Перейти до змісту

Торгова піраміда

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щодо каталогу - прошу дуже, завітайте на сайт www.amway.ua, можу і у друкованому вигляді подарувати. Цін у каталозі немає, бо роздрібну ціну встановлює конкретний дистрибьютор, а ціни компанії друкуються в окремому ціннику. Немає ніяких секретів і прихованої інформації. Хто хоче - той знайде.

На сайті до жодного товару цін не вказано.

Якщо ж насправді все так чесно і відкрито, то чому в каталогах по крайній мірі не вказана 100% ціна без знижки 30% (як наголошує фірма) для дистриб"ютора?

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Чомусь тільки один написав, що і зараз користується товарами даної марки. Всі інші користувались/мили/пробували... і всім сподобалось. То чому далі не користуєтесь?

Вже колись писав в подібній темі, що мене насторожує 2 пункта:

- частина грошей яку платить споживач йде на ланцюжок вербувальників (причому ця частина доходить до 40%), а ще й виробнику щось заробити треба, отже мені як споживачу продають супер-пупер товар мінімум в 2 рази дорожчий, як вартість його виробництва, а зважаючи на їх ціни, переплачувати такі гроші я не хочу.

- можливо порошок, який відперає будь-які плями вних і є (хоча жоден з продавців не захотів дати мені 1 порцію на прання речей малого, забруднених бананом. при позитивному результаті я б купив у продавця пачку), але от часто виходить, що вартість всього що переться не перевищує вартості прального засобу, а це трохи смущає.

keepo, чтобы не травмировать твое сознание, я не скажу, сколько тысяч процентов накидывается на любую бытовую химию. Литр Ваниша из аптечных ингридиентов(кроме красивой бутылки и ароматизатора), к примеру, стоит меньше гривни. Это с учетом того, что на этих препаратах уже 200-300% накручено.

Опубліковано

Якщо ж насправді все так чесно і відкрито, то чому в каталогах по крайній мірі не вказана 100% ціна без знижки 30% (як наголошує фірма) для дистриб"ютора?

Це принцип бізнесу. Не тільки Емвей, підкреслюю, а більшості мережевих компаній. Якби ціни були відразу, не було б потреби звертатися до конкретного дистриб'ютора, а у цьому суть прямих продаж. Дистриб'ютор повинен надати цю інформацію (каталог і цінник). Це взагалі не принципове питання, а спосіб, щоб людина звернулася і їй надали вичерпну інформацію.

Опубліковано
keepo, чтобы не травмировать твое сознание, я не скажу, сколько тысяч процентов накидывается на любую бытовую химию. Литр Ваниша из аптечных ингридиентов(кроме красивой бутылки и ароматизатора), к примеру, стоит меньше гривни. Это с учетом того, что на этих препаратах уже 200-300% накручено.

Рецепт в студію!!! Будь-ласка :)

Опубліковано

Учи химию, пожалуйста!

Опубліковано
Насправді ж це є ніщо інше як дуже гарно продуманий і рельно діючий лохотрон.

НЕ говори и особенно не пиши то , чего не знаешь.

АО МММ- это была пирамида !!!!! Там ты платил деньги- и получал бумажку (акции).

Тут за деьги ты покупаешь ТОВАР. Т.е. абсолютно никакого надувательства тут нет.

Подходит тебе стоимость этого товара или нет- другой вопрос.

Но никто тебя ж не заставляет его брать. Можешь без него прожить- живи!

А работ всех сетевых компаний абсолютно нормальная работа, просто товар они двигают по другому пути ( говорю как сетевик с 10 летним

стажем).

Опубліковано
НЕ говори и особенно не пиши то , чего не знаешь.

АО МММ- это была пирамида !!!!! Там ты платил деньги- и получал бумажку (акции).

Тут за деьги ты покупаешь ТОВАР. Т.е. абсолютно никакого надувательства тут нет.

