Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Провал в центрі оборони і маємо пенальті. Тут питання, звичайно, чи дійсно був пенальті?

Але в наших сьогодні немає завершальної стадії в атаці. І ось Майкон нарешті пробив, але знов...:angry:

P.S. Вацко задовбав.

ГООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!

1:1!

Опубліковано

Як мене задовбали ці даунецкие коментатори.... Вацко впав в моїх очах

А Безус з такою акторською грою скоро буде мати славу мегаславетного Агтьомкі клабера :lopata:

Опубліковано

Звичайно можна хаяти скільки завгодно Вацка, але ГІРКА ПРАВДА в його словах є.

Як на мене все зза того, що команді спецом поставлено завдання втриматись у вишці, та спробувати пройти далеко у кубку.

По дуже простій причині.В кубку треба зіграти всього 3 матчі , щоб дійти до фіналу, а у лізі треба платити гравцям за 20 матчів.

Як вже це жлобство остогидло.

Опубліковано

Перший тайм були нулячі, і хоча Вацко і не зовсім коректно виражався, але це реально так. Найприкріше, що програвали в протиборствах, в агресивності, тобто в тому, в чому "Волинь" завжди була кращою.

Шумахер - загадка для мене, навіщо його купляли, він навіть функцію скидати м’ячик на Майкона виконує значно гірше Пищура. Після кубку я писав - краще б на "Ворсклу" випустити ту команду, що була в другому таймі. В принципі Кварц фактично визнав свою помилку замінивши Шумахера на Герасим’юка. Той правда, теж не гігант футбола, але моментами видає цікаву гру.

Майкон - монстр. Можна вже відраховувати кількість матчів, які лишилося зіграти цьому хлопцю в "Волині", тільки якимось чудом він може перезимувати в Луцьку. Якби його ще більше постачали м’ячами, міг би ще більше забивати. Ніби немає супертехніки, але є супергольове чуття.

В другому таймі "Волинь" можна сказати грала на рівних з "Ворсклою". Як на мене, в цьому році "Ворскла" виглядає значно симпатичніше, швидше, особливо Ребенок. Щось типу "Карпат" минулого року. І мені подобається ставлення Павлова, хоча і теж імпульсивний, але поважає свої гравців, не як Кварц. В принципі в другому таймі можна було зрівнювати, якби не Шарпар, який взагалі забув що в нього є жовта, як на мене, він підвів команду і взагалі сьогодні грав надто агресивно. Скоба все ніяк не вернеться з першої ліги, рік назад виглядав значно цікавіше. Сімінін хороший хлопець, бойовий, але йому тупо не вистачає рівня ігрової майстерності, здається, ніби і так для нього капітан "Волині" -це вже планка, не можна дорікнути в самовіддачі, але по швидкості часто не встигає. Масло з Шиковим теж вже не залізобетонні, хоча може просто команда не може грати підряд два матчі в тиждень з командами вишки, про це теж не тре забувати.

Коротше, футболісти "Волині", - то всьо фігня, якщо порвете "Карпати" в Луцьку, вам всьо пробачається :)

P.S. Ще Неділька тре відмітити, хоча він і три голи пропустив, але вони явно не на його совісті!

Опубліковано

А коли Вацко взагалі нормально коментував???? Як на мене крім Басенога,ну ще хіба Джулая,ніхто і не коментує толком футбол.

Опубліковано

Майкон - монстр. Можна вже відраховувати кількість матчів, які лишилося зіграти цьому хлопцю в "Волині", тільки якимось чудом він може перезимувати в Луцьку. Якби його ще більше постачали м’ячами, міг би ще більше забивати. Ніби немає супертехніки, але є супергольове чуття.

Нема техніки??? Ну не знаю... Ще досі згадується прийом плечем, після якого він забив гол "Іллічівцю"

Опубліковано
Главный тренер луцкой Волыни Виталий Кварцяный прокомментировал поражение своей команды в матче с Ворсклой.

