Перейти до змісту

Торгова піраміда

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Чому нема тих товарів які прям як панацея від усіх бід у вільній продажі?

Бо їх ніхто не купить, оскільки це - хлам.

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

vampirich товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцям

Anubius те шо ти бидло я вже поняв. Ти спочатку прочитай що я написав і вдумайся в те, а не починаєш про бабусю росказувати. Я вже говорив що є різні люди, є сволочі які просто видурюють гроші, а є ті які дійсно вчать як їх заробити

Опубліковано

Гроші дійсно заробляють ті - хто тяжко працює!

Може я і бидло(з твоєї точки зору)але я нікого на гроші не кидав, на відмінно від тебе. А якщо ти втягнутий у мережевий маркетинг, то ти хуже за бидло, оскільки у бидла є свої принципи, правила поведінки, а у сектантів їх нема.

Опубліковано

до твого відома це також далеко не легка робота, якщо ти думаєш що вона легша за носіння цементу то ти помиляєшся, і якщо ти так думаєш то ти живеш у казковому світі. Є різні види навантаження, є фізичне і психологічно-моральне, яке до твого відома є більш шкідливим. Заробляти треба вміти, а ти зсилається на те що тільки вкалуючи на стабільній роботі ти будеш нормальним, то мені тебе шкода. А я ніколи нікого не кидав, кидалово, це коли обіцяєш не здійсненне, а коли ставиш перед строгим фактом того що є, це не кидалово. просто, як я говорив, є різні люди, є ті хто дійсно навчать і покажуть, а є ті яким потрібні тільки твої тимчасові гроші, щоб ти раз розкошелився а потім тебе посилають. щоб такого не було треба мати голову на плечах.

Опубліковано

vampirich товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцям

ну я знаю що в америці купа дурних незрозумілих законів.

але щось зовсім незрозуміло як так можна заборонити продавати у магазинах, а довзолити продавати товар лише розповсюджувачам? це ж все одно продажі. якась заборона видуманою надто виглядає.

якийсь доказ, витяг з закону і т д можна?

а про внутрішні правила компанії.. незрозуміло чому компанія своїми правилами забороняє своїм працівникам а відповідно і собі робити більший оборот і більші гроші?

в правила має бути якесь підгрунтя, якась причина, чому це правило створено. "не переходь дорогу на забороняючий знак світлофора" - бо машина зіб"є, "не пхай пальці в розетку" - бо током довбане, "не продавайте товари амвей у магазинах" бо....(закінчіть думку)

Опубліковано

ну я знаю що в америці купа дурних незрозумілих законів.

але щось зовсім незрозуміло як так можна заборонити продавати у магазинах, а довзолити продавати товар лише розповсюджувачам? це ж все одно продажі. якась заборона видуманою надто виглядає.

якийсь доказ, витяг з закону і т д можна?

а про внутрішні правила компанії.. незрозуміло чому компанія своїми правилами забороняє своїм працівникам а відповідно і собі робити більший оборот і більші гроші?

в правила має бути якесь підгрунтя, якась причина, чому це правило створено. "не переходь дорогу на забороняючий знак світлофора" - бо машина зіб"є, "не пхай пальці в розетку" - бо током довбане, "не продавайте товари амвей у магазинах" бо....(закінчіть думку)

імхо дійсно хороші гроші можна заробити лише на праці інших. сам ніколи не заробиш мільйонів

Опубліковано

(хоча я Толіка не люблю, але повторю його вираз)

HitchKock, що б ти іззів, що б не ..;)

А по простому - пішов ти в жопу.

Опубліковано

Ходили в суботу з дружиною купувати їй взуття на "Варшавку". Примітили одного "парнягу", що ніби-то бездумно петляв між торговими точками різних категорій товарів. Стало дуже цікво ... Я малу за руку і гайда доганяти чоловягу. В результаті почув наступний діалог:

- Добрий день.

- Добрий.

- А я до Вас.

- ?!

- Купіть в мене що-небудь будь-ласка.

- А Ви в мене.

- Так у вас все дороге.

- А ви що продаєте?

- Продукцію емвей.

- Ага, а у Вас значить дешеве...

