Перейти до змісту

Національний Атлас України.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Народ, хто може записати цей атлас на флешку/діск/і.д.т.

з мене пиво.

Якщо до завтра не знайдеш когось, то я можу взяти на роботу, а ти приїдеш забереш ;)

Опубліковано

При інсталяції просить 11,8 Мб вільного місця!?

Інсталюю, перезапускаю машину

Може я щось роблю неправильно

post-6188-1236243923.jpg

Опубліковано

11.8 Мбайт... Так он ставит только какой-нить экзэшник, а все карты с диска подгружает. По крайней мере, у меня что-то очень на это похоже...

Опубліковано
11,8 Мб він займати аж ніяк не може, ти мабуть не все докачав ;)

ти не зрозумів! Образ я скачав повністю, це вже під час інсталяції просить лише 11,8 Мб.

Вже зрозумів! Знову змонтував образ в демонтулс і тепер запускається!

Опубліковано

я його з образа скопіював на жорсткий диск. Відкрив інте-Експлорер - відкрити файл - вказав шлях до індекс.файлу - і працює.. (Експлорер 6,02)

Опубліковано

Все зробив,як лікар прописав,а воно: "На этой странице произошла ошибка сценария".Більша частина карт недоступна.Допоможіть

Опубліковано
Все зробив,як лікар прописав,а воно: "На этой странице произошла ошибка сценария".Більша частина карт недоступна.Допоможіть

Яка в тебе зборка вінди (зверь, samlab, стандартна) ?

Опубліковано

юлін і в мене така ж фігня, там де адобе флеш має відкривати. вже все перевстановлював ніхрена не допомагає, осталось тільки вінду знести.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

народ, а ссилка ще працює? щось у мене пише

Ошибка! Невозможно подключиться. Возможно, FTP-сервер перегружен. Вы попытались получить доступ к адресу http://board.lutsk.ua/redirect.php?ftp://l..._of_Ukraine.nrg, который сейчас недоступен. Убедитесь, что веб-адрес (URL) введен правильно, и попытайтесь перезагрузить страницу.

Убедитесь, что соединение с Интернет активно, и проверьте, работают ли другие приложения, использующие это соединение.

Може хтось щось підкаже?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...