Перейти до змісту

Места покупок

difoto

Где мы закупаемся?  

78 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Начнем с меня.

Супермаркеты я просто ненавижу и когда-нибудь приду в Вопак со значком "Я ненавижу Вопак за его долбаное обслуживание!"

Задолбали просроченные продукты, хамское отношение менеджеров и кассирш к своим обязанностям(в часности, десять человек в очереди при половине пустых касс для них норма), поэтому в последнее время все покупаю в магазинчике возле себя, "Аппетит" называется - все свежее, есть все от амоняка и желатина до колбас и зелени, пять продавщиц бегают туда-сюда, обслуживая сразу пять человек, так что дольше 5-10 минут редко задерживаешься. Ну, на рынке тоже, конечно берем и огород с картошкой/капустой есть, но это не приоритетные источники пищи.

Одежда и обувь - на рынке, на всю семью. За редкими исключениями типа Экко в Интертопе :) и всякая велофигня от интернета и гуманитарки до Велозоны.

Техника, по стечению обстоятельств, берется на "оптовом складе" :) По специфике работы мой бизнес-партнер - группа компаний, которая импортирует и мобилки, и плазмы, и фото, и комп. технику и многое другое.

Отакэ. :)

Опубліковано

Ну продукти взагалі питання дуже широке :), я б проголосував за всі варіанти відразу. Почнемо з того що в мене біля будинку(5 метрів) є магазинчік, там завжди все свіже і дуже класно купувати молоко,хліб, він в принципі для того і створений щоб бігати в нього в кімнатних тапочках за спічками :). Далі за 10 метрів від мого будинку магазин з ковбасою "ВІО", ну що там я купую і так зрозуміло, за 30 метрів магазин "Наша ряба" з курятиною, якщо вдруг захочеться, далі 35 метрів "НАШ!" - мінусів багато, але якщо знову ж в кімнатних тапочках купити печива, цукерок, сиру, хімію і ще там щось то варіант ідеальний. Плюс овочі, фрукти з городу і плюс ще й іноді на базар за продуктами сходить можна(рідко но пару раз в місяць буває, далеко просто :), аж 10 хв. іти).

Одежу на базарі, тут в принципі нічого дивного, на бутікі впадло бабло переплачувать, а гуманітарка(яка теж доречі 2 метра від будинку :rolleyes: ) зазвичай не відповідає вимогам, хоча іноді щось цікаве можна найти - але то тре кожен тиждень ходити і дивитись новий завоз.

Техніку - купляю в асьці ;)

Опубліковано
difoto, сделай возможность выбора нескольких вариантов

Хотел, но передумал. Интнресно все-таки именно "в большинстве случаев я это покупаю в..."

Опубліковано
difoto, сделай возможность выбора нескольких вариантов

Хотел, но передумал. Интнресно все-таки именно "в большинстве случаев я это покупаю в..."

и зря передумал.

по первому разделу голосования - мне где "тыцьнуть", если у нас огород, но там мясо, хлеб и вермишель с гречкой не растут? ;)

там не то что в большинстве случаев, а вв всех 100%: картошка - только огород, а майонез - в супермаркете.

Опубліковано

Продукти харчування купую найчастіше в гуртівні "ПАККО" що на Клима-Савура по дорозі з роботи додому (робота за 100 метрів від гуртівні :P ), купую там бо маю картку знижок (гуртові ціни) і через те що в робочі дні на ринок попасти змоги немає, у вихідні все купую на ринку (дешевше і впевнений що не перебивають дату виготовлення на упаковці).

Одяг завжди купую на ринку, хоч там і є накрутка в 20-50 % (можу помилятись з цією цифрою), але точно не така як в "Юванті" чи йому подібних.

Всю техніку беру в знайомих приватних підприємців (дешево і впевнений в тому що куплю оригінальне а не китай).

Опубліковано

Shura, я понимаю, но смотри: у нас, на балке, половина пенсионеров живет на 90% с огорода и села, коз держат :)

У меня тесть покойный постоянно 1-2 свиньи держал(сейчас в хлеве три велика стоит :)), а 10% - это хлеб и цу-цуть прибамбасов(мы вот майонез практически не покупаем, а молоко нам приносят свежее, через день по утрам!)

А есть люди, которые живут на пельменях вопаковских и думают, какие они вкусные и свежие(при этом заблуждаясь во всем :)) и у родителей за "разок выехать на дачу" картохи набирают.

Получается, им надо будет проголосовать за одно и то же. Надо определяться :)

Опубліковано

Хм, в деяких пунктах не вистачає декількох виборів за раз.

Продукти беру там, де вигідно по часу/місцезнаходженню, окрім картоплі, городини і тд - це власне. А так і в супермаркеті щось береться і на ринку і в малих магазинах щось купую, причому поділити які саме товари де беру неможу, все по обставинах.

одяг - ринок і секонд

техніка - Специализированные магазины и фирмы

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...