Перейти до змісту

приклад фотосесії

ninel

Рекомендовані повідомлення

"Критиковать - значит обьяснять автору, что он делает не так, как делал бы я, если бы умел."

Мені фотки не сподобались, я на 100% згідний з difoto, але критикувати не буду, бо особисто я краще не зроблю :)

ninel, не ображайся, але і фотографуватись на художнє фото, а тим більше фотографувати дітей, я б до тебе не пішов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таким придуркам, как ты, зеленое все равно будет красным. Мне сказать нечего.

Навчись для початку в житті не принижувати людей без причини.

Я написав реальні факти, які мали місце. Якщо хочеш можу показати тобі файли з яких робились фотки і самі фотки, і ти як профі оціниш цю "якість". Якщо фотки ти визнаєш справді неякісними, то чекатиму від тебе вибачень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі сподобались...

Я б фоткав на тренуванні, а не в межах студії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно узнать тарифы и условия съемок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу качества фоток всё было сказано выше. Но как для первого (или второго) раза съёмки в студии - обычный результат. Когда пару лет назад мы начинали снимать - то на выходе получали примерно то же: пере-недо-светы и паразитные тени на фонах. Но это лечится со временем ;)

Цвет при таком раскладе роли уже не играет.

post-2845-1236455754_thumb.jpg - смотрится так, словно девушка не касается пола (если бы тень от руки ещё немного зашопить...). Ну и фон должен быть ровнее :)

Что до идейности фоток - хм, ну тут, мне кажется, ясно, что нравиться они они будут самой модели и её родственникам, некоторое время и фотографу ;) Но позже придёт понимание того, что всё это - хлам. Однако, если не будет такого хлама, то не будет и роста. Естественный процесс :)

Понравилась вот эта - post-2845-1236455762_thumb.jpg - можно было бы ещё поработать в таком направлении. Из всей серии она мне показалась самой динамичной, что ли :)

P.S. На выставке были намного более интересные работы ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Себе "велікім" фотографом я не називаю, другий раз в житті знімала в студії, гонорари за це виликі не отримала, це безкоштовно було, це для мене як тренування, тому виклала дещо тут, щоб почути думку. Художні фото не бачу сенсу виставляти тут, тому вперше вирішила показати "побутові" Ні на кого не ображаюсь, просто зауважу, що гуру difoto думки свої в людській формі викладати не вміє, мо просто виховання не вистачає чи ще чого... принаймі казати що людина придурок, якщо вона написала те, що вважала за потрібне в мої рамки не вкладається, як ще при цьому можна говорити про мистецтво і щось прекрасне, якщо в голові озлобленість і гнів, ну це так роздуми на вільну тему... імхо

oSs: нажаль на тренуванні не маю змоги познімати дівчину, бо вона займається не Луцьку, але візьму до уваги, дяк

FKCX_half: умови звичайні студійні (студія невеличка в Фанфото, тому не розвернешся із стійками на руках та елементами), тарифи сказала - безкоштовно було, це моя подруга.

Ursa: Дякую, як на мене то найзмістовніша критика... врахую надалі. А виставка - то вже інше питання, я ті фото тут не хочу виставляти, кому треба - той побачить в інших місцях, і звичайно ці роботи не для виставок. Я не волшебник, я только учусь)))

Була б рада побачити те, що ви вважаєте ідеалами студійної зйомки, буде корисно не тільки мені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Примеры красивых фоток, среди них есть и студийные

http://www.photodom.com/top20.php

Про тарифы вопрос вообще, а не по конкретной съемке. Люди ведь смотрят на работы Ваши и других фотографов, сравнивают цены и решают, где для них интереснее.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написав реальні факти, які мали місце. Якщо хочеш можу показати тобі файли з яких робились фотки і самі фотки, і ти як профі оціниш цю "якість". Якщо фотки ти визнаєш справді неякісними, то чекатиму від тебе вибачень.

Это тебе сначала надо научиться не называть людей, которые делают для тебя свое дело придурками. Особенно, если ты разбираешься в этом на уровне латентной блондинки. А потом, возможно, ты добьешься того, что тебя перестанут унижать, как ты говоришь, без причины.

А если б я написал, что "У Датагрупа отвратный сервис, в Киеве у Воля-кабель пицот мегабит практически нахаляву, а у этих придурков все наперекосяк...", то в риал лайф кмд мне бы заехал в глаз. Я же тебя просто обласкал. Не знал, что в твоем лексиконе слово "придурок" есть чем-то другим, кроме описания особей с плохо функционирующим межушным нервом.

2 ninel озлобленность в моем сердце всегда открыта для блондинок, неучей и недоумков, особенно если они начинают рассуждать о том, в чем абсоютно не разбираются.

