Перейти до змісту

Хелп. Треба відвязати від оператора Nokia N82

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю як нарахунок мобільних телефонів, але фотоапарат мені там не поремонтували, а рахунок виставили. Точніше він пропрацював 3 дні після їхнього ремонту, а гарантії на ремонт ніякої не давали. Дефект був в матриці, здав у нормальний сервісний центр в Києві, зробили за БЕЗПЛАТНО ( замінили матрицю, ремонт і матриця попали під акцію, тому і нічого не платив)!

Опубліковано

Продовжуючи тему розлокування N82: доречі, в Ремсервісі сказали ціна 450 грн і чекати 2 неділі. Як вам різниця: 15 хв. і 2 неділі?

Опубліковано
Продовжуючи тему розлокування N82: доречі, в Ремсервісі сказали ціна 450 грн і чекати 2 неділі. Як вам різниця: 15 хв. і 2 неділі?

Что в переводе на американские тугрики(по курсу 8,3) равно ~54,21686746 доллара, что явно не 50;) и тем более не 40;)

Опубліковано

Привозят на СТО Жигуль. Не заводится. Автомеханик глянул, покачал головой...

-эт к Семёнычу, токо он сделает.

Перегнали в гараж к Семёнычу, тот глянул - полчаса и пиисят баксов!

Не вопрос, ежели сделаешь!

Семёныч полчаса смотрел на движок, курил, выпил 50 грамм, долго закусывал бутербродом с ветчиной и огурцами, потом взял кувалду и как иб%нет по движку!

- Ты че, а%ел? - кричит клиент.

- Заводи давай!

РРаз - с полтыка завелась машина...

Мужик дает полтину и спрашивает:

-Не, ну все супер, но за шо ж пиисят баксов???

На что Семёныч отвечает:

- один доллар за удар кувалдой, а сорок девять - знал, де ударить!

(с) боян

Опубліковано

В мене на вулиці є гараж-автомайстерня, де мій сусід недорого ремонтує автомобілі. Але я там свою машину не обслуговую. Хоча їй "всього" 12 років, я ослуговую її в інших сервісах (в різних, в залежності від виду необхідних робіт) тому, що мені там подобається якість роботи і ставлення майстрів до машини. Я не шукаю де ту чи іншу роботу зроблять дешевше. Я обираю оптимальне для мене співвідношення ціна/якість. Мені, наприклад, подобається, коли руль і сидіння мого авто захищають від бруду спеціальними одноразовими чехлами, а болти не забивають молотком, а закручують. Також я не люблю, коли якийсь болт висверлюють, або щоб відкрутити його приварюють до нього інший, бо в майстерні банально не знайшлось ключа відповідної шліцу форми... Я згідний заплатити більше, але знати, що моя річ потрапить в ПРАВИЛЬНІ руки. Що я роблю не так?..

Опубліковано

з питань розблокування краще і дешевше звертатись особисто до мене ;-) в ремсервісі вам могли і всі 600 грн загнути. =)

А сказали 450 грн скоріш всього тому, що думали що розкод буде проходити по ІМЕІ, т.е. йде запит оператору під якого він закодований, там комуніздять код розлочки і кажуть вам. це справа не легальна, так як код "позичається" з бази працівником самого ж оператора, і цей працівник за еНну суму продає код сервісному центру, і то частіше всього через посередника. Ціни коливаються від 20 до 50 баксів. А дві неділі тому що людина яка працює в оператора може не мати можливості "глянути" код відразу. Маючи вебмані так можна і самому розкодувати, багато розуму не треба :)

А на рахунок 15 хв. Це час включаючи оформлення телефону і видачу, сама ж процедура займає набагато менше часу. Сьогодні розкодовував Е51, зайняло аж 2 хв. :) сама операція ділиться на 2 етапи.

1. Зробити бекап сервісної зони прошивки телефону *(на випадок невдалого розкодування).

