Перейти до змісту

5 мільйонів українців готові вийти на вулицю

SunSeth

Чи готовий ти взяти участь в акціях протесту?  

90 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ці думки дуже наївні імхо.

Прекрасно розумію, але треба з чогось починати

Багато хто розчарувався результатами Помаранчевої, навіть деякі коменти в цьому топі це підтверджують, але я вже задумуюсь чи не було це одною з цілей організаторів??? Їм жеж вигідно мати під собою народ який не вірить у власні сили.

І є дуже гарна приказка(може хтось навіть згадає звідки ;)):

"Якщо гарний метод не подіяв відразу, не потрібно відразу кидати його, потрібно спробувати цей метод ще раз - але гарно подумавши"

Говоріть тільки за себе.

Ну а власне, в цій ситуації потрібно щось робити, а не говорити як нам пагано, в мене особисто дві альтернативи:

- Пробувати щось змінити тут, щоб добитись кращого життя своїм дітям, можливо втративши заради цього своє життя;

- Забити болт і поїхати з цієї країни, цей варіант найбільш простий і гарний, я над ним багато міркую(і можливо скоро так і зроблю).

Другого варіанту скористались дуже багато наших умів, існував постійний відтік розуму з цього краю, і відчуваю скоро Україна буде нагадувати гетто :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Їм жеж вигідно мати під собою народ який не вірить у власні сили

+1 Ніколи не розчаровуватись та мати терпіння.

Зневіра зараз - це те що потрібно нашим ворогам.

- Пробувати щось змінити тут, щоб добитись кращого життя своїм дітям, можливо втративши заради цього своє життя;

- Забити болт і поїхати з цієї країни, цей варіант найбільш простий і гарний, я над ним багато міркую(і можливо скоро так і зроблю).

Все вірно. Або, тупо забити та насолоджуватись життям.

Є така рицарська приказка - "Роби що повинен, будь що буде" ...

Я вважаю, справжній мужчина повинен дотримуватись її на 100%...

Не відступати перед негараздами, а намагатись змінити країну. Намагатись зберегти себе, свою культуру, свій народ.

Так, це набагато складніше ніж примкнути до опльовувачів всього українського, але сильний не той хто перебіг під сильнішого, а той хто як лицар бореться до останнього.

(нехай і недоброзичливці назвуть нас дурними, буцім то, можете насолоджуватись життям, а страждаєте дурницями)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є ідея, давайте складемо графік мітингів:

23 березеня - мітинг на підтримку ображених життям

3 квітня - мітинг на підтримку тих, в кого не склалась доля.

19 квітня - мітинг "змінимо чорну смугу на білу!"

8 травня - мітинг всіх проти всього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того щоб почались масові заворушення потрібно мати дуже конкретну точкову проблему і всю увагу людей сконцентрувати на ній, в голову приходить акція "Україна без Кучми". Там була вибрана така точка у вигляді вбивства Гонгадзе, організатори акції, такі одіозні падлюки на сьогодні, як Мороз і Луценко все розіграли я по шахматах. (кінцева ціль скинути Кучму - проста і ясна для кожного люмпена)

Такою точкою, спокійно може стати плата за комунальні послуги, які дякуючи Тимошенківським вдалим переговорам стануть приємним сюрпризом мінімум для половини України. Коли реально можна буде запросити на вулиці мільйони людей з простими словами "не можу платити" (як колись в Великобританії). Тільки щоб тоді вирішенням цієї проблеми не стала наша газотранспортна система, яка дякуючи тим дивним кабальним умовам зараз постійно під загрозоюрейдерської атаки путінів (кабальні умови: якщо ти "дура" погодилась щоб я платив світову ціну за сра...ий російський газ, то нафіга ще й лімітувати закупки в таких гіганський розмірах, яких наша економіка не витягне ). Скільки мільярдів заробило на цьому наше українське бидло?

Точка вибрана - це тільки початок, а далі потрібна бути вибрана проста і зрозуміла кожному кінцева ціль інакше тому кожному прийдеться платити бабло щоб він стояв на майдані з тупою але щасливою мордою. І головне тут не розсіюватись в цілях.

Передумов для таких концентрованих виступів зараз немає, було і встидно і дико дивитись на походи водіїв фур на Київ, коли навіть їх лідери не могли толком сказати, що вони хочуть бо хотіли дуже багато і нічого конкретно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є ідея, давайте складемо графік мітингів:

23 березеня - мітинг на підтримку ображених життям

3 квітня - мітинг на підтримку тих, в кого не склалась доля.

