Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Говерла попала Арсеналу дома 1-3. Якщо сьогодні виграємо в Запоріжжя то залишимось в ПЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Говерла попала Арсеналу дома 1-3. Якщо сьогодні виграємо в Запоріжжя то залишимось в ПЛ.

Якщо в клубі нічого не зміниться , то який сенс там залишатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки йду на футбол, пора їхати. Пізно ввечері відпишусь по матчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печальна печаль. 5 захисників проти МЗ - це круто. Проти МД треба 7 ставити, і два воротаря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катеначчо по-волинські. Я як побачив 5 захисників перед матчем - очі повилазили.

Пісковець був тренером жіночої ЗбУ. Не знаю: плакати чи сміятися?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки та було ударів в сторону воріт МЗ , 1 чи 2 ?А МЗ на сьогодні останнє місце в турнірній таблиці. Я боюсь нам і в пердиві важко буде .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки та було ударів в сторону воріт МЗ , 1 чи 2 ?

Згідно статистики в сторону воріт МЗ Волинь нанесла 5 ударів. Мегапоказник.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так

Нужно было не проиграть - это однозначно.

Ось такі задачі на гру з аутсайдером на своїй поляні !?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як тільки прийшов зі стадіону, навіть писати нічого не хотілось. Тепер напишу таке.

Перше і найголовніше. Ми виглядали гірше за Металург і якби програли це було би абсолютно заслужено. Мінімум на один гол запоріжці напрацювали точно, особливо в першому таймі. Ми не напрацювали не те що на гол, а навіть на півгола. Команда просто ніяка. Брак величезний, як і проти Дніпра. Тут читав вище про 5 ударів у Волині, може вони і були. Просто чи можна це називати ударами, те ще питання.

Бажання нуль. Зарядженості на гру не було і близько. Я думаю багато хто розуміє, на що натякаю.

А ще раджу прочитати звіт про матч на оф. сайті клубу. По моєму це шедевр, там навіть є пояснення, чому грали в 5 захисників, і заголовок: "Волинь перервала свою програшну серію". Так і не хватає в кінці смайлика)

Це нічия імені Старцева. Його пару сейвів і відбитий пенальті дали нам можливість не програти. Але на жаль, треба погодитись з думкою деяких експертів, які говорять, що по грі Волинь найгірша команда навесні. Добре, що хоч Говерла порівняно далеко.

Овонікоко хлопець перспективний, але над ним ще чаклувати і чаклувати. Ніби техніка є, дриблінг, але він не знає що з цим робити, і як з цього всього якусь користь для команди вичавити. Тому і втрати мяча постійні. Сімінін таке враження просто регресує. Те що він костолом хороший я і раніше знав, але в атаці на фланзі нікого обіграти не може. Раніше хоч оббігти міг, а тепер і цього не має. Є претензії до центру оборони. Ви мені вибачте, але граючи в 5 захисників, декілька разів давати виходити з Старцевим сам на сам це маразм. Я в такі моменти думав, а який був би рахунок, якби в воротах Літовченко стояв? Подумати страшно.

Давно, дуже давно, в хорошу погоду на виході зі стадіону ніяких черг не було. Як правило народу повно, а тут пройшов спокійно, та і на транспорт особливої нагрузки не було. Догрались...

І кульмінація цього всього. Після матчу один з гравців Волині підійшов до фанатів і кинув їм футболку... Футболка полетіла назад до гравця. Він її взяв і пішов собі... Хто зі мною не погодиться, ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО!!! Чесно, не помітив хто з гравців це був, але може це зняли на відео і викладуть в інет. Таке треба бачити...

Трохи пізніше виставлю пару фоток, зараз бажання геть не має...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І кульмінація цього всього. Після матчу один з гравців Волині підійшов до фанатів і кинув їм футболку... Футболка полетіла назад до гравця. Він її взяв і пішов собі... Хто зі мною не погодиться, ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО!!! Чесно, не помітив хто з гравців це був, але може це зняли на відео і викладуть в інет. Таке треба бачити...

Це був Ванче Шиков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писковец: "Я думаю, что все будет хорошо"

И.о. главного тренера Волыни Анатолий Писковец комментирует ничейный итог матча с запорожским Металлургом.

"Первый тайм у нас был совсем плох, второй - чуть лучше. Главное, по моему мнению, после восьми поражений, было не проиграть. Я очень благодарен команде за то, что во втором тайме проявили характер, боролись, где-то, я думаю, не хватило мастерства, а еще не хватило времени для адаптации к новой тактике. Еще возможно не хватило умелых опорных хавов для такой тактической схемы, ведь Пилипчук и Щедрый впервые играли на этом месте. Пилипчук во втором тайме привык к такой схеме, а Кинаш даже удивил. Ярослав чаще играет на свободных мячах, а сегодня проявил бойцовские качества. Возможно, я немного недоволен судейством, совсем немного", - заявил Писковец на пресс-конференции.

"Думаю, что классного футбола не было в исполнении обеих команд. Повторюсь, наш футбол, тот, который мы тренировали три дня, базируется на фланговых атаках, для которого у нас есть типичные линейные - Занев и Симинин, но этим фланговым игрокам нужно дать своевременный пас, а мастерства для этого не хватало, поэтому иногда приходилось бить и бежать... Но я думаю, что все будет хорошо. Совсем недавно, три года назад, я пришел в менее талантливую команду и с подобной тактическим построением мы выиграли кубок Грузии и обыграли Анортосис в Лиге Европы. Если верить игрокам и тренерам, а не сразу критиковать, команда будет играть в более качественный футбол".

