Anubius Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:30 #126 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:30 Чому нема тих товарів які прям як панацея від усіх бід у вільній продажі?Бо їх ніхто не купить, оскільки це - хлам.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:36 #127 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:36 vampirich товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцямAnubius те шо ти бидло я вже поняв. Ти спочатку прочитай що я написав і вдумайся в те, а не починаєш про бабусю росказувати. Я вже говорив що є різні люди, є сволочі які просто видурюють гроші, а є ті які дійсно вчать як їх заробити
Anubius Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:43 #128 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:43 Гроші дійсно заробляють ті - хто тяжко працює!Може я і бидло(з твоєї точки зору)але я нікого на гроші не кидав, на відмінно від тебе. А якщо ти втягнутий у мережевий маркетинг, то ти хуже за бидло, оскільки у бидла є свої принципи, правила поведінки, а у сектантів їх нема.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:50 #129 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:50 Гроші дійсно заробляють ті - хто тяжко працює!до твого відома це також далеко не легка робота, якщо ти думаєш що вона легша за носіння цементу то ти помиляєшся, і якщо ти так думаєш то ти живеш у казковому світі. Є різні види навантаження, є фізичне і психологічно-моральне, яке до твого відома є більш шкідливим. Заробляти треба вміти, а ти зсилається на те що тільки вкалуючи на стабільній роботі ти будеш нормальним, то мені тебе шкода. А я ніколи нікого не кидав, кидалово, це коли обіцяєш не здійсненне, а коли ставиш перед строгим фактом того що є, це не кидалово. просто, як я говорив, є різні люди, є ті хто дійсно навчать і покажуть, а є ті яким потрібні тільки твої тимчасові гроші, щоб ти раз розкошелився а потім тебе посилають. щоб такого не було треба мати голову на плечах.
vampirich Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:51 #130 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:51 vampirich товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцямну я знаю що в америці купа дурних незрозумілих законів.але щось зовсім незрозуміло як так можна заборонити продавати у магазинах, а довзолити продавати товар лише розповсюджувачам? це ж все одно продажі. якась заборона видуманою надто виглядає.якийсь доказ, витяг з закону і т д можна?а про внутрішні правила компанії.. незрозуміло чому компанія своїми правилами забороняє своїм працівникам а відповідно і собі робити більший оборот і більші гроші?в правила має бути якесь підгрунтя, якась причина, чому це правило створено. "не переходь дорогу на забороняючий знак світлофора" - бо машина зіб"є, "не пхай пальці в розетку" - бо током довбане, "не продавайте товари амвей у магазинах" бо....(закінчіть думку)
vampirich Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:52 #131 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:52 vampirich товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцямну я знаю що в америці купа дурних незрозумілих законів.але щось зовсім незрозуміло як так можна заборонити продавати у магазинах, а довзолити продавати товар лише розповсюджувачам? це ж все одно продажі. якась заборона видуманою надто виглядає.якийсь доказ, витяг з закону і т д можна?а про внутрішні правила компанії.. незрозуміло чому компанія своїми правилами забороняє своїм працівникам а відповідно і собі робити більший оборот і більші гроші?в правила має бути якесь підгрунтя, якась причина, чому це правило створено. "не переходь дорогу на забороняючий знак світлофора" - бо машина зіб"є, "не пхай пальці в розетку" - бо током довбане, "не продавайте товари амвей у магазинах" бо....(закінчіть думку)Гроші дійсно заробляють ті - хто тяжко працює!імхо дійсно хороші гроші можна заробити лише на праці інших. сам ніколи не заробиш мільйонів
Anubius Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:56 #132 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:56 (хоча я Толіка не люблю, але повторю його вираз) HitchKock, що б ти іззів, що б не .. А по простому - пішов ти в жопу.
