Перейти до змісту

приклад фотосесії

ninel

Рекомендовані повідомлення

Фотографувальсь трохи більше години, дівчина займається фітнесом. В кого які зауваження?

post-2845-1236455657.jpg

post-2845-1236455684.jpg

post-2845-1236455696.jpg

post-2845-1236455703.jpg

post-2845-1236455710.jpg

post-2845-1236455718.jpg

post-2845-1236455726.jpg

post-2845-1236455736.jpg

post-2845-1236455744.jpg

post-2845-1236455754.jpg

post-2845-1236455762.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на фотках ти? чи ти фотограф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О....які тут можуть бути зауваження :0072:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фотограф, замовлення приймаю на фотосесії, бажаючим можу ще скинути лінк на інші фотографії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какие зауваження?

если до фоток, то девка так ниччо! Но в семейный альбом оно кагбэ не подходит, а в рамку ставить - тоже не очень. А так - фотки классные, резкость везде есть, шо еще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))))

А на яких фотографіях нема різкості?

Завдання не для "рамок" ставилось а в сімейний альбом не всі ставлять фотографії "я і моя собака", це вже питання спірне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto: "резкость везде есть" :)

эта пять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наприклад перешарп штучний не люблю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажу вам открыто, можно?

фотки - отстойные. И фотосессией это называть - слишком пафосно и самоуверенно.

Когда-то я тоже думал, что зная основы идрёной фотографии смогу сделать тыщу клевых снимков аля "дочка у фонтана", но...

Нашелся мне мой кум, который одновременно директор моей фирмы, которая занимается фотоуслугами. И после того, как он мне на пальцах показал мои ошибки, я продал свой 400й кэнон вмесе с бустером и парой объективов. А если учесть то, что давным-давно я подарил свой никон noven'у , потомуша он просто фоткает лучче, я предпочитаю пользовать мыльничку или, на крайняк камерафон(как модно звучит, да?)

перешарп - это звучит гордо!

ну типа ты фотограф как бы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я відкритість сприймаю нормально, от і питаю, які помилки хто бачить, і компліментів безпідставних не чекаю, якщо кажете що нема різкості - то кіжіть де, якщо нема ідеї - то покажіть де і в кого є!

Пафосніст - питання суб'єктивне, якщо робота із моделлю і фотоапаратом і головою - не фотосесія, то скажіто що таке фотосесія, або тоді як називати таку роботу)))

люди, бітьше позитиву! ми ж не на війні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно..

фотко №1 - без комментариев. свою передачу света объясняйте дальтоникам, им может показаться кассной.

2,3 шото вас влево шатнуло, ну это пофиг. Тени по всем фонам это сегодня модно? Причем такие, что они первыми притягивают взгляд... И вы шо, нижнюю часть платья рекамируете? Шо , кроме нее видно на фото? Классно, конечно, завернуть внимание на попу фитнесс-вумен, но при детальном рассмотрении мне лицо больше нравится.

№4 груди покруче на сайтах знакомств пеарят - ниччо особенного. Хиба шо топлесс было б круче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій дальтонізм пояснюється порою року, нахил вліво - сильний боковий вітер))) (не бачу, ну як говорилось, в мене проблеми із зором), моду на тіні ніхто не відміняв, та і взагалі хто вирішує що модно (пересвіт фону - дірка в кадрі)? Показую ту частину одягу, яка мені подобається, про попу і груди судити не буду - чоловікам видніше що їх більше приваблює. А хвороба "ню" мене поки не заразила.

От і виходить, що в нас смаки різні і погляди теж та мабуть і культура)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій дальтонізм пояснюється порою року, нахил вліво - сильний боковий вітер))) (не бачу, ну як говорилось, в мене проблеми із зором), моду на тіні ніхто не відміняв, та і взагалі хто вирішує що модно (пересвіт фону - дірка в кадрі)? Показую ту частину одягу, яка мені подобається, про попу і груди судити не буду - чоловікам видніше що їх більше приваблює. А хвороба "ню" мене поки не заразила.

От і виходить, що в нас смаки різні і погляди теж та мабуть і культура)))

ну тогда все классно! :)

фотки - отстой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім іншим пропоную інший ресурс photographers.com.ua/profile/nine_l/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дівчинка - Юля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотографии достаточно большие, и это хорошо :0026: и мы можем с большой вероятностью утверждать что на них изображено, иначе если бы они были мааааленькими, ну, микроскопическими, мы бы их просто не увидели (мистер Бин) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я редко комментирую чужое творчество, потому как только просматриваю. Сколько людей столько и вкусов. Но я склоняюсь к высказываниям difoto, он дал полную оценку. Какой сюжет лежит в фотографиях? Никакого... там нельзя что-то увидеть для себя запоминающееся. Фотография должна хранить МИГ... который в жизни может не повториться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю підтримую difoto - фотограф нажаль немає навіть базових знань по кольорознавству. У всіх змімках брудний фон просто "з"їдає" модель. Якогось оригінального задуму тут теж не спостерігається.

Загальна стилістика витримана хіба що в одязі моделі.