Людям всегда не нравится , если им сказать правду прямо в лоб, но , поскольку меня от вас отделяет толстое стекло монитора, я уверен, что удар битой по голове мне не грозит, несмотря на всю мою злобу.

И еще читайте, что написано ниже ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ладно, зрозуміла, у кожного своя манера ведення розмови....

а тарифи будуть залежати від конкретного замовлення (не надто високі), кого цікавить - звертайтесь особисто, думаю договоримось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
мій дальтонізм пояснюється порою року, нахил вліво - сильний боковий вітер))) (не бачу, ну як говорилось, в мене проблеми із зором), моду на тіні ніхто не відміняв, та і взагалі хто вирішує що модно (пересвіт фону - дірка в кадрі)? Показую ту частину одягу, яка мені подобається, про попу і груди судити не буду - чоловікам видніше що їх більше приваблює. А хвороба "ню" мене поки не заразила.

От і виходить, що в нас смаки різні і погляди теж та мабуть і культура)))

ну тогда все классно! :)

фотки - отстой.

шрифт ваще гуано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ninel: на фотографіях - пози, попробуй зфотографувати емоції, це безпрограшний варіант мені здається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно не спостерігав такої двіжухи у цьому розділі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно не спостерігав такої двіжухи у цьому розділі :)

вот это точно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это тебе сначала надо научиться не называть людей, которые делают для тебя свое дело придурками. Особенно, если ты разбираешься в этом на уровне латентной блондинки. А потом, возможно, ты добьешься того, что тебя перестанут унижать, как ты говоришь, без причины.

А если б я написал, что "У Датагрупа отвратный сервис, в Киеве у Воля-кабель пицот мегабит практически нахаляву, а у этих придурков все наперекосяк...", то в риал лайф кмд мне бы заехал в глаз. Я же тебя просто обласкал. Не знал, что в твоем лексиконе слово "придурок" есть чем-то другим, кроме описания особей с плохо функционирующим межушным нервом.

2 ninel озлобленность в моем сердце всегда открыта для блондинок, неучей и недоумков, особенно если они начинают рассуждать о том, в чем абсоютно не разбираются.

Людям всегда не нравится , если им сказать правду прямо в лоб, но , поскольку меня от вас отделяет толстое стекло монитора, я уверен, что удар битой по голове мне не грозит, несмотря на всю мою злобу.

И еще читайте, что написано ниже ;)

В мене вчора 4 рази пропадав інтернет за день і я маю казати що в Датагрупа "супер-інтернет"? В мене по півдня недоступні потрібні сайти, а через їнших провайдерів все ок, це я в цьому винен? Мені зробили хренові фотографії, я маю бути задоволеним? А ти не бачив навіть їх і починаєш на мене гнати. В мене завжди є аргументи на те, що я пишу. "Свойо дєло" потрібно робити якісно, тоді претензій жодних не буде, або просто не займатись ним взагалі. Нормальна людина фотографії такої якості не видала б, розумієш? А в нас втюхають тобі постійно щось, хочеш повернути або поміняти, то треба побігати добре. В передбачений законом строк 14 робочих діб майже ніколи не можуть поремонтувати сервісні центри по гарантії і вибити з них акт-заключення треба добре побігати. Недавно ремонтував так телефон, то це зайняло 2 місяці і то після звернення в спілку захисту прав споживачів вдалось отримати акт. Я у являю собі правильний сервіс таким: Я здав на гарантійний ремонт виріб, минуло 14 робочих днів, сервісний центр мені телефонує і каже, вибачте ми не можемо зробити за 14 днів, ви згодні на довший термін? якщо ні, я маю відразу отримати акт на списання цього товару, піти з ним в магазин і отримати заміну. Оце якісне обслуговування. В нас такого НЕ ІСНУЄ. Мене не влаштувала якість фотографій, мені повинні їх переробити. Але хто захоче це зробити... Все направлено на те, щоб пошвидше і побільше з тебе бабла зрубати. Через те в нас такі ціни, такі високі відсотки на кредити і депозити і така якість послуг і вітчизняних товарів.

А я на твому місці не був би таким самовпевненим нарахунок біти, бо люди різні бувають. Трапляється і таке - [url=http://www.gazeta.rv.ua/?n=11980]http://www.gazeta.rv.ua/?n=11980, але зрозумій це правильно - це не погроза, а просто спроба змінити твої деякі погляди на речі. Я думаю в офісі цього інтернет-провайдера теж такого ніхто не чекав, але бач як трапилось... Так що спустись на землю і не будь таким самовпевненим. В житті усіляке буває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Модератору: почистіть топік, інакше коли я почищу, то всі причетні будуть тиждень тільки читати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модератору: почистіть топік, інакше коли я почищу, то всі причетні будуть тиждень тільки читати.