Далі не слухав але діалог потішив :)

З.І. Зате я знаю тепер HitchKock-а в обличчя ;)

Опубліковано

vampirich це не тільки в Америці купа дурних законів, в них їх просто більше ніж в інших :) А що до внутрішнього ринку, то кожна країна слідкує за ним дуже уважно, так як він дуже сильно впливає на рівень інфляції і відповідно на заробіток дядів які сидять за апаратом

Anubius Це єдиний аргумент який ти можеш привести, мені тебе шкода

Mr. Ves кумедно, дійсно, подібних казусів багато, і не тільки в мережевому маркетингу. Вони є всюди, помічаємо просто тільки те, на що звертаємо увагу :rolleyes:

Опубліковано
товарів немає у вільному росповсюджені тому що це заборонено і не тільки правилами компанії, а й країни де вона працює, дається дозвіл тільки на маркетинг бізнес, на вільний ринок їх ніхто ніколи не пустить, так як це велика конкуренція існуючим підприємцям

яка красіва лєгєнда:)

Опубліковано

Mr. Ves кумедно, дійсно, подібних казусів багато, і не тільки в мережевому маркетингу. Вони є всюди, помічаємо просто тільки те, на що звертаємо увагу :rolleyes:

Через подібні казуси пересварилися "на моїх" очах не одні друзі, тому в мене негативне ставлення до будь-яких пірамід і мереж. Особливо бісить, коли знайомий розцінює тебе як "потенційного покупця" (вас так вчать) і намагається впарити щось тільки привітавшись. Культурні люди мнуться, намагаються не образити майбутнього бриліЯнтового, бо їм не зручно, а він цим користується і насідає.

Добре, що я не відношусь до культурних, ага.

Опубліковано

dizel365 Кіосакі якраз є чого приплітати, тому що це також бізнес, принаймні його таким можна зробити. А щодо того що кіосакі не пише про мережевий маркетинг то ти помиляєшся, прочитай "Бізнес школу" Кіосакі.

ты то хоть читал ее?он в етой книге нигде не говорит"идите в сетевой маркетинг там клёво там все миллионеры".в етой книге он говорит каким надо стать чтоб заниматься бизнесом.

Опубліковано

3.Дехто скаржився на те що завдяки пасивним доходам компанія ухиляється від податків, дорогі мої, так в цьому й вся краса =) зважаючи на те яка у нас в країні не стабільна податкова система, то цьому тільки радуватись треба і використовувати можливість, так як держава не забирає в тебе того що поправу твоє. Тому хто хоче займатись торговельним бізнесом набагато вигідніше піти у мережевий маркетинг ніж мати безліч проблем з податками й іншими оплатами у власній справі. Хоча це стосується тільки пасиного доходу, дохід який іде з групового товару обороту оподатковується податком на прибуток, тому що для того щоб взагалі отримати дані кошти ти повинен бути зареєстрований, як підприємець і кошти тобі як підприємцю нараховуються на рахунок у банку.

Так ось за ці податки, які б могли заплатити так звані співробітники емвея, котрі, як Ви стверджуєте, добре заробляють, можна було б витратити на зарплату міліції, швидкій допомозі, вчителям Вашої ж дитини, і так далі.

Чому я сплачуючи податки, отримуватю "послуги" від міліції, лікарні, школи, держави в кінці-кінців, такі ж самі як і Ви - котрий податків не платить? А ще варто згадати, про різного роду субсидії та пільги, яких мені не бачити, тому що в мене доходи - офіційні, і їх, на думку держави достатньо для проживання. А Ви - працюючи в тіні, отримуючи приблизно прибуток того ж рівня отримуєте і субсидію та пільги, бо ви ж безробітний чи малозабезпечений.

Гарний бізнес получається.

Я розумію що наша держава - не найкраща, і що багато чого потрібно змінювати/робити не так як роблять наші керівники. Але це наша держава, і Вашими методами ми не зробимо кращою систему оподаткування, а навпаки, будемо перекладати свої витрати на плечі свого ближнього, який офіційно працює, що потягне за собою наступне підвищення податків, і так далі...

Аргумент?

Опубліковано

Хлібом не корми дай покопати нового штрулька якому моСк прополоскали. З тим парнішкою шо дзєвушка кинула було веселіше, але цей я так розумію теж сайдьот.

:0106:

Опубліковано

Tolik_lt нажаль це не легенда, це факт, тому що конкуренція буде не малим сошкам, а великій структурі, тому вона звісно буде ставити свої палки в колеса.

Mr. Ves через подібні казуси руйнуються цілі великі підприємства, хтось шось з кимось не поділив і почалось, але це життя і цього не уникнути

gorik невже ти вважаєш що у нас податки ідуть по призначеню =) по призначеню іде те, що вважають нормою, щоб дати вигляд функціональності механізму. А коли бюджет збільшується, його просто ще більше обкрадають :blink: Нажаль в нас так було і буде. Хоча щодо цього не хочу зарікатись, надіюсь на краще, всетаки моя батьківщина і зара просто важко дивитись на її політичний і економічний стан.

