Перейти до змісту

Выставка в Галерее Искусств

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сегодня ходил в Галерею Искусств (та, что на Л.Украинки, возле поворота к Старому Рынку). Там вчера, кажется, открылась фотовыставка. Похоже, что международная - были работы из Польши, США...

Несколько знакомых имён, несколько мною напечатанных работ... По-настоящему интересных нашёл немного.

Одна из Луцких девушек впечатлила красивой техничной картинкой. Но много было и мусора - вообще непонятно, зачем такое выставлять...

Есть пейзажи, жанровые фотографии, натюрморты, техногенные картинки, портреты, ночные снимки, а ля эротика в исполнении моего коллеги (вариация на тему) ;)

Был хороший кадр - американский бомж со стаканчиком для денег и транспарат на шее: "Зачем обманывать? Мне нужно пиво..."

Разочаровал Вадим Павлосюк (Дубно) - в одной из работ (пейзаж, закат солнца) горизонт делит кадр пополам, да ещё и завален. Видать, всё-таки его призвание - портреты.

В целом - впечатления вполне положительные: люди что-то делают, что-то стремяться донести окружающим... Жаль только, что совсем не задумываются о том, что именно хотят донести ;)

Если у кого будет время - сходите.

Понравились эти две работы - абстракция "Царство глупости" и "В интерьере" (если не спутал название, работа кого-то из Львова)

post-419-1235933513.jpg post-419-1235933518.jpg

Опубліковано

Оууу..."Царство глупости" - це просто краса.

Погоджуюсь, деякі виставлені речі були звичайними фотографіями, без якоїсь ізюминки і т.п.

Була на відкритті. Стільки людей, камери, журналісти :)

Супер. Обожнюю такі події - тоді сповзаються в одну точку Луцька світлі творчі уми :)

Урса, робота колеги - це дівчина з рушницею?:)

Опубліковано

:)

Ага, она. Он видел её так, я - немного по другому (если помнишь, где-то в галерейке проскакивала работа)

Опубліковано
:)

Ага, она. Он видел её так, я - немного по другому (если помнишь, где-то в галерейке проскакивала работа)

Угу бачила. Візуальна пам*ять спрацювала.

Там дві модельки (дівчата), молоді зовсім. І ніби як з Парка Горького....

2009_s.jpg

Опубліковано
до какого числа выставка?

Думаю, недели две будет. Уточняй по телефону 725266.

Там дві модельки (дівчата), молоді зовсім. І ніби як з Парка Горького....

Это где? Кто?

Опубліковано

ходив, дивився...дивна солянка:) роботи якихось гуртківців з різних куточків України плюс роботи знайдені і роздруковані з нету:)

помітив, що у деяких митців є особливий "талант" називати свої роботи. прочитаєш назву, особливо якусь пафосну і ... посміятись хочеться:)

до речі, оголена зброя викликає жалість.. дєвочко і стісняється, і їй так неудобно тримать ружжо:))ніякої загрози від такої оголеної зброї

Опубліковано

Ходили і ми на виставку. Про неї писали на сайтах. Якщо це краще, що є в Луцьку і області - то ми іспанські льотчики. а якщо серйозно - неприємно вразили добра половина (якщо не більше) робіт. І фото з нету.... Як мінімум одне...

Розумію, гуртківці, аматори тощо... Але де гарні роботи? Їх небагато. Як не дивно, фото не місцевих авторів гарніші (але далеко не всі). Чимало претензійних назв без підтримки зображенням. Бідна дівчинина з рушницею...Задум не вийшов. Варті, ІМХО, уваги були кілька чорно-білих портретів, два фото котів та 2-3 пейзажі. Все!

Чекаємо наступної ВИСТАВКИ, а не збірки "в кого що є".

Опубліковано

Згідна, більшість виставлених речей ..та й у мене гарніші фото би знайшлися.

АЛЕ є одне АЛЕ

Краще вже маленька виставка типу цієї, ніж нічого. Де в Луцьку ще проводяться подібні дійства?Часто в нас відкриваються нові виставки чи ви вважаєте щорічну виставку воскових фігур гіднішою уваги подією?

Куди можна піти у вихідний день?

Можете організувати щось краще - організовуйте, а то тільки знають, що фікати і фекати.

Сподіваюсь, наступна виставка включатиме більше цікавих і оригінальних робіт.

Опубліковано
Згідна, більшість виставлених речей ..та й у мене гарніші фото би знайшлися.

