Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виталий Кварцяный: "Главным тренером "Волыни" я точно не буду"

- Я видел информацию, которая распространилась в Интернете... Пока ничего не буду говорить, наверное. Есть вопросы, которые нужно еще обсудить. По-разному может сложиться ситуация, но главным тренером "Волыни" я точно не буду.
  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо він не буде головним тренером,то цілком можливо,що займе якусь вищу посаду. У власників амбітні плани,взяти хоча б розбудову стадіону та інфраструктури.Там також керівники потрібні.

ЗІ:Кварц-не хлопчик для побиття,а хитрий лис,я за нього не переживаю. ;)

Опубліковано

До Кварца по різному можна ставитися, але одне точно - ніхто інший не буде стільки душі вкладати в цей клуб як він. Лишається тільки вірити, що ще все переміниться і ми знову побачимо В.В.К. головним у Волині - його команді!

про вкладання душі почали багато говорити після того як сам Кварцяний сказав "я вкладаю душу". Гарно розпіарив себе. Мені ж Кварцяний запамятається хамовитим коміком, під керуванням якого матчі зливались наліво і направо. А всі досягнення це результат легіонерізації ФК "Волинь", що абсолютно спотворило обличчя клубу. І на жаль, це обличчя довго ще в Україні буде асоціюватись з обличчям "душевного" тренера

Дарма ти так! Здавання, коли воно було, диктувалося фінансовими можливостями клубу. Легіонаризація - аналогічно + загальна ситуація в укр. футболі. От тільки покажи мені ще бодай одного тренера, котрий викладався би як Кварц під час ігор?

Опубліковано

Як каже Сьомін "давайтє нє будєм дєлать трагєдіі" :)

Погодьтесь, минулої весни в багатьох виникала думка про те, чи Кварц зможе щось з "Волинню" зробити. Та і під час цього деякі матчі в стилі а-ля міні-Сток-сіті викликали думки - чи зможемо з таким прямолінійним футболом чогось добитися. Тобто те, що Кварц не ідеальний тренер знають всі. І час від часу в більшості тих, хто трохи розбирається в футболі виникала думка "а може то нам тренера з більш комбінаційним баченням футболу взяти, а не Кварца..."

Але от саме зараз, саме в цей момент відставка є нелогічною. По чемпіонату: так, лише 12-е місце до зими, минулого року були 6-і, ніби як можна критикувати, але ж - хтось чув про завдання на сезон? Хоч якісь, від Столяра, від компаньона Палиці? Лише одного разу Кварц проговорився - 14-е місце. Так тоді завдання виконане, всьо путьом, чому відставка? А Кубок - це що, вже взагалі не турнір? Порвати "іллічів" з історично-розгромним рахунком, дати такий трилер з "Дніпром", вихід в 1/4 при непоганих шансах проходу далі, аби на "Шахту" не попати! Тобто по грі причин відставки взагалі немає.

Отже, відставка швидше "за базар", це прикро. Це легенда "Волині" і просто Волині, що тут сперечатися? Ми ж маємо досвід Рівного, Тернополя, Франківська - міст, які можна рівняти з нашим. Кварц дуже багато зробив для "Волині" і за це честь йому і хвала! Він був і є патріотом цієї команди і цього міста. Тому я дякую йому особисто через "Борду" за все :)

Але давайте жити далі! Навіщо писати "всьо, піпєц, пердів", ми ж нічо ще не знаємо. Давайте вірити в краще, надіятися що "Волині" все вдасться навіть з новим тренером!

Опубліковано

Волынь: Кононов или Ковалец?

Волынь: Кононов или Ковалец?

Увольнение Виталия Кварцяного стало шоком не только для самого тренера...

После вчерашнего увольнения с поста главного тренера «Волыни» Виталия Кварцяного, тренерский штаб и персонал клуба находятся в недоумении, ведь ничего не предвещало беды в последние несколько лет работы этого опытного специалиста в клубе.

А в это время поговаривают о серьезных изменениях в клубе. Как стало известно Sport.ua, в клубе многим работникам повысили заработную плату, строится новая база, искусственные поля... На развитие клуба приходят серьезные вливания и не исключено, что именно по этой причине был уволен Виталий Владимирович, проработавший в клубе последние 10 лет.

На замещение вакантной должности рулевого луцкого клуба уже активно прочат экс-наставника «Карпат» Олега Кононова и бывшего тренера «Оболони» и ФК «Львов» Сергея Ковальца. Поговаривают также и о возможном интересе со стороны «Волыни» к Александру Заварову, однако, этот вариант маловероятен в связи с занятостью экс-наставника киевского «Арсенала» в подготовке страны к Евро-2012.

