Перейти до змісту

Вихід зображення за межі монітора

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кароче така єрунда почали деякі вікна відкриваються десь за межами видимого екрана (якщо точніше то вилітають десь справа але я не бачу де).Колись таке було але непам"ятаю як виправив.

З мене +адин

Опубліковано

Поиграться с разрешением, может? Сделать 600х800, например, (возможно, ещё и перезагрузиться) и поменять разрешение на нормальное.

Опубліковано

По правому к ліку в ПКМ вибрати "Пєрємєстіть", після кліка мишка зфокусується на верхній полосі вікна - тягни куди треба ;)

Опубліковано
Кароче така єрунда почали деякі вікна відкриваються десь за межами видимого екрана (якщо точніше то вилітають десь справа але я не бачу де).Колись таке було але непам"ятаю як виправив.

З мене +адин

В тебе включений розширений стіл , виключи його. ;)

Опубліковано
А як клацнути по ньому ПКМ в панелі задач і вибрати "Развернуть"

Щось не бачу я "Развернуть".

З мене +адин

В тебе включений розширений стіл , виключи його. ;)

А де це глянути?

Опубліковано

Закрив. Тим більше, ця тема тут -- офтопік. Вона стосується програмного, а не апаратного забезпечення. От якби вікно вилізло за монітор і стирчало збоку -- тоді інша справа, це було б тут цікаво :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...