19 квітня - мітинг "змінимо чорну смугу на білу!"

8 травня - мітинг всіх проти всього.

+ стопіцот!

На себе беру моніторинг аутсайдерів естафети "Раби своєї психології". На поточний момент негри випереджують своїх прямих конкурентів українців, які займають останнє місце.

P.S. Складається враження, що Ви, щановний, пишете з якогось тепленького крісельця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

влада приходить на лозунгах допомоги народу, щоб всім стало краще, але зайнявши потрібне тепленьке крісло стає річчю в собі і про краще життя вже якби не згадується а постійно згадується якесь ефимерне життя за законами, за рішеннями судів, тобто влада починає спиратись на владні інституції для того щоб і дальше залишатись власною прєлєстью і задача постійно обманутого народу поставити ось цей перевернутий механізм з голови на ноги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На себе беру моніторинг аутсайдерів естафети "Раби своєї психології". На поточний момент негри випереджують своїх прямих конкурентів українців, які займають останнє місце.

P.S. Складається враження, що Ви, щановний, пишете з якогось тепленького крісельця.

Якщо буквально, то я не мерзну - це факт :D

Просто мені видається, що дана ситуація - це прояв слабкості людей і аж ніяк не їх сили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так.Бо перспективи для своїх дітей при існуючій владі

Хм. Ти видно трохи не зрозумів питання, то я його трохи перефразую.

Чи готовий ти пожертвувати своїми дітьми (раз ти вже їх згадав у відповіді, до речі, вони в тебе є?) заради туманних перспектив, які будуть наслідком революції і збройних заворушень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо буквально, то я не мерзну - це факт :D

Просто мені видається, що дана ситуація - це прояв слабкості людей і аж ніяк не їх сили.

Силою ж в данній ситуації можна назвати батрачити як і раніше, платити європейську ціну за газ, платити непосильні податки які будуть тільки зростати, не мати жодної підтримки від держави і навпаки боятися влади і її рішень, це дуже сильно, +1000, і тим більше боятися взагалі добиватися своїх прав, ні, демократичне суспільство працює зовсім не так :D

Отож будьмо сильними, і не будем кричати про свої права під вікнами в druidа, заважаючи йому виконувати його важливі обов"язки

Чи готовий ти пожертвувати своїми дітьми (раз ти вже їх згадав у відповіді, до речі, вони в тебе є?) заради туманних перспектив, які будуть наслідком революції і збройних заворушень?

Добре, пасивно очікуй, скоро безробітня маса почне голодувати і різати людей в яких залишилась робота та гроші, чи ти віриш що твої діти в цьому випадку не постраждають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Силою ж в данній ситуації можна назвати батрачити як і раніше

Я не батрачу, а працюю. І всім цього бажаю. А у складних ситуаціях шукаю рішення, а не винних.

платити європейську ціну за газ, платити непосильні податки які будуть тільки зростати

Ми взагалі любим нікому нічого ні за що не платити.

добиватися своїх прав, ні, демократичне суспільство працює зовсім не так :D

зі всіх можливих способів добиватися своїх прав, я б "мітинги" поставив на одне з останніх місць.

і не будем кричати про свої права під вікнами в druidа, заважаючи йому виконувати його важливі обов"язки

:D Будьте такі ласкаві..... Я такий самий громадянин як ви і теж маю свої права і обовязки. Тим більше мітинг проти мітингу виглядає ну зовсім абсурдно :huh:

Так що не провокуйте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозволю собі всунути свої 5 коп.

Якщо розглядати дане питання у відкрито-максмаліському вимірі (або я директор світу, або мене вб`ють), то ймовірний ризик втрати виглядає менш критичним за смерть від голоду (вибачте за сухість).

На мій погляд негативу у суспільстві більш ніж достатньо, а от куди буде він спрямований - чи на тих хто довів нас до цього і продовжує вести (підводии), чи на невинних перехожих вечорами, які повертаються з роботи, школи тощо для мене все ще принципово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я свої 5 коп вставлю ;)

Я професіонал, вмію і хочу працювати, тому дякуючи родинним (дружнім; партійним) зв'язкам я зайняв крісло від якого залежать пару підписів в декількох папірцях, що дозволяє мені гідно заробляти на життя, ходити в костюмчику з галстуком, відчувати себе достойно, а не батрачитись і скавуліти як ті слабаки, які від своєї бездарності і непотрібності перевалюють всі свої проблеми на таких дуже зайнятих і поважних людей як я. Я люблю тебе Україно і дуже дякую за ту можливість яку ти мені дала в реалізації моєї особистості, дякую системі яка дозволяє одним розчирком пера забезпечувати достойним рівнем життя і відповідним статусом. Так я патріот. Слава Україні!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, пасивно очікуй, скоро безробітня маса почне голодувати і різати людей в яких залишилась робота та гроші, чи ти віриш що твої діти в цьому випадку не постраждають?