Подходит тебе стоимость этого товара или нет- другой вопрос.

Но никто тебя ж не заставляет его брать. Можешь без него прожить- живи!

А работ всех сетевых компаний абсолютно нормальная работа, просто товар они двигают по другому пути ( говорю как сетевик с 10 летним стажем).

Я говорю і пишу те що думаю, а на скільки я правий чи ні, вирішує кожен сам для себе.

Більшість цифр в "бізнес-плані" амвей висмоктані з пальця і це не важко довести. І навіть якщо у них схема ще більш менш зрозуміла і працює, то будь я дистриб"ютором, я не дозволив би собі втягувати в це друзів і родичів. Я дружбу в грошах не вимірюю. А от Network21, яка тісно пов"язана з AmWay, - класична шарашкіна контора з усіма атрибутами мозгозамилювання.

Опубліковано
Чомусь тільки один написав, що і зараз користується товарами даної марки. Всі інші користувались/мили/пробували... і всім сподобалось. То чому далі не користуєтесь?

Вже колись писав в подібній темі, що мене насторожує 2 пункта:

- частина грошей яку платить споживач йде на ланцюжок вербувальників (причому ця частина доходить до 40%), а ще й виробнику щось заробити треба, отже мені як споживачу продають супер-пупер товар мінімум в 2 рази дорожчий, як вартість його виробництва, а зважаючи на їх ціни, переплачувати такі гроші я не хочу.

- можливо порошок, який відперає будь-які плями вних і є (хоча жоден з продавців не захотів дати мені 1 порцію на прання речей малого, забруднених бананом. при позитивному результаті я б купив у продавця пачку), але от часто виходить, що вартість всього що переться не перевищує вартості прального засобу, а це трохи смущає.

Слух в мене є пропозиція: тільки для тебе, тільки сьогодні, тільки один день в Луцьку, даю потестити різноманітну хімію, порошок в тому числі....

так шо дзвони, пиши.... якістю продукта буш довольний, от і купиш в мене по пачечці всього....

;-)

думаю варіант нормальний - потестив - сподобалось, заплатив і маєш те шо потестив....

Опубліковано
та нема в них ніяких проблем, в них просто такі методи збуту, це не лохотрон в класичному розумінні, це дійсно піраміда... можеш почитати про цю компанію тут:

Було би все нормально, якби кінцевий споживач міг без проблем взяти каталог, вибрати те що сподобалось і замовити.

А тут для того щоб отримати каталог, в обов"язковому порядку треба реєструватися у них, при чому це коштує 50 чи 70 грн, точно не знаю.

http://www.amway.ua/catalog-вот каталог и заметь абсолютно бесплатно и без регистрации :)

Отсюда вопрос-что ты мелешь?

Опубліковано

zaHARE

Я нікого не відмовляю вживати їхню продукцію, я ніде не писав що вона погана, не якісна і т.д.

Взагалі створюючи тему, я хотів добитися того, щоб після промивкі мозгів людина тверезо оцінила те що їй пропонують, а не сліпо вірила.

Опубліковано

Просто видать ты попал на плохого продавца,который и рыбку хочет и все остальное.Некоторые мои знакомые регистрировались дистрибюторами,чтобы иметь скидку на продукцию для себя,родных и знакомых.

Опубліковано
Просто видать ты попал на плохого продавца,который и рыбку хочет и все остальное.Некоторые мои знакомые регистрировались дистрибюторами,чтобы иметь скидку на продукцию для себя,родных и знакомых.

Це одна сторона медалі

Інша ж сторона сторона, це вбивання людям в голови того, який цей "бізнес" хороший і прибутковий, при цьому роблячи з людини не споживача, а тупо вербувальника-фанатіка, який заради легкого прибутку буде втягувати всіх своїх родичів, друзів, знайомих і знайомих знайомих і сам буде купляти супер продукції втричі більше ніж йому треба. Для цього організовують спеціальні навчальні центри, де людей ніби то вчать будувати власний бізнес, насправді ж там лише зазомбовують і вчать втягувати інших.

