Адміністратори t0rik Опубліковано 29 Червня, 2006 в 11:48 Адміністратори #1 Опубліковано 29 Червня, 2006 в 11:48 В цій гілці відписуються ніки/айпі які були помічені у читерстві.
neostar Опубліковано 1 Липня, 2006 в 15:08 #2 Опубліковано 1 Липня, 2006 в 15:08 от коли не заходить 193,109,80,221 - РОЖИЩЕ - постыйно на серваку грають з чытами - я розумыю шо це дыти по 15 рокыв - але ж поважати дорослих дядь треба коли теб епро шось просять!!! ось ...
fedor Опубліковано 5 Липня, 2006 в 16:49 #3 Опубліковано 5 Липня, 2006 в 16:49 05.06.2006 19:35 на сервере Игрок DangerouS ... далее смотрите демо (разожмите архивчик), кто не помнит, копируем файл в папку cstrike, и далее команда в консоли playdemo 4iter_DangerouS.dem вуаля... на дельнейшее вооружение - начать запись демо команда - record остановить запись, команда - stop P.S. Я не донощик, но форму доклада знаю Избавим сервер от читеров 2Админы - плз, дайте результат. Логи есть IP думаю вычеслить не сложно
MANJAK11 Опубліковано 5 Липня, 2006 в 19:45 #4 Опубліковано 5 Липня, 2006 в 19:45 давно його вже в жбан треба
Адміністратори t0rik Опубліковано 5 Липня, 2006 в 21:27 Автор Адміністратори #5 Опубліковано 5 Липня, 2006 в 21:27 Бесполезная ветка я так понял. Сегодня спектатил раз 6 наверное. Читы поголовно. Нео2 с Рожищес в фаворитах (мало кто играл честно, домашники тоже в этом числе).Силя никуда не смотрит (мое имхо). Правда если заходит то игра идёт более менее. Думаю выход только 1 как на vbios.com. 3-4 админа как можно больше онлайн и ветка с мувиками/жалобами на рассмотрение, так как в основном играют клубы - ввести армейский принцип (влетел 1 - страдает весь клуб). С домашниками и так все ясно. Каждый отвечает сам за себя. Либо вообще нафик закрыть сервак. Пущай все варятся в своих локальных.
kostya Опубліковано 5 Липня, 2006 в 21:57 #6 Опубліковано 5 Липня, 2006 в 21:57 Айда в страйкбол. Там читов нету. ))
silia Опубліковано 6 Липня, 2006 в 05:26 #7 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 05:26 В мене ща переоблік на роботі Нащот тої деми то це далеко не доказ, народ грає в клубах і пропасає мони один одного, це звичайно не добре але далеко не чіт. Банити до цього часу я нікого не хотів бо впевнений що під охоту на відьм попаде мінімум 20% честних гравців які або гарно грають або в них тимчасова полоса везіння (сам раз на угад першою чергою дав хед челу через стіну за якою обично не засідають) але дивлюсь що з неділі всетаки прийдеться. ЗІ Торік з твого ІР теж чітер грав так що пришлося б і тебе забанить
Intro Опубліковано 7 Липня, 2006 в 10:56 #8 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 10:56 пора відьм вішати....а якшо чесно - по Рожищах - погано одне - що ті діти не вміють читати наші шаржі!Толік навчив їх грати в кантер та не начив ше військової порядності...ггдійсно - коли заходить сіля -то на скрваку прикольно гратиколи ж нема - і заходить рожище - а заходять яякраз тоді коли нема сілі - повний писецьсам не раз наблюдав - заходять 3 тіпа з них постійно 2 з чітами...спочатку граємо - намагаємся - та коли приходить кінець терпінню... а у них аутоейм - тоді і сам включаю чіти для всіх своїхрезультат приносить плоди -через 10 хв - гравці з славнозвісного села обзиваючи нас і просячи вимкнути чіти - самі йдуть курити - і в найближчі 12 год не заходять...гга в загалі - як казав торік - я сілі казав - давайте нам ркон пас - бо в клубі є чели які з 24 год - на сервері можуть проводити 12 - вони й дивилися б за чистотою гри... подумайте...бо є чого
agent Опубліковано 7 Липня, 2006 в 13:00 #9 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 13:00 Це тобі Silia буде дуже цікаво! Недавно грав на серваку ...... ту заходит (193,109,80,221) підписуеться [DZ] silia і начинае читерити, в ігрі обурення, фрази тіпа "Сіля ти шо гониш, виключ чіти,админ и с чітами грає, фуууу" --- Ось це я замічав неодноразово! Зміна ніка на "[DZ] silia" и читерство під цим ніком , так шо Сіля думай, дав би нам Ркон_пасс ми б на серваку порядок бистро навели, а то ці ********** в Рожищах ніяк не поймуть наших прохань.---------- І дуже бісить коли заходить це село с чітами ...грають проти мене ,я їх валю ,берега не бачать,інколи дажи вистрілити не даю , а вони після смерті говорять мені шо б я виключив чіти ....... Ха..Ха..Ха ....бля дуже смішно ,вже достали,маленькі Ублюдки ....... Треба вже з цим шось робити ! ----------моя думка - це бан на довго ! Хай по лану побігають!!!!