1. Питання ставилося не тобі.

2. Я свої позицію ніяк не озвучував.

3. Мені набридло читати “диванних” революціонерів.

Ще питання?

у натовпу багато голів і жодного мозку.

Томас Фуллер

Розумна людина +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так.Бо перспективи для своїх дітей при існуючій владі

Я вроді дав відповідь на поставлене питання.І я його зрозумів.І діти в мене є,меншій 4 місяці і чудово розумію наслідки.Комусь подобається мати хату з краю, хтось виїзджає з країни а ще є третя перспектива....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нами керує така влада на яку ми заслуговуємо, отже ми заслужили, щоб нами керували падші морально, жадібні злочинці-хабарники, які ведуть державні справи так ніби їхня держава закінчувється по ту сторону власного паркана, але тут постає логічне продовження настільки популярного прислів'я: влада має такий народ на який заслуговує. Уявіть собі ситуацію, що народ почне ставитись до влади аналоігчно як сама влада ставиться до народу.

Влада постійно грає з народом на межі, немов би вишукуючи ту крайню грань, коли народ вже не зможе терпіти: штрафи - стерпів; грайку з курсом бакса і банківським безпрєдєлом - стерпів; "об'єктивне" підвищення комунальних платежів - ??? (тут думаю буде велика заковика).

І ще про визначальну роль банків у розвитку економіки: постійно валиться одна дуже цікава теза про те, що держава піднявши банки підніме власну економіку, на це недавно почув цікаву думку про вплив цієї тези на сектор реальної економіки:

держава позичає банку кошти під наприклад 10% річних, а банк вже кредитує виробництво під 20-30% - що посуті зразу ж автоматично заганяє це виробництво в боргову кабалу, бо мати таку рентабильність просто не можливо (я не говорю про стрімкі спекулятивні підйоми прибутків пов'язаних з певними кризовими явищами), тобто між фінансовими можливостями держави і реальним виробником штучно влазить фішка єврейської національності, яка просто волає про свою значущість і незамінимість, а може просто викінути цю середню ланку і встановити механізми прямої і прозорої взаємодії між державою і виробником, от тут вже проблема влади, бо не встані вона виробити чіткі механізми співпраці внаслідок великої кількості хабарників, які любу співпрацю також перетворять в кабалу, тому і мусять наші виробники грати в рулетку з банками і фортуною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще про визначальну роль банків у розвитку економіки: постійно валиться одна дуже цікава теза про те, що держава піднявши банки підніме власну економіку, на це недавно почув цікаву думку про вплив цієї тези на сектор реальної економіки:

В файлообміннику був цікавий документальний фільм про банки. В ньому були присутні коментарі і цитати економістів світового рівня, які зводилися декількох глобальних тез. Найбільше мені запам’яталися:

- Існуюча банківська система ірраціональна по своїй суті;

- Банки скуплять усе.

А я к на мене, то державі в першу чергу варто було б піднімати рейтинг державного банку, а тоді перейматися приватними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли починаються заворушення на світ божий вилазить бидло,

яке під шумок грабує, убиває, - а всім всеодно не до цього - ніколи - революція.

у тебе є мама? дівчина? брат? бізнес? робота, зрештою?

я чомусь завжди думав, що надмірний радикалізм це недолік раннього юнацького віку...

радикалізм кажеш - а те що на фірмах люди позалишались за копійчану зарплату і працюють за трьох (бо кілька люде звільнили а їхню роботу треба комусь робити), а те що зарплата "нікакая" в основної частини людей відносно цін "на життя", те що законів нуль - та й для "вищої касти" (депутати керівники високопосадовці наприклад) їх (законів) взагалі неіснує, те що розпродають землі наліво-направо, розпродують заповідні землі.......ще факти потрібні..........., те що безпрєдєл навколо, те що кредити які побрали на відновлення економіки України у МВФ "десь пропали - розчинились", немає навіть ліків потрібних в аптеках, якщо є то втридорого.....