Опубліковано
keepo, чтобы не травмировать твое сознание, я не скажу, сколько тысяч процентов накидывается на любую бытовую химию.

я і не кажу, що на хімії яку я купую накрутка меньша. вона така сама в процентному співвідношенні, а от в грошовому... що 40% на пасті за 25грн, а що за 100. при тому, що кількість чищень однакова. (Пастою amway користувався, різниці з простою не побачив)

крім того, 40% ціни в amway це тільки грошові відрахування вищестоячим менегерам, а собівартість продукції мало чим відрізняється від інших.

Литр Ваниша из аптечных ингридиентов(кроме красивой бутылки и ароматизатора), к примеру, стоит меньше гривни. Это с учетом того, что на этих препаратах уже 200-300% накручено.

і всетаки ти користуєшся продукцією amway ;) да і склад ваніша тобі ніхто не скаже, щоб його банально повторити.

даю потестити різноманітну хімію, порошок в тому числі

ок, без проблем, сьогодні запитаю в дружини чи є одяг на тестування і стукну в асю.

Опубліковано

а де ти бачив легкий хліб,то собача робота :D Але ж тобі правильно тут сказали,що обман там де за гроші дають папери або фуфло,а тут тобі за гроші дають якісний товар.Я наприклад в далекобійників багато різних товрів купую,яких в нас нема в магазинах,сертифікати вони мені не дають.Але наприклад однієї пляшки 0,5 німецького миючого мені вистачить в 2 рази надовше ніж захваленого Фейрі,яке стоїть в кожній дзюрці.

Опубліковано

Учи химию, пожалуйста!

Я так розумію, що рецепту ти і сам не знаєш, і особисто скильки коштує "Литр Ваниша из аптечных ингридиентов" не перевіряв. В шалені накрутки на побутову хімію я вірю. Просто в приклад варто наводити перевірену інформацію, або вказувати джерело. (ІМНО звичайно)

Опубліковано

Основной активный ингридиент Ваниша - H2O2. пузырек этого чудо-средства в аптеке стоит копейки.

ну еще желчь.

Опубліковано
а де ти бачив легкий хліб,то собача робота :D Але ж тобі правильно тут сказали,що обман там де за гроші дають папери або фуфло,а тут тобі за гроші дають якісний товар.Я наприклад в далекобійників багато різних товрів купую,яких в нас нема в магазинах,сертифікати вони мені не дають.Але наприклад однієї пляшки 0,5 німецького миючого мені вистачить в 2 рази надовше ніж захваленого Фейрі,яке стоїть в кожній дзюрці.

zaHARE, скажи будь ласка, ти був на їхніх зборах? Ти знайомий з "бізнес-планом" який вони пропонують? ти вникав в цифри? Цікавився чому вони вчать на семінарах?

а на рахунок

тут сказали,що обман там де за гроші дають папери або фуфло,а тут тобі за гроші дають якісний товар

Коли людина усвідомлює що платить за якість і купляє цього товару стільки скільки їй потрібно - це одне.

А коли людині впарюють що вона купує супер-якісний товар за супер низькими цінами, та ще й при цьому економить 30% на кожній покупці якщо вона є дистриб"ютором (цифра висмоктана з пальця) і людина в це свято вірить - то це вже лохотрон.

Опубліковано
zaHARE, скажи будь ласка, ти був на їхніх зборах? Ти знайомий з "бізнес-планом" який вони пропонують? ти вникав в цифри? Цікавився чому вони вчать на семінарах?

Був,знайомий,вникав,цікавився.Стандартний підхід в таких структурах.Не купляв одразу на тисячі,взяв на пробу самі "дешеві" речі.Якість дійсно мене вразила,тому спробував інший товар.