Адміністратори kmd Опубліковано 7 Липня, 2006 в 16:43 Адміністратори #10 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 16:43 Приїду в луцьк закрию рожищам доступ до лм і до контри.Хай подумають.Толіку: нічого особистого.З.І. Так буде з усіма.навіть до закриття сервера.
Intro Опубліковано 7 Липня, 2006 в 19:51 #11 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 19:51 05.06.2006 19:35 на сервере Игрок DangerouS ... далее смотрите демо (разожмите архивчик), кто не помнит, копируем файл в папку cstrike, и далее команда в консоли playdemo 4iter_DangerouS.dem вуаля... на дельнейшее вооружение - начать запись демо команда - record остановить запись, команда - stop P.S. Я не донощик, но форму доклада знаю Избавим сервер от читеров 2Админы - плз, дайте результат. Логи есть IP думаю вычеслить не сложно хм.....недумаю что ето настоящий Денжер....был бы ето Паша , он бы его убил 100% ето раз и Паша читы не юзает ето два ИМХО
fedor Опубліковано 7 Липня, 2006 в 22:12 #12 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 22:12 05.06.2006 19:35 на сервере Игрок DangerouS ... далее смотрите демо (разожмите архивчик), кто не помнит, копируем файл в папку cstrike, и далее команда в консоли playdemo 4iter_DangerouS.dem вуаля... на дельнейшее вооружение - начать запись демо команда - record остановить запись, команда - stop P.S. Я не донощик, но форму доклада знаю Избавим сервер от читеров 2Админы - плз, дайте результат. Логи есть IP думаю вычеслить не сложно хм.....недумаю что ето настоящий Денжер....был бы ето Паша , он бы его убил 100% ето раз и Паша читы не юзает ето два ИМХО Ну, Паше кАнеЧнА, ПревеД! А это попросту один из моментов, который успел записать. а наблюдал я за ним минут 10! Интерестно, а АДМ. примет меры после ревизии ?
Адміністратори t0rik Опубліковано 8 Липня, 2006 в 00:35 Автор Адміністратори #13 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 00:35 2 дня гамав на вбиосе, - пестня. в фаровритах не був ні разу, но відчувається гра.. дійсно гра.. прикро що за якогось "дудаева с нео" весь фотаком похерили.. + читер бум розігрався (на цьому серваку). при мені 2 читера забанили, за якими власно спостерігав. і реально бачив за що. бачив реальну гру "не лоховських пацанів", а топерів, котрі дійсно грають, а не єбашать хедошоти на право і наліво. P.S. не обіжався ні разу на рахунки тіпа 0:14 ібо знав де я не так зробив і т.д. Нема в мене статсофілії бо гра для задоволення а не для статів.
Qaz Опубліковано 8 Липня, 2006 в 07:25 #14 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 07:25 05.06.2006 19:35 на сервере Игрок DangerouS ... далее смотрите демо (разожмите архивчик), кто не помнит, копируем файл в папку cstrike, и далее команда в консоли playdemo 4iter_DangerouS.dem вуаля... на дельнейшее вооружение - начать запись демо команда - record остановить запись, команда - stop P.S. Я не донощик, но форму доклада знаю Избавим сервер от читеров 2Админы - плз, дайте результат. Логи есть IP думаю вычеслить не сложно хм.....недумаю что ето настоящий Денжер....был бы ето Паша , он бы его убил 100% ето раз и Паша читы не юзает ето два ИМХО Ну, Паше кАнеЧнА, ПревеД! А это попросту один из моментов, который успел записать. а наблюдал я за ним минут 10! Интерестно, а АДМ. примет меры после ревизии ? Можна я своих 5 копеек вставлю, насколько я знаю Паша сейчас в Червонограде...да и к чему челу, мемберу нашей команды, (не буду хвастатса но такое было) которая на WCG Львовском заняла 5-е место...и которой не хватило два вина для того чтобы пройти 5-ю команду Украины (DefDumps) играть с читами, это все глупости, челы играющий нормально в каунтер не играют с читами, какой смысл? играя с читами не научишся играть лутше...так что харе тут на него гнать
Songoku Опубліковано 8 Липня, 2006 в 09:26 #15 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 09:26 Паролюємо кожного тижня 2-й сервер і паролі тільки своїм, ті що дійсно провірені. І все грати буде легше. Паролі клубам не видавати. Хлопці тіпа Агента, Неостара беруть пароль і грають, але нікому не його дають. І буде невеличкий порядок. ИМХО 3.ЬІ. Чітерів банити Сталінськими-батьківськими методами.