2. Саме розкодування. Натиснути кнопку і чекати кілька сек :).

Для тих в кого виникла обуреність типу "якщо все так просто, нафіга ж стільки грошей дерти!?". Відповідаю, програма не працює сама по собі, а при розкодуванні взаємодіє з сервером, для якого потрібні логін і пароль. Оці логін і пароль коштують грошей.

Опубліковано

ZloY Не варто комусь щось доказувати, якщо комусь не підходить ціна хай шукають хто зробить дещевше. У багатьох випадках всерівно вернуться до вас і заплатять вам, після втручання "майстрів"

Мені також часом приходиться переробляти роботу "великих майстрів". Хоча сам не вважаю себе гуру, але стараюсь робити по максимуму можливостей і знань, а не хватаючись за все підряд.

Опубліковано
Не варто комусь щось доказувати, якщо комусь не підходить ціна хай шукають хто зробить дещевше. У багатьох випадках всерівно вернуться до вас і заплатять вам, після втручання "майстрів"

Мені також часом приходиться переробляти роботу "великих майстрів". Хоча сам не вважаю себе гуру, але стараюсь робити по максимуму можливостей і знань, а не хватаючись за все підряд.

Цілком підтримую. Було багато випадків, через тиждень-місяць, але люди повертались.

А після горе майстрів які поколупались, запаяли, і клієнт приносить тел з діагнозом іншої майстерні "згоріла плата", аж цікаво стає ремонтувати))

Опубліковано

Шановний zloy, я так зрозумів ви себе рахуєте майстром по ремонту мобільних , після ваших заяв «робиться дешево та легко» знижується авторитет і повага до професії майстра по мобільних (все робиться за 15хв і за такі гроші, я краще сам зроблю),

рекомендую професійні нюанси обговорювати на професійних форумах, а не показувати свої знання на форумах для юзерів.

Опубліковано
цена вопроса 40 уе)) за 50 робити це трішки обдєратєльство, звиняйте)

Сочувствую Серёге! А вам мистер ЗЛОЙ прежде чем оценивать чужую работу советую поинтересоваться какие риски. Я мог бы сделать из принцыпа даже дешевле , но не буду ни когда. Разве что если "ВСЕ РИСКИ БЕРЁТ НА СЕБЯ КЛИЕНТ". А то извините мы хотим и рыбку сьесть и нахрен сесть, и дёшево и последствия нас не гребут ДА? :D

PS. Ко всем форумчанам: Обращайтесь к ЗЛОМУ он честный ни кого не обдирает и все риски берёт на себя. Можно ко мне если ответственность моя то и цена моя, а если хотите с 20% скидкой --- то страховку получите у Злого бесплатно. :lol:

да блин дал подержать мля....пришлось купить :) даи не жалею, так как до неё взял 6210navigator, так в этой хоть камера 5 мпикселей, уже плюс. А стоит одинаково....

Опубліковано
Сочувствую Серёге! А вам мистер ЗЛОЙ прежде чем оценивать чужую работу советую поинтересоваться какие риски. Я мог бы сделать из принцыпа даже дешевле , но не буду ни когда. Разве что если "ВСЕ РИСКИ БЕРЁТ НА СЕБЯ КЛИЕНТ". А то извините мы хотим и рыбку сьесть и нахрен сесть, и дёшево и последствия нас не гребут ДА?

Що за ризики, про що ви говорите? Який битий екран??)) смішно!!! телефон розблоковується протягом 15 хв, не треба нічого розбирати і нічого бити, телефон при цьому навіть не перешивається))) Займаюсь цим вже давно так що знаю що пишу!

PS. закрийте тему поки ніхто не побився)))

а с чего ты решил что его кто-то разбирал ? да и вообще все вы ? для отвязки достаточно иметь пару американских денюх на приват карте плюс немного мозгов и связей.

Или вам еще видео презентации предоставить со фсякими там фотками с разных ракурсов всего процесса для полного комфорта :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...