Ти б краще підняв шум за педігрі,тьху ти ,за гербалайф-от де людей взувають.

Коли людина усвідомлює що платить за якість і купляє цього товару стільки скільки їй потрібно - це одне.

А коли людині впарюють що вона купує супер-якісний товар за супер низькими цінами, та ще й при цьому економить 30% на кожній покупці якщо вона є дистриб"ютором (цифра висмоктана з пальця) і людина в це свято вірить - то це вже лохотрон.

Дай мені альтернативу їхньому товару(мається на увазі якість) і щоб був дешевшим,я буду його купляти.

Опубліковано
Був,знайомий,вникав,цікавився.Стандартний підхід в таких структурах.Не купляв одразу на тисячі,взяв на пробу самі "дешеві" речі.Якість дійсно мене вразила,тому спробував інший товар.

Ну і чудово. Якщо маєш бажання можемо проаналізувати цифри бізнес-плану амвей або діяльність школи Network21. Ну так з чого почнемо?

Дай мені альтернативу їхньому товару(мається на увазі якість) і щоб був дешевшим,я буду його купляти.

Згідно робіт К. Менгера, цінність - це суб"єктивна категорія. Операція купівлі продажу відбудеться лише тоді, коли покупець буде вважати куплений товар ціннішим за затрачені на нього кошти, а продавець буде вважати проданий товар менш цінним за отримані гроші.

Тепер повернемось до Амвей. на мою думку їхні товари коштують менше, ніж їх продає фірма. Ти думаєш навпаки, і тому ціна на товар тебе повністю влаштовує і ти його купуєш. І це нормально! я ніде не говорив що у них товар не якісний і нікого не відмовляв купляти.

Якщо мати голову на плечах, тверезий розсудок, то можна реєструватись у них і купляти товари для власного споживання. Я говорю, що не потрібно влазити туди з метою отримати легкий заробіток. В чому конкретно я помиляюсь?

Опубліковано
В чому конкретно я помиляюсь?
Опубліковано
В чому конкретно я помиляюсь?

Обгрунтуй

Опубліковано

Ну і чудово. Якщо маєш бажання можемо проаналізувати цифри бізнес-плану амвей або діяльність школи Network21. Ну так з чого почнемо?

Згідно робіт К. Менгера, цінність - це суб"єктивна категорія. Операція купівлі продажу відбудеться лише тоді, коли покупець буде вважати куплений товар ціннішим за затрачені на нього кошти, а продавець буде вважати проданий товар менш цінним за отримані гроші.

Тепер повернемось до Амвей. на мою думку їхні товари коштують менше, ніж їх продає фірма. Ти думаєш навпаки, і тому ціна на товар тебе повністю влаштовує і ти його купуєш. І це нормально! я ніде не говорив що у них товар не якісний і нікого не відмовляв купляти.

Якщо мати голову на плечах, тверезий розсудок, то можна реєструватись у них і купляти товари для власного споживання. Я говорю, що не потрібно влазити туди з метою отримати легкий заробіток. В чому конкретно я помиляюсь?

Для прикладу із цього повідомлення ти прокоментував лише останній рядок і то загальною фразою яку виколупав із всього того що я писав.

І із чотирьох статей посилання на які я наводив ти не прокоментував зовсім нічого. Із усього того що я писав у тебе був тільки один аргумент "товар якісний" і все.

Якщо хочеш сліпо вірити, то це твоя справа. Я думаю багато хто з людей які читали тему двічі подумають перед тим як туди іти, мені більше нічого і не потрібно. Продовжувати дискусію далі не бачу потреби.

Опубліковано

Facktor, ти помиляєшся в тому, що Емвей - це лохотрон і торгова піраміда, як ти сказав! Пам'ятаєш вислів: "Лохотрон існує доти, доки існують лохи". Грубо, але правда. По моєму, завжди потрібно перевіряти те, що тобі говорять, і формувати власну думку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...