Ой, та народ скучив за емоцією. Ніхто з зачеплених осіб не писав-не скаржився. То і не тру. Хай би народ трохан повеселився)) А потім для порядку і літературності да і підчистим))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо серйозно, пропонується особам які допустили занадто різкі переходи на ТИ, взяти да й самим підтерти свої калякі. А шо.. Я б сказав це було б мудро.

Те що Діфото кричить завжди і з будь-якого приводу, но то те вже здається всі позвикали, і навіть не ображаються, бо понту з того ображання-ну ніякого))

Але за безбеку я б йому теж порадив... це... ну часи зараз троха нервові... Ну його нафіг.

По темі топіка

От я знаю що Ніна навряд ображається на цей шквал аплодисментів, бо знає шо чого варте. Хто не полінувався подивитись на її роботи на фотограферз уа, то зрозуміє про що йдеться.

Решта то емоціі і частково, вибачте, стадний інстінкт))

Значить маючи нормальний досвід роботи ів студіі, що скажу

1) А знімати в студіі непросто. Зовсім інший підхід. Треба троха ломати звички. Доречі, простіше всього підловити людину на гарному виразі обличчя, чи в русі, чи в гарному місці. Насправді то ловкость рук, готовность і дєло тєхнікі. Ну і певно, смаку, щоб зрозуміти що то є кадр.

А в студіі, шановні, то все постановочна зйомка. І тут угу... Тут я вам скажу... Спробуйте-побачим шо хто назнімає. Одним словом без досвіда ... шансов мало

Як для другого разу, я скажу, шо вполнє і полнє. Якщо хтось реально пробував працювати, а не просто поверещати для красного словца, то все зрозуміє.

2)Ну технічні трабли є, навіть дуже є, але наголошую, то норм.

3) колір фона підібраний, звичайно, так собі. Але. Знову ж таки хто знімав ... той знає.. Хитрість утомц шо кольоровий фон залежно від ступіні освітлення... сильно гуляє по тону... Тобто світло сірий може бути... дуже різний. А то тільки питання досвіду.

4)Стосовно що до великої проблеми з тінями-не згідний. Тіні ну зовсім не ідеальні, але страху не бачу.

5)Призначення фото. Я так собі розумію, що людині цікаво що підкаже громада що до техніки. Ну ото би і підказали. Бо я би розглядав то як фотоетюд, тоб то тренування для фотографа, і здорова критика тут взагалі би і корисна.

Фото 1. Ну щодо коліру я б так не припускався лаяти. Така заливка підкреслює емоцію. Всьо. На шедевра і не планувалось. а емоція є.

Фото 2 Навіть і нічо, але такі пропозиціі: Загальний кольоровий баланс я б поправив, а фон взагалі б помалював. Правда те малювання коштує часу... а то гроші тра брати)))

Фото 3 Те саме. Оскільки основний тон об"єкта зйомки і тон фона... дещо в десонансі, я б його... фон... правив би. І тінь шоб була лучє... тоже б пом"якшив. Ну всмислі, в коммерційному варіанті. А так... і так нічо))

Фото 4. Пасофтіть тєло, подшарпіть глаза, і чуть дать яркості... чуть

Фото 5. бееее... ай... не лю ни десатурейта, ни бв робленого з кольору

Фото 6. Нууу... нічо! Фон паравнять, тєнь помягчіть...

Фото 7 і 8---тож саме.. хоча вони так на мене, нічо..

Фото 9... Сорі не плюйтесь... я скажу--кашмар!

Фото 10...ммм колор баранс+ зонально пересвет фона... + недосвет нижней части і жуткое виньетированіє верхней часті кадра. Техника-техника. Но дєвочка так стоіт на руке---ляля))

Фото 11. Тожсамоє. Дєвочка-ваще красавіца.

Ну те що фотографіі в студіі часто мертві, то народ правий. Но. Народ. Знайте. зробити їх в студіі живими... ето єсть труд і ето єсть работа!

На все свій час!

А предикативні і безаппеляційні поради зазвичай дає той хто нибільмєса в тому не тямить.

Хто їв того хліба, то як правило мягший у формулюваннях)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от останній комент по темі, дяк, без понтів всяких. Респект Фанфото!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от останній комент по темі, дяк, без понтів всяких. Респект Фанфото!

Да уж... у вас тут двіжухі неслабі. Народ  будьте терпі і поважні один до одного. Нінель працює за звичай трішки в іношому стилі і це у  неї виходить непогано а інколи просто СУПЕР, тут ми бачимо спробу реалізації якихось ідей в межах студії без навиків студійної зйомки  - відсутність досвіду виразно видно, але не все так погано. Звісно якщо ці фото викласти на той же фотограферс - то там все буде видно відразу - публіка там збирається неслаба і балувана  тому серйозних оцінок там не отримають роботи.

Думаю цей досвід дозволить цій прекрксній дівчині у майбутньому виразити свої ідеї більш краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...