АЛЕ є одне АЛЕ

Краще вже маленька виставка типу цієї, ніж нічого. Де в Луцьку ще проводяться подібні дійства?Часто в нас відкриваються нові виставки чи ви вважаєте щорічну виставку воскових фігур гіднішою уваги подією?

Куди можна піти у вихідний день?

Можете організувати щось краще - організовуйте, а то тільки знають, що фікати і фекати.

Сподіваюсь, наступна виставка включатиме більше цікавих і оригінальних робіт.

Погоджуюсь на всі сто. Але.....

Є така проблема в наших вєлікіх і могучіх організаторів, особливо, які мають хоча б мінімальну владу. Вони живуть за принципом "де я головний - те моє". І не важливо, що це чи державна власність чи комунальна тощо.

До чого я веду. Колись проводилась виставка катрин в тій же галереї. Запрошувалась молодь з Луцька. Всі бажаючі. Кілька моїх знайомих (яких оцінили і за межами міста і країни навіть) подали свої картини для виставки. Все ішло супер. Виставка мала бути бомба. Але раптом в останній момент приходить з інституту мистецтв хтось з викладачів (з керівництва) і втюхує картини своїх студентів..... далеко не найкращі....

Картини всіх тих, хто малював, старався і дуже хотів взяти участь у виставці, весь час пролежали в каптьорці.

Натомість насолоджувались ненайкращими роботами, ненайкращих студентів, ненайкращого інституту.

Не вистачає демократичності.

А у всьому іншому - підтримую. І навіть можу дещо запропонувати ;)

Але це в приват або на інші гілки форуму.

Опубліковано

ІМХО (імєю мненіє-хрєн оспорішь, вибачте, накипіло) є імхо. Проти виставки нічого не маю. Хай проводяться. Але якщо наступна буде ще така сама, то на наступні ми з дружиною не підемо 200%. ГАРНІ ФОТО не лише на луцькій виставці можна знайти. А про підводні течії чиновників хіба я знаю? З художнього мистецтва в нас запамяталась хіба картинна галерея в замку (чи робить ще?). Вона ІМХО варта уваги

Опубліковано

выставка не очень понравилась. причина - много кто очень сильно любит фотошоп и издеваются над фотографиями, возможно когда-то красивыми. но есть и работы, которые понравились.

п.с. часто поражала фантазия авторов фотографий в придумывании названий работ.

Опубліковано
Есть пейзажи, жанровые фотографии, натюрморты, техногенные картинки, портреты, ночные снимки, а ля эротика в исполнении моего коллеги (вариация на тему) ;)

Был хороший кадр - американский бомж со стаканчиком для денег и транспарат на шее: "Зачем обманывать? Мне нужно пиво..."

post-419-1235933513.jpg post-419-1235933518.jpg

дякую, приємно, що сподобалось

а решта не знаю про яку ви політику говорите, автори є різні і те, що їх фото не подобаються вам, це не означає, що роботи погані, це означає що у вас інша думка щодо краси. Могли спробувати і ви себе у конкурсі, інформації було багато про нього.

Погоджуюсь на всі сто. Але.....

Є така проблема в наших вєлікіх і могучіх організаторів, особливо, які мають хоча б мінімальну владу. Вони живуть за принципом "де я головний - те моє". І не важливо, що це чи державна власність чи комунальна тощо.

Було б добре, якби організатори були великі і могутні насправді, а так критикувати кожен може, а то організувати щось толкове і довести його до завершення, це вже під питанням...

А так добре що хоч якісь емоції цей захід викликав, будуть змістовні пропозиції - звертайтесь!

Реально є питання.... а які фото з інету роздруковані? може я чогось не помітила?

Опубліковано

post-419-1236542508.jpg

©

а решта не знаю про яку ви політику говорите, автори є різні і те, що їх фото не подобаються вам, це не означає, що роботи погані, це означає що у вас інша думка щодо краси. Могли спробувати і ви себе у конкурсі, інформації було багато про нього.

Да, красоту я вижу по другому, конечно, но хорошие работы - даже если они мне и не нравятся - я называю хорошими ;)

Типичный пример - эта фотография меня не цепляет, она стандартная, тема не новая... но скажу честно - очень неплохая работа:

post-419-1236544419.jpg

©

Особо не интересовался конкурсом, узнал о нём в день открытия выставки. Участвовать в нём? Скажу честно - я не вижу у себя работ, которые можно было бы выставить не ради того, чтобы просто зарисоваться :)

Опубліковано

Єдине прохання мої фото без мене не викладати!!! рада що сподобалось, можна обмежитись ссилочкою

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...