MrVes Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:56 #133 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:56 Ходили в суботу з дружиною купувати їй взуття на "Варшавку". Примітили одного "парнягу", що ніби-то бездумно петляв між торговими точками різних категорій товарів. Стало дуже цікво ... Я малу за руку і гайда доганяти чоловягу. В результаті почув наступний діалог: - Добрий день. - Добрий. - А я до Вас. - ?! - Купіть в мене що-небудь будь-ласка. - А Ви в мене. - Так у вас все дороге. - А ви що продаєте? - Продукцію емвей. - Ага, а у Вас значить дешеве... Далі не слухав але діалог потішив З.І. Зате я знаю тепер HitchKock-а в обличчя
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:01 #134 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:01 vampirich це не тільки в Америці купа дурних законів, в них їх просто більше ніж в інших А що до внутрішнього ринку, то кожна країна слідкує за ним дуже уважно, так як він дуже сильно впливає на рівень інфляції і відповідно на заробіток дядів які сидять за апаратом Anubius Це єдиний аргумент який ти можеш привести, мені тебе шкода Mr. Ves кумедно, дійсно, подібних казусів багато, і не тільки в мережевому маркетингу. Вони є всюди, помічаємо просто тільки те, на що звертаємо увагу
Tolik_lt Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:06 #135 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:06 товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцям яка красіва лєгєнда
MrVes Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:07 #136 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:07 Mr. Ves кумедно, дійсно, подібних казусів багато, і не тільки в мережевому маркетингу. Вони є всюди, помічаємо просто тільки те, на що звертаємо увагу Через подібні казуси пересварилися "на моїх" очах не одні друзі, тому в мене негативне ставлення до будь-яких пірамід і мереж. Особливо бісить, коли знайомий розцінює тебе як "потенційного покупця" (вас так вчать) і намагається впарити щось тільки привітавшись. Культурні люди мнуться, намагаються не образити майбутнього бриліЯнтового, бо їм не зручно, а він цим користується і насідає. Добре, що я не відношусь до культурних, ага.
dizel365 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:36 #137 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 15:36 dizel365 Кіосакі якраз є чого приплітати, тому що це також бізнес, принаймні його таким можна зробити. А щодо того що кіосакі не пише про мережевий маркетинг то ти помиляєшся, прочитай "Бізнес школу" Кіосакі.ты то хоть читал ее?он в етой книге нигде не говорит"идите в сетевой маркетинг там клёво там все миллионеры".в етой книге он говорит каким надо стать чтоб заниматься бизнесом.
gorik Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 16:33 #138 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 16:33 3.Дехто скаржився на те що завдяки пасивним доходам компанія ухиляється від податків, дорогі мої, так в цьому й вся краса =) зважаючи на те яка у нас в країні не стабільна податкова система, то цьому тільки радуватись треба і використовувати можливість, так як держава не забирає в тебе того що поправу твоє. Тому хто хоче займатись торговельним бізнесом набагато вигідніше піти у мережевий маркетинг ніж мати безліч проблем з податками й іншими оплатами у власній справі. Хоча це стосується тільки пасиного доходу, дохід який іде з групового товару обороту оподатковується податком на прибуток, тому що для того щоб взагалі отримати дані кошти ти повинен бути зареєстрований, як підприємець і кошти тобі як підприємцю нараховуються на рахунок у банку.Так ось за ці податки, які б могли заплатити так звані співробітники емвея, котрі, як Ви стверджуєте, добре заробляють, можна було б витратити на зарплату міліції, швидкій допомозі, вчителям Вашої ж дитини, і так далі.Чому я сплачуючи податки, отримуватю "послуги" від міліції, лікарні, школи, держави в кінці-кінців, такі ж самі як і Ви - котрий податків не платить? А ще варто згадати, про різного роду субсидії та пільги, яких мені не бачити, тому що в мене доходи - офіційні, і їх, на думку держави достатньо для проживання. А Ви - працюючи в тіні, отримуючи приблизно прибуток того ж рівня отримуєте і субсидію та пільги, бо ви ж безробітний чи малозабезпечений.Гарний бізнес получається.Я розумію що наша держава - не найкраща, і що багато чого потрібно змінювати/робити не так як роблять наші керівники. Але це наша держава, і Вашими методами ми не зробимо кращою систему оподаткування, а навпаки, будемо перекладати свої витрати на плечі свого ближнього, який офіційно працює, що потягне за собою наступне підвищення податків, і так далі...Аргумент?
Zeuss Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 16:55 #139 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 16:55 Хлібом не корми дай покопати нового штрулька якому моСк прополоскали. З тим парнішкою шо дзєвушка кинула було веселіше, але цей я так розумію теж сайдьот.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 17:45 #140 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 17:45 Tolik_lt нажаль це не легенда, це факт, тому що конкуренція буде не малим сошкам, а великій структурі, тому вона звісно буде ставити свої палки в колеса. Mr. Ves через подібні казуси руйнуються цілі великі підприємства, хтось шось з кимось не поділив і почалось, але це життя і цього не уникнути gorik невже ти вважаєш що у нас податки ідуть по призначеню =) по призначеню іде те, що вважають нормою, щоб дати вигляд функціональності механізму. А коли бюджет збільшується, його просто ще більше обкрадають Нажаль в нас так було і буде. Хоча щодо цього не хочу зарікатись, надіюсь на краще, всетаки моя батьківщина і зара просто важко дивитись на її політичний і економічний стан. Zeuss Цікаво, що тебе веселить, аргументи чи сам процес обговорення? Якщо сам процес то він мене також веселить і то дуже. Але більшість аргументів двох сторін були досить обгрунтованими (окрім деяких кадрів, не буду показувати пальцем), тому в них нічого смішного не бачу.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 17:49 #141 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 17:49 dizel365 А ти її читав? тому що якраз в ній він показує вигоди мережевого маркетингу, читай будь-ласка уважніше. Уривок з книги: "Как-то в начале 90-х годов мой друг, которого я уважаю за финансовую мудрость и деловой успех, сказал мне, что занимается сетевым маркетингом. Билл занимался инвести¬циями в недвижимость и был очень богат. Меня озадачило, почему он проявил интерес к сетевому маркетингу." З цього почався його інтерес до даної структури і її дослідження. Прочитавши її до кінця взнаєш його висновки. Це здається єдина його книга присвячена мережевому маркетенгу.