Sport.ua

Опубліковано

Кварцяний уміє найти хорошого гравця за "мішок картошки (С)" і зробити з нього класного гравця, за прикладами далеко ходити не треба. Стиль гри яку сповідує Волинь теж має право на існування, це доказав той же Сток-сіті. Та і сама ж Волинь це показала і у матці з Дніпром, Іллічівцем та і з тим же Металістом і ці ж матці продемонстрували що команда є боєздатна. Якщо нові власники хочуть розвивати клуб то ІМХО відставка Кварцяного виглядає як мінімум нелогічною.

ІМХО ні Кононов ні Ковалец не зможуть чогось досягти з цією командою а на побудову нової треба і час і гроші. От Заваров це було б цікавіше...

Опубліковано

Перечитав коменти з приводу звільнення. Маю непереборне бажання вставити свої пять копійок, для пацанів які "бєгают во дворє", "пєрєживают за каманду" чи просто в дитинстві вдарились головою в штангу і на цій підставі дозволяють собі глубокомислєнні судження про те як має розвиватись команда професіоналів премьєр-лігі... Два величезних прохання:

1. Не смійте в цей момент гнати на Кварца. Він йде... а тому або добре, або нічого. Це легенда для нас. Більш ніхто і ніколи не досягав з командою переферійного українського міста подібних результатів. І всі ми з вами разом взяті навіть уявлення не маємо яких це зусиль і таланту вартує.

2. Разом з тим заганятись і порівнювати його з Лобановський і навіть робити висновки, що різниця всього в наявних фінансових ресурсах, а то б Кварц..... ВВЛ ледь все що має український клубний футбол повигравав, єдиний український тренер якого дійсно поважає весь Світ, а ви........ туда Кварца пхаєте. Тьфу. Слів немає.

Не хотів писати. Але не стримався. Ну не можна ж такий відвертий брєд гнати. Хоча розумію, що це форум і тут все можна, і навіть треба.

Опубліковано

На жаль сьогодні такі, як Коломойський можуть купити всю Волинь(і команду теж ) з потрохами.Вони хозяєва жизні , а ми (і Кварц в тому числі)-лише пішаки в їх волохатих руках.

Кварц поплатився за довгий язик.Коломойський не поклав трубку, а Кварц сказав Столяру все , що думає про Бєню.

Опубліковано
Наразі у Кварцяного дві пропозиції: спортдир у "Волині" або аналітик на 2+2.

Якщо це права, то дуже хотілось би, щоб Кварцяний залишився в структурі клубу, а місце спортдира думаю йому більш ніж підходить, як на мене.

Опубліковано

Та при чому тут Коломойський??? Рішення про звільнення Кварца назрівало вже давно, просто він не подобається новому власнику, а людина яка вкладає великі гроші в команду має повне право мати тренера з яким би можна було нормально працювати, як тандем Ахметов-Луческу, Суркіс-Сьомін, Ярославський-Маркевич. При всій повазі до Кварцяного зарас в нас такого немає, Палиця видно більш інтелегентніша людина і для нього Кварцяний не підходить. Чесно кажучи якщо згадати пресконференції за весь чемпіонат то трохи якось стидно за нашого тренера, команду, це кожен тиждень над ним сміється вся Україна, постійно, і цим самим достається і власникам команди наприклад "шо то за в тебе тренер такий клоун"? Ви думаєте таких питань ніхто не задавав Палиці?)) До чого веду, якби я допустим прийшов як інвестор з Донецька чи Києва в якусь місцеву команду з тренером-ідолом типу Кварца я б прийняв аналогічне рішення.

Опубліковано

Коломойська жидо-сволота скоро згноїть "Волинь"... Перший крок зроблено. Думаю, Кварцяному вистачить сили волі не залишатися в цьому брудному і продажному українському футболі. А за команду прикро, проте найгірше, що ми, лучани і волиняни, нічого вирішити не можемо, бо кукловод знаходиться далеко, в Дніпрі..

P.S.

2 special

а ти хоть знаєш хто таке Палиця??? в гугл спочатку зайди, ніж писати "мудрі" тєми.

нікому не здається дивним шо цей мужик з нікого за останній рік став головним ньюз-мейкером міста і чи не найбагатшою людиною області? Звідки бабоси так швидко з'явилися у людини, яка ще рік тому була "ніхто"?