agent Опубліковано 8 Липня, 2006 в 09:50 #16 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 09:50 А мое ИМХО - Банить ето СЕЛО ...и на довго ..очень довгоВо время игри на серваку я думаю не про игру а про то ....когда же их забанят!
MANJAK11 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 15:40 #17 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 15:40 А мое ИМХО - Банить ето СЕЛО ...и на довго ..очень довгоВо время игри на серваку я думаю не про игру а про то ....когда же их забанят!а в самого *рильце не в пушку* ? і тільки не треба казати що ти не грав з чітами, я не грав з чітами ніразу і не буду грати з ними,зате бачив який беспрєдєл люблять устроїти ваші на серваку,особливо мене бісять ваші кіки гравців (((
noven Опубліковано 8 Липня, 2006 в 18:32 #18 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 18:32 да.. за кіки тра банити.. що за нахи?зайшов побігати якесь чмо тебе кікає...
silia Опубліковано 8 Липня, 2006 в 19:24 #19 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 19:24 З неділі уберем цю функцію з сервака. І взагалі ждіть оновлень
Intro Опубліковано 9 Липня, 2006 в 06:18 #20 Опубліковано 9 Липня, 2006 в 06:18 ага = ждіть ш о скоро сіля сам грати буде...на рахунок чма - ноуен - трохи поделікатніше виражайсясказав би і я про тебе...а про сервак - так давно вже пора шось робитискоріше напевно дочекаємось кмд ніж тебе - сілясамі топи створюєте і на результат не реагуєте...притупіть рожище з чітами і все стане на своє місце ХВАТИТЬ *** В ЖМУРКИ ГРАТИ...убереш функції - ти краше сервак адмінь а не нові приколи випробовуй...до того грали - нео чітерами обзивали - і будуть обзиватичіти були й будуть - поки не буде постійно онлайн адміна - *** ТИ НЕ ЗРОБИШ!!!!РОЖИЩЕ ФОРЕВЕР...............................................................ЗІ ще побачу мат буду данить (silia)
noven Опубліковано 9 Липня, 2006 в 06:27 #21 Опубліковано 9 Липня, 2006 в 06:27 що значить поделікатніше? якщо це не твоїх рук діло.. значить тебе не стосується..якщо ти кікав то поясни пліз на якій основі ти це робив?про мене?! тобто я теж чітєр ?! бугога!!!!прошу викласти демку ) відразу... дуже цікаво
silia Опубліковано 9 Липня, 2006 в 07:01 #22 Опубліковано 9 Липня, 2006 в 07:01 2Intro Адміни олайн зявляться але точно не від вас !!! убереш функції - ти краше сервак адмінь а не нові приколи випробовуй...Мені краще знать що за чим і як.самі топи створюєте і на результат не реагуєте... Я його не створював і впевнений що тут лише флуд і флейм ібо контсруктиву 0 Рожеще жене на нео, нео на рожище, а юзери домашніки на обох відразу, вобщем все як завжди ЗІ тема замята!!! Надалі писать лише те хто по вашому чітерить і чим це виражається (про рожище досить і так всім все ясно) За поширення далі розмов на отвітвльону тематику (аля: я хочу в адміни, де записатись? ) буду наказувати !!!
Qaz Опубліковано 9 Липня, 2006 в 15:41 #23 Опубліковано 9 Липня, 2006 в 15:41 Якщо функція в грі є, закривати її не можна
silia Опубліковано 9 Липня, 2006 в 15:49 #24 Опубліковано 9 Липня, 2006 в 15:49 Це не в грі а в АМХ моді
Адміністратори kmd Опубліковано 9 Липня, 2006 в 16:53 Адміністратори #25 Опубліковано 9 Липня, 2006 в 16:53 Якщо цією функцією можуть користуватись крім нормальних людей ще й різні хами, то функцію треба прикрити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.