Zeuss Цікаво, що тебе веселить, аргументи чи сам процес обговорення? Якщо сам процес то він мене також веселить :rolleyes: і то дуже. Але більшість аргументів двох сторін були досить обгрунтованими (окрім деяких кадрів, не буду показувати пальцем), тому в них нічого смішного не бачу.

Опубліковано

dizel365 А ти її читав? :) тому що якраз в ній він показує вигоди мережевого маркетингу, читай будь-ласка уважніше.

Уривок з книги: "Как-то в начале 90-х годов мой друг, которого я уважаю за финансовую мудрость и деловой успех, сказал мне, что занимается сетевым маркетингом. Билл занимался инвести¬циями в недвижимость и был очень богат. Меня озадачило, почему он проявил интерес к сетевому маркетингу." З цього почався його інтерес до даної структури і її дослідження. Прочитавши її до кінця взнаєш його висновки. Це здається єдина його книга присвячена мережевому маркетенгу.

Опубліковано

Не був дистрибьютором але достатньо знайомий з цею фірмою.

Гроші там заробити дійсно важко. Реально заробляють професіонали навязати продукт. (якщо казати про "битися сто раз об стіну" і нарешті пробити її, то заробити у цій фірмі як на мене бетон значно щільніший :) (це про 21% кожен місяць і т.п) проте в кожного до цього своє відношення, і той хто вірить у свою діяльність і у її перспективу свого добьється.

Особисто я не розумію такі методи збуту як "посредством сетевого маркетинга". Можливо в такому методі є і свої плюси але для мене це все якось сумнівньо виглядає.

Хоча продукцією іхньою як на диво задоволений, а саме зубною пастою,пральними та миючими засобами.

Парфум там теж доречі непогані :)

Опубліковано

Група підтримки підійшла.

HitchKock, мене веселиш в першу чергу ти, любиш поіграЦЦо в ігри разума? Тіпо, я вам тут всім доведу. Накідивайтє мнє, накідивайтє!!!

Опубліковано

Ги, не пали контору ^_^.

Хоча чесно кажучи я радий що увійшов у цю тему, були факти, які мене переконали робити цю справу обережно, тобто ще обережніше ніж я думав. Побачив також що люди, які підписали мене самі далеко не чесно ведуть цю справу, з самого початку приховуючи деякі важливі факти. Але як я вже говорив, це людський фактор, якого всюди треба остарігатись, тобто не вірити комусь цілком і повністю, а прослухавши усі точки зору, робити свої, доступні тільки тобі висновки

Опубліковано

Якщо комусь весело, нач не дарма старався; якщо хтось зміг у даній темі винести для себе щось корисне (не важно що), значить Фактор не дарма старався коли її створював і я коли писав свої коментарі.

Опубліковано

А це не піар, я особисто підключився в дану тему тільки для себе, для власного розвитку, я ж не кричу ідіть до мене, ша бум всіх реєструвати під моїм номером :), причини моєї дискусії я вже вказував, повторюватись не буду. І взагалі сказано достатньо аргументів як "за" так і "проти". Остальні думаю самі для себе будуть робити висновки. Я свої зробив, чим задоволений. Так що тему вважаю можна і закрити. Та якщо хтось бажає ще подискутувати саме зі мною, то пишіть :) можливо ще звернусь до даної теми.

Опубліковано

Я брав (дистрибуційний бізнес, великий, ліквідний і якісний асортимент)

Перевиховувати тяжко. У них як шурупи в голову закручені.

Але системність вихована.

З десяти двоє стають нормальними торговими агентами.

Опубліковано

gorik невже ти вважаєш що у нас податки ідуть по призначеню =) по призначеню іде те, що вважають нормою, щоб дати вигляд функціональності механізму. А коли бюджет збільшується, його просто ще більше обкрадають :blink: Нажаль в нас так було і буде. Хоча щодо цього не хочу зарікатись, надіюсь на краще, всетаки моя батьківщина і зара просто важко дивитись на її політичний і економічний стан.

Ну так давайте всі перестанемо платити податки і будемо занйматися мережевим маркетингом, це ж так прибутково і вигідно. І взагалі, що тоді буде з державою як всі стануть розумні, і зрозуміють, що податки йдуть не по призначенню, і перестануть платити? Ви не задумувався?

І ще ти не дав відповіді на моє питання

Чому я сплачуючи податки, отримую "послуги" від міліції, лікарні, школи, держави в кінці-кінців, такі ж самі як і Ви - котрий податків не платить?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...