шоб не смахувати на бабку-сплєтніцу, додаю посилання на цікаву статтю, хоча їх таких багато можна знайти в павутині.. клац.

Опубліковано

в продовження теми :0165:

1) Спочатку було ось це:

2) Незабарилась відповідь "небритого":

Коломойский обвиняет Кварцяного и судей

Босс днепрян напрямую обвинил наставника Волыни и арбитра Игоря Ищенко в страшных футбольных грехах.

3) президент клубу, В.Столяр гідно став на сторону свого давнього однодумця та товариша Кварцяного.

Президент Волыни ответил Коломойскому

"Я тоже могу сказать, что Днепр сдал игру в последнем туре, проиграв вдевятером. Это мнение Коломойского, у меня мнение другое, - заявил Василий Столяр.

ЦЕ ще раз підтверджує, що Столяр НЕ міг бути ініціатором звільнення і у його слвоах аж ніяк не прослідковується якась назрівша ідея, що Кварц вичерпав себе у клубі (на що дехто вище натякав). В цьому контексті звільнення Кварца без чіткого пояснення, його ж неоднорічним товаришем та однодумцем, Столяром, видається ще більше незрозумілим. Дураку понятно, що ініціатором цього рішення був головний акціонер - І.Палиця, який дефакто є правою рукою Ігоря Коломойського, про що неодноразово згадувалось в інтернет джерелах та ЗМІ.

І ще один факт. ЧОму І.Палиця почав настільки активну діяльність в Луцьку саме зараз?

"Романюк (мер міста, екс.голова Волинського "Привату") - Коломойський (власник "Привату") - І.Палиця - (права рука попереднього)"

Цікавий ланцюжок, чи не так? :)

Тепер прослідковуєте взаєможалежність: "Коломойський-Волинь" ? :0160:

Опубліковано

В Ахметова таких креатур майже половина президентів нашой прем'єр ліги, і шо він всім приказує шо і як робити??

Опубліковано

Саме так і приказав Коломойський , після того як почув про себе ,,по забутому виключити,, мобільнику Столяра, що перед цим розмовляв з Коломойським.

Опубліковано

я думаю, что Коломоя здесь не причем. это дело Суркиса. а Коломойский в футбол практически не лезет. вот его Днепр судят как хотят, а он же руководит судьями, как мы знаем. и что? ничего, он в Швейцарии, ДД здесь. а Суркису просто надоел Кварц, его клоунада, хотя и правдивая. считаю, что это пока ему предупреждение и через некоторое время он вернется. хотя опять же Кварцу сильно и не нужно волноваться, 25% он все же имеет акций ФК Волыни. кстати, идут слухи, что тренером клуба может стать Заваров, Кононов или Ковалец ))

Опубліковано
После расставания с Виталием Кварцяным луцкая "Волынь" активно подыскивает нового главного тренера. Как стало известно Football News из достоверных источников, сейчас клуб ведет переговоры с известным украинским специалистом Анатолием Демьяненко.

Стороны вышли на стадию переговоров, и вполне вероятно, что в скором времени бывший наставник киевского "Динамо" возглавит команду из Луцка.

Напомним, что в свое время Демьяненко уже работал в Украине, когда был в тренерском штабе "Динамо". В 2008 году специалист возглавлял азербайджанский "Нефтчи", однако проработал в Баку всего полгода. Сейчас Анатолий Демьяненко является тренером узбекского "Насафа", с которым в 2011 году выиграл Кубок АФК.

http://terrikon.com/posts/106260

і всьотакі Бош мураббІй?

Главный тренер узбекского "Насафа", украинский специалист Анатолий Демьяненко опроверг слухи о том, что ему поступило предложение возглавить луцкую "Волынь", которая рассталась с главным тренером Виталием Кварцяным.

"Я сейчас нахожусь в отпуске, в Карпатах, - передаёт слова Демьяненко корреспондент "Чемпионат.com". - Действительно, сегодня мой телефон обрывается, но не от предложений, а от слухов, что я могу возглавить луцкую команду. Никаких официальных предложений на этот счёт мне не поступало.

У меня ещё на год контракт с "Насафом", 4-5 января я возвращаюсь в Узбекистан, а 10 января команда отправляется на сборы. Если поступит предложение от "Волыни"? Посмотрим. Об этом можно думать, когда есть конкретика, а её нет".

дуже, кстаті, удобне місце для переговорів в Карпатах....особливо в Буковелі або Яремчі, де практично всі шалє або просто готелі належать і Ігор Валєрійовичу та Ігору Петровичу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...