KolyaKrul Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:02 #142 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:02 Не був дистрибьютором але достатньо знайомий з цею фірмою. Гроші там заробити дійсно важко. Реально заробляють професіонали навязати продукт. (якщо казати про "битися сто раз об стіну" і нарешті пробити її, то заробити у цій фірмі як на мене бетон значно щільніший (це про 21% кожен місяць і т.п) проте в кожного до цього своє відношення, і той хто вірить у свою діяльність і у її перспективу свого добьється. Особисто я не розумію такі методи збуту як "посредством сетевого маркетинга". Можливо в такому методі є і свої плюси але для мене це все якось сумнівньо виглядає. Хоча продукцією іхньою як на диво задоволений, а саме зубною пастою,пральними та миючими засобами. Парфум там теж доречі непогані
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:15 #143 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:15 KolyaKrul не можу не погодитись що важко і дійсно, кожному своє, адже всі люди різні.
Zeuss Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:18 #144 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:18 Група підтримки підійшла.HitchKock, мене веселиш в першу чергу ти, любиш поіграЦЦо в ігри разума? Тіпо, я вам тут всім доведу. Накідивайтє мнє, накідивайтє!!!
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:27 #145 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:27 Ги, не пали контору . Хоча чесно кажучи я радий що увійшов у цю тему, були факти, які мене переконали робити цю справу обережно, тобто ще обережніше ніж я думав. Побачив також що люди, які підписали мене самі далеко не чесно ведуть цю справу, з самого початку приховуючи деякі важливі факти. Але як я вже говорив, це людський фактор, якого всюди треба остарігатись, тобто не вірити комусь цілком і повністю, а прослухавши усі точки зору, робити свої, доступні тільки тобі висновки
Zeuss Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:31 #146 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:31 Ги, не пали контору Ти сам палишся, причому в процесі веселиш народ
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:47 #147 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 18:47 Якщо комусь весело, нач не дарма старався; якщо хтось зміг у даній темі винести для себе щось корисне (не важно що), значить Фактор не дарма старався коли її створював і я коли писав свої коментарі.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 20:05 #148 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 20:05 А це не піар, я особисто підключився в дану тему тільки для себе, для власного розвитку, я ж не кричу ідіть до мене, ша бум всіх реєструвати під моїм номером , причини моєї дискусії я вже вказував, повторюватись не буду. І взагалі сказано достатньо аргументів як "за" так і "проти". Остальні думаю самі для себе будуть робити висновки. Я свої зробив, чим задоволений. Так що тему вважаю можна і закрити. Та якщо хтось бажає ще подискутувати саме зі мною, то пишіть можливо ще звернусь до даної теми.
Zeuss Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 20:18 #149 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 20:18 Я брав (дистрибуційний бізнес, великий, ліквідний і якісний асортимент)Перевиховувати тяжко. У них як шурупи в голову закручені.Але системність вихована.З десяти двоє стають нормальними торговими агентами.
gorik Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 20:25 #150 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 20:25 gorik невже ти вважаєш що у нас податки ідуть по призначеню =) по призначеню іде те, що вважають нормою, щоб дати вигляд функціональності механізму. А коли бюджет збільшується, його просто ще більше обкрадають Нажаль в нас так було і буде. Хоча щодо цього не хочу зарікатись, надіюсь на краще, всетаки моя батьківщина і зара просто важко дивитись на її політичний і економічний стан. Ну так давайте всі перестанемо платити податки і будемо занйматися мережевим маркетингом, це ж так прибутково і вигідно. І взагалі, що тоді буде з державою як всі стануть розумні, і зрозуміють, що податки йдуть не по призначенню, і перестануть платити? Ви не задумувався? І ще ти не дав відповіді на моє питання Чому я сплачуючи податки, отримую "послуги" від міліції, лікарні, школи, держави в кінці-кінців, такі ж самі як і Ви - котрий податків не платить?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.