І ще - яке практичне призначення таких фото???? Бо, як на мене, красу моделі знімки не підкреслююють і художньої цінності не мають.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2товарисчи_критики давайте ваши работы

а то что в разделе мало фоток

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2товарисчи_критики давайте ваши работы

а то что в разделе мало фоток

ninel; Фотографувальсь трохи більше години, дівчина займається фітнесом. В кого які зауваження?

Фотограф сама хотіла почути зауваження. що до своїх робіт - за что боролись на то и напоролись)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, фотографії занадто наіграні, якщо можна так сказати, згідна з тим, що вони повинні зловити мить, неповторну мить, тому в таких випадках найкраще дати свободу дій моделі, нехай вона робить, що хоче перед камерою, а фотограф в цей час робить знімки, а потім вибирає з того що є. найвдалішою є фотографія №9 имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене непрофесіонала ці фотки нормальні. Надумані звичайно. Я думаю ловити мить в фотостудії неварто, краще ловити десь її в іншому місці.

А от хотілося б сказати слово про наші деякі лабораторії. Таке гуано роблять, що то капець, яким фотіком не фоткай і як не старайся - все зіпсують. Я зробив минулого року фотки з Єгипту в Нашому краї і дуже про це пожалів - просто жах, яка кольоропередача, обличчя на всіх просто червоні і взагалі кольори нереальні, все сіре. Проте, щоб обрізати наприклад щось зайве з якогось боку або відцентрувати обєкт на фотці взагалі не йдеться, фотки тупо наштамповані. Так галімо зробити фотки то треба було постаратись. Не хотілось скандал влаштовувати просто, все одно нічого придуркам не докажеш. А при нинішних цінах робити по 50-100 фоток після кожного дійства зараз виходить недешево.

10 років тому був приємно вражений сервісом в Ковелі! Ще тоді з плівки замовляли фотки - принесли кілька плівок, людина яка приймала каже, в вас багато фотографій, то вам треба буде почекати трохи довго - півгодини. В нас тоді було добу, а то і 2-3. І це було при нижчій ціні, ніж в Луцьку. Ще памятаю здається у 2003 році львівський підприємець відкрив тут точки прийому по друку фотографій по ціні значно нижчій, ніж у Луцьку з дисконтною карткою - були погрози продавцям цих точок, рекламні матеріали тупо рвали, викидали. Потім на усі точки приходили з захисту прав споживачів і накладились штрафи. Як це все не допомогло - то зловили чувака, який збирав по точкам замовлення і жорстоко побили, забравши усі плівки в нього. Потім якось заспокоїлись. Ось так от. З/п в людей нашої області одні з найнижчих в Україні, а ціни на все максимальні. І часто ця ціна не відповідає якості...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотки - отстой.

Прям як Лебедєв :D Але мені теж не сподобалолись фоткі :huh:

всім іншим пропоную інший ресурс photographers.com.ua/profile/nine_l/

А ось тут є цікаві роботи :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а как вам такое?

800xgnomm.jpg

Боб вышел искусно и беспристрастно. Может, вам развиваться в других стилях? Это удается. Причем , неплохо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене непрофесіонала ці фотки нормальні. Надумані звичайно. Я думаю ловити мить в фотостудії неварто, краще ловити десь її в іншому місці.

А от хотілося б сказати слово про наші деякі лабораторії. Таке гуано роблять, що то капець, яким фотіком не фоткай і як не старайся - все зіпсують. Я зробив минулого року фотки з Єгипту в Нашому краї і дуже про це пожалів - просто жах, яка кольоропередача, обличчя на всіх просто червоні і взагалі кольори нереальні, все сіре. Проте, щоб обрізати наприклад щось зайве з якогось боку або відцентрувати обєкт на фотці взагалі не йдеться, фотки тупо наштамповані. Так галімо зробити фотки то треба було постаратись. Не хотілось скандал влаштовувати просто, все одно нічого придуркам не докажеш. А при нинішних цінах робити по 50-100 фоток після кожного дійства зараз виходить недешево.

10 років тому був приємно вражений сервісом в Ковелі! Ще тоді з плівки замовляли фотки - принесли кілька плівок, людина яка приймала каже, в вас багато фотографій, то вам треба буде почекати трохи довго - півгодини. В нас тоді було добу, а то і 2-3. І це було при нижчій ціні, ніж в Луцьку. Ще памятаю здається у 2003 році львівський підприємець відкрив тут точки прийому по друку фотографій по ціні значно нижчій, ніж у Луцьку з дисконтною карткою - були погрози продавцям цих точок, рекламні матеріали тупо рвали, викидали. Потім на усі точки приходили з захисту прав споживачів і накладились штрафи. Як це все не допомогло - то зловили чувака, який збирав по точкам замовлення і жорстоко побили, забравши усі плівки в нього. Потім якось заспокоїлись. Ось так от. З/п в людей нашої області одні з найнижчих в Україні, а ціни на все максимальні. І часто ця ціна не відповідає якості...

таким придуркам, как ты, зеленое все равно будет красным. Мне сказать нечего.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...