– Таков закон жизни – после радости в Кубке нас здесь поджидали неприятности. Думаю, хозяева выиграли бы и без помощи функционеров от футбола. Тяжело нам было играть, Ворскла сыгранная, хорошая команда. Но только-только игра выравнивалась – не засчитали наш гол. Боковой ничего не показал, а тот с центра поля пробежал 30 метров – и увидел нарушение! Такие вещи очень на команду влияют. И пенальти на Безусе тоже не было. Только что выходил с трибун господин Дердо – высокий, красивый, в белой рубашечке, при галстуке, улыбается – хорошо сработал! Да ему плакать надо при таком судействе. Люди в неквалифицированной форме определяют жизнь тренера, решают, как ему там на бровке кувыркаться… Наша команда провела не лучшую игру, многие игроки уставшие, некоторые вообще выпали из игры – менять нужно было полкоманды. Когда Коля Павлов после победы в Кубке попал в такую ситуацию, мы за ним следили, переживали, много друзей здесь у нас, да и сами мы дружим. И я его очень понимаю, когда он после одной из игр заявил, что будет просить руководство вмешаться в его тренерскую судьбу, если его команду будут обижать. Сегодня я в его положении, я борюсь за команду. После кубковой игры я сказал, что мы должны теперь одному комитету – вот теперь отдаем долги. Много ж не надо, при счете 0:0 пенальти… Четыре составляющих нашей команды, которые определяют ее сопротивляемость – это Шиков (он уставший), Масло, Майкон и все остальные. Вот наша низкая квалификация приводят к тому, что нас легко поставить на колени. Мы пока еще разбираемся, как с этим жить. Моего влияния не очень хватает. Я еще после кубка об этом говорил – не после поражения, а после победы. Я говорил, что нас ждут неприятности – вот они. Ворскла сделала все, чтобы победить, желаю удачи ей в еврокубках.

– Не считаете ли вы, что и без, как вы утверждаете, помощи судей, Ворскла смогла бы победить?

– Одно следует за другим. Судья дал желтую карточку Оберемко, которая ничего не решает, а Безусу мог четыре карточки давать! Я не обвиняю только судейство, есть много других причин. Но у нас судьи как помогают? Либо удаляют кого-то, либо ставят пенальти. А здесь судья конкретно ошибся – не можете вы забить, нате вам пенальти! Когда мы забили, боковой ведь не просигнализировал о нарушении! Ладно бы счет был 4:1, а тут ничья, сравняли, забили второй – а судья был настроен, чтобы его отменить. И Шарпара удалили ни за что. Мы вон тоже семь забили, потому что играли в большинстве...

Опубліковано

Волинь сьогодня стала заручником одного футболіста ( не дай бог випаде з гри) і одного тренера з одною тактикою.

Хто йому винен, що вперто ставить цього 250 тисячного Чмахера?

Завдання тренера -підібрати і розставити.

Хто йому винен, що у Волині найгірший захист і найбільш пропущених голів?

Менше треба шахер махером займатись, а більше футболом.

Опубліковано

Коменти були під час матчу, дійсно, мало приємні для вуха вболівальника Волині, але програли бо програвали в моментах боротьби. Проте, наступний матч дома з Карпатами і це шанс показати і доказати своє право зватись командою з характером і ЩЕ не розкритим повністю потенціалом.

Опубліковано

Всеволод Романенко: "Півроку грав "ніде". Це була помилка"

У серпні до луцької «Волині» приєднався досвідчений воротар Всеволод Романенко, який встиг пограти за багато українських команд. Уболівальники львівських «Карпат» також пам’ятають цього кіпера, який провів у светрі з левом на грудях не один класний матч. Напередодні західноукраїнського дербі Інформаційний центр поспілкувався з Всеволодом про футбольне життя-буття.

– Всеволоде, як до Луцька занесло?

– Усе дуже просто. Зателефонував Віталій Кварцяний і запросив в «Волинь».

– А ти коли у 2007-у році йшов з «Волині» – не зарікався, що більше до Кварцяного не приїдеш?

– Ні, такого не було. Я про нього завжди позитивно відгукувався і зараз так роблю. Найбільше мені в ньому подобається справедливість. Про це можна годинами говорити. Наведу такий аргумент. Коли до клубу приходять нові гравці, то підписують контракт. Вони читають умови, дивляться на цифри, на премії, на зарплату і так далі. Але чомусь про свої обов’язки намагаються не читати. А даремно, бо Кварцяний дуже вимогливий тренер. Він – специфічна людина для українського футболу. Його вимоги слід виконувати.

– Тебе запросили, бо «кращий воротар світу» Ісса Ндойє кудись утік?