- тобі мало для радикалізму :angry:

може комусь в такій ситуації і добре але основній частині людей - дуже важко в таких умовах. В знайомих ситуація: троє людей що працювали і кормили сім"ю сидять вдома, бо фірми де вони працювали закрили/збанкрутіли - що їм робити в такому випадку? Де держава яка про них дбати повинна???Нах така влада.......

П.С. а "стадо баранів" при владі давно вже проситься щоб їх розігнали........ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Питання ставилося не тобі.

2. Я свої позицію ніяк не озвучував.

3. Мені набридло читати “диванних” революціонерів.

Ще питання?

1. Ок, моя вина, вліз тут зі своїми "5 копійок"

2. Опозиціонуючи комусь ти фактично показуєш свою позицію

3. Коли мені щось набридає - я цього просто не роблю

А на питання моє ти так і не відповів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі, існує така чітка фраза - "Кількість рано чи пізно перейде в якість". Тобто все те, що зараз відбувається в країні, рано чи пізно приведе до певного кінцевого результату. Тут є два варіанти результату: перший - стадо проснеться від телевізійно-газетного наркозу і почне діяти, не важливо якими методами, ГОЛОВНЕ РЕЗУЛЬТАТ. Або тотальне зубожіння народу(самої тупої її частини) і повна цінностна деградація що не змінно приведе до рівня (Авганістан, Пакістан, Казахстан, Росія, Монровія, Кенія, Зімбабве і інші країни).

=============

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так промєждупрочім, ВВП на душу насєлєнія в Казахстані у 2008 році 11000 дол, а у нас 7800...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так промєждупрочім, ВВП на душу насєлєнія в Казахстані у 2008 році 11000 дол, а у нас 7800...

І саме тому Борат Сагдієв зміг виїхати в америку :)

Мій хороший знайомий там трішки жив, казав там чай просто -СУПЕР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 andynd то тобі більше анархія подобається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки з твоїх постів виходить що нинішній уряд тебе задовільняє, а на мою думку він на демократію не тягне.Бо :

Анархия (от греческого слова αναρχία, означающего «без правителя») может означать следующее:

Отсутствие законодательства и аппарата принуждения.

Отсутствие централизованного управления.

Теоретическое социальное устройство государства, в котором отсутствуют какие-либо правители или группы правителей, но каждый имеет абсолютную свободу.

Независимость от правил и авторитетов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Ок, моя вина, вліз тут зі своїми "5 копійок"

2. Опозиціонуючи комусь ти фактично показуєш свою позицію

3. Коли мені щось набридає - я цього просто не роблю

А на питання моє ти так і не відповів

1. Проїхали, все нормально

2. Неправильно, я поставив людині уточнюючі запитання, щоб більш детально зрозуміти її позицію. Позицію зрозумів, висновки зробив.

3. Теж варіант, але цього разу мені захотілося написати, хоча дуже часто я роблю так як ти радиш.

Відповідаю:

Я не збираюся пасивно очікувати (я цього ніде, доречі, не казав), просто озброєна революція призведе до різні набагато швидше. А на рахунок віри — я не вірю нікому і нічому.

Не треба думати, що “дяді” і “тьоті” злякаються і втечуть. Якщо ми вийдемо на вулиці, то стріляти нас будуть як скажених собак, і накази ці віддадуть люди, які в 2004 помаранчеві стрічки міліціонерам в’язали і на барикади на банковій лізли. В той час поки ми будемо там, тут “ушлиє гражданє” будуть ставити на ножі наших рідних і близьких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба думати, що “дяді” і “тьоті” злякаються і втечуть. Якщо ми вийдемо на вулиці, то стріляти нас будуть як скажених собак, і накази ці віддадуть люди, які в 2004 помаранчеві стрічки міліціонерам в’язали і на барикади на банковій лізли. В той час поки ми будемо там, тут “ушлиє гражданє” будуть ставити на ножі наших рідних і близьких.

Ніхто не говорить необдумано лізти на рога неясно з якої причини і не маючи на то підстав. Опитування робилось з метою вияснити чи готові люди взагалі боротися за свої права, і чи підуть вони навіть на радикальні міри заради цього. Незаконні акції це не тільки збройне повстання, це і саботаж, і пропаганда. Просто зараз коли народ вже змучився терпіти дії нашої любої влади їх можна об"єднати навколо певної ідеї і скинути "совкову диктатуру", коли назви міняються а пики ні. От ти говориш будуть стріляти, та при правильному підході не повинен ніхто ні в кого стріляти, чи солдати не люди? чи не будуть в натовпі їх брати, сестри, інші родичі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...