клієнт на IP камеру або реэстратор я не поставлю (

Модем сам це(dyndns) вміє робити. Зареєструй на сайті логін з паролем, визначшя з доменом і пропиши їх(логін/пароль) в модем.

Єдине на ньоиу треба прокинути порт на камеру для доступу до неї.

Опубліковано

Проексперементував на своєму Zyxel, створив аккаунт, ввів дані в модем, включв Dynamic DNS (зробив все по інструкції до Zyxel), а адреси в неті так і нема.

В кабінеті dyndns, напроти моєї адреси стоїтьCheckout to Activate.

Що це значить?

Опубліковано

Спасибо всем за помощь, все получилось, вот только по своей ссылке вижу только свой модем, как заставить видить комп для начала?

Опубліковано

А як ти його хочеш побачити?

Підніми службу RDP (Remote Desktop) чи звичайний ftp.

РДП - матимеш управління машино всією з будь-якої точки світу. фтп - качай/заливай файли.

Можна підняти http сервер. Все залежить від поставлених задач.

Опубліковано
цирк
Стоїть Serv-U? FTP підняв, а от зайти неможу.

ти пишеш ftp а по посиланню http://xxzheka.dyndns.tv:2100/

то що ж ти підняв?

дійсно помилився, правильно так ftp://xxzheka.dyndns.tv:2100/.

Тепер при вході запитало пароль (хоть є створений anonymous  і по локальній мережі працює) та при любому введені не пускає.

Опубліковано
ping проходить. Зайти не можу. Та й чому порт для фтп 2100 ??

я завжди ставлю нестандартний порт.

а ти на модемі віртуальний сервер прописав?

а детальніше можна?

я прописав "Advanced > Remote MGMT > FTP на IP свого компа 192.168.1.9"

Port Forwarding - треба налаштовувати?

Опубліковано
а детальніше можна?

я прописав "Advanced > Remote MGMT > FTP на IP свого компа 192.168.1.9"

Port Forwarding - треба налаштовувати?

я точно не памятаю, там не ремоте менеджмент а віртуал сервер шукай, або повний мілітарі зоне робиш... при віртуальних серверах можна певні порти форвардити, а при мілітарі зоне, всі вхідні запрочи йдуть на один хост...

шось типу такого.

можна порт форвардінг, проте я того ніколи не робив..

Опубліковано

Port Forwarding=віртуал сервер

Порт форвардінг - для вебкамери, а для всьго іншого, в принципі не потрібно, варто лише ДінДНС на роутері прописати (Як писав Серьога вище).

Приклад: ftp://zhekaice.homeip.net/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...