– Мабуть. На той час в команді був лише один Неділько. А команда Прем’єр-ліги повинна мати два нормальних кіпери. Віталій Кварцяний не обіцяв, що я буду грати чи буду сидіти на лавці. У нього все залежить від того, як ти працюєш на тренуваннях.

– Наразі ти провів за «Волинь» лише один матч. Це тому, що прийшов по ходу сезону?

– Ситуація така, що я пропустив півроку. Я був ніде. Тому зараз мені потрібно форму набирати. Прийшов до «Волині» у серпні, тож адаптовуюсь до Прем’єр-ліги. Найгірше те, що у мене майже не було практики. А на те, щоб втягнутися, усе згадати, треба трохи часу. Віталій Кварцяний усе це добре розуміє. Він грамотна і розумна людина, хоч і специфічна.

– А «ніде» – це «Прикарпаття»?

– Так. У клубу не було грошей. Доходило до того, що всіх іногородніх гравців не заявляли на матчі, щоб не платити за їхнє проживання. Ясно, що з таким ставленням вони не могли нормально жити. Я підписав контракт з «Прикарпаттям» на три місяці, просто для того, щоб бути в футболі. Тепер розумію, що зробив помилку. Керівництву франківців не потрібні були іногородні гравці. Нащо тоді нас запрошували – і сам не можу зрозуміти.

– Зараз з Недільком важко конкурувати?

– Намагаюся це робити на кожному тренуванні. Неділько добре грає. І жоден тренер не буде щось змінювати за таких умов. Від добра добра не шукають.

– Дозволь з тобою не погодитися. «Волинь» пропустила найбільше у Прем’єр-лізі...

– І що, у всіх пропущених голах була вина голкіпера? Я все життя говорив, що футбол – це командна гра. За результат відповідає уся команда. Один воротар не може виграти чи програти гру. Відповідальність лежить на кожному гравцеві.

– Коли ти грав в «Карпатах», то розповідав про «приколи» Віталія Кварцяного...

– Зараз тренер став спокійнішим.

– Чи не тому, що він вже і сам почав за своє здоров’я хвилюватися? От нещодавно йому стало зле після матчу.

– Ні, справа не в тому. Але розповісти про внутрішню кухню не можу. Це командні справи.

– Проти «Карпат» у суботу хочеш зіграти?

– Хочу. А ще хочу зіграти проти «Арсенала», «Шахтаря» і ще проти 12-и команд Прем’єр-ліги (сміється).

– Як думаєш, в чому причина контрастності «Волині» у цьому сезоні?

– Є багато причин. А якщо говорити про контрасти... У минулому сезоні мій «Іллічівець» програв 9:0 «Динамо» в Києві, а потім ми поїхали в Донецьк і виграли 3:0 в «Металурга». Ось такі контрасти. На це він і футбол.

– Скільки ти ще плануєш грати у футбол?

– Збираюся грати якомога довше, поки здоров’я дозволяє. Наразі відчуваю, що сили ще є. А вже коли відчую, що не тягну... Але є тут й інше питання. Я маю на увазі вік гравця.

– Та воротарі можуть грати довше, ніж польові футболісти.

– Скажи це українським тренерам. Першим ділом вони дивляться у паспорт, скільки років.

– Кварцяний, мабуть, на зріст дивиться...

– Та ні, його цікавить лиш те, як гравець працює на тренуваннях. У цьому плані він чи не єдиний тренер в Україні, який не звертає увагу на паспорт.

Опубліковано

Вперше за багато останніх ігор Кварц випустив оптимальний склад (такий який я хотів) і нарешті боряться, і грають як для Волинні на 4+ (по 5 бальній системі), щеб в захисті без паніки. І якби не перепуганий Голодюк (думаю Нєдєля міг виручати) навіть могли після 1 тайма вигравати. У Масло і Лопеса моменти були убойні. Якщо так само будуть в 2 таймі з самовіддачою, то навіть якщо і програють, матюкати не буду.

Опубліковано

Арбітр сво/\ота. Спочатку жовті картки 2 центральним захисникам, а зара вилучення Майкона.

Майкон правильно робив, треба було врізати судді в пику, знав би як судити. І все це щоб обезвредити Волинь перед грою з Динамо?...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...