"Я провел всего три тренировки. Всегда большое значение уделял стандартам, ведь имея таких высоких игроков можно использовать стандарты. Здесь ничего другого, кроме работать, работать, работать не скажешь. А относительно самоотдачи - во втором тайме я ее увидел. Я не хочу говорить о прошлом, но в функциональном плане команда не готова, для этого потребуется несколько недель, чтобы подтянуть физические кондиции".

"Я работаю в этом клубе, мне сказали руководители временно возглавить команду, я это сделал. С молодежного состава три игрока вызваны в сборные Украины: Малик, Коломиец, Хомченко. В основе также игроки из дубля. Правда, Щедрый неудачно вышел, но должны его понять - он с января не сыграл ни одного матча. Сколько нужно для адаптации к новой схеме? Относительно времени, то понять новое можно быстро, а хорошо сыграть - по крайней мере, год. Самое главное, научиться куда и как открываться, это мы тренировали несколько дней на занятиях по тактике. Но однозначно могу сказать, что будем играть в два нападающих, я уверен в эффективности такой схемы".

"Почему не играет Скоба? Он травмирован. Если бы был Игорь, он бы играл, если бы были Саша Стевич и Изворану они бы играли. Суботич? Он не готов, по меньшей мере, семь килограммов лишнего веса".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це був Ванче Шиков.

Дякую, а то я якось на паршивих емоціях навіть гравців розрізняти перестав)

Про функціоналку правду каже.

Питання тільки до Толіка виникає, чому ми фізично не готові, а Таврія і Арсенал, які не проводили зимою повноцінних зборів, готові нормально??? Що він робив в команді з січня місяця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.fcvolyn.net/play/86/

Схоже основна куча заробітчан збиратиме речі. Цікаво кого захочуть залишити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви з Пісковцем сподіваетесь на чудо?:) Не буде фінансів і умов - НІХТО не допоможе!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побачимо, що зможе Пісковець до кінця чемпіонату, пару ігор в нього є. Гірше ніж було при попередньому точно не буде, я не сумніваюсь навіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Овонікоко хлопець перспективний, але над ним ще чаклувати і чаклувати. Ніби техніка є, дриблінг

Техніка і дриблінг - нє, не бачив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що зможе Пісковець до кінця чемпіонату

Вчора "зміг" з аутсайдером чемпіонату:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора на полі була Волинь Демяненка, хай і з іншою тактичною схемою. Все те саме.

Подивимось що буде вдома з Арсеналом, думаю після цього можна буде говорити про Волинь Пісковця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почали качки "кря-кря", хоча непогано було б:

Кварцяний може повернутися у "Волинь"

Луцька "Волинь" планує оголосити ім'я нового головного тренера протягом найближчого тижня.

Нагадаємо, що луцький клуб розлучився з Анатолієм Дем'яненком після серії з кількох поразок поспіль, які наблизили команду до зони вильоту.

У списку можливих претендентів, що включає кілька відомих прізвищ, фігурує екс-тренер "Волині" Віталій Кварцяний, якого відправили у відставку у грудні 2011 року. Варто відзначити, що з моменту свого відходу Кварцяний встиг близько попрацювати в "Кривбасі", а потім - у запорізькому "Металурзі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні вболівальники ФК "Волинь"! У нас ніколи не буде гарної команди, поки не перестануть звеличувати Кварцяного! Так, людина могла щось побудувати з команди, але все робив з вигодою для себе і під себе. Приклад переконливий Кривбас і МетаЗап - нічого не вийшло, а в Луцьку зі "своїми" людьми, зі Столяром можна перше коло грати нормально, тупотіти ніжками, грати на публіку і ТБ, а в другому заробляти гроші :) Прийшов до клубу досвідчений тренер з сучасним поглядом на футбол і підходами - так що, дали попрацювати? А хороша команда за пів-року не будується! А якщо ще у тебе за спиною ведуться не чесні ігри з боку спорт-директора, деяких тренерів, а гравцям не дають зарплат та не створюють умов для повноцінних тренувань і ...! То що ще можна вимагати від команди?! Ну буде вам Кварцяний, до цього все і йде, а він аж пищить в інтерв'ю і знову каже, що йому і миски супу вистачить щоб тренувати команду ... То про що можна ще говорити?! Шкода клуб і справжніх вболівальників! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

igorgame ,правду кажете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов до клубу досвідчений тренер з сучасним поглядом на футбол і підходами - так що, дали попрацювати? А хороша команда за пів-року не будується!

Якщо не секрет, це хто такий досвідчений і з сучасним поглядом до нас приходив? Я щось пропустив? :_06:

Тільки от не зрозуміло чому зараз мова йде про оголошення імені головного тренера. Пісковець ніби ж до кінця сезону мав працювати? По моєму неправда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов до клубу досвідчений тренер з сучасним поглядом на футбол і підходами - так що, дали попрацювати? А хороша команда за пів-року не будується!

То ти експертів з каналу Футбол переслухався... Прогрес або є - або немає. Іншого не дано, і чи то півроку, чи п'ять років - один фіг. А при сучасному тренері ми цілих 3 домашніх гри виграли за майже півтора року, і цілий один раз перемогли з різницею м'ячів більшою ніж 1.

Он зараз ще один сучасний прийшов. Йому теж час потрібен...

П.С. От за що я відразу не злюбив Демяна - команда програє при ніякій грі - а він на прес-конференцію приходить, щасливий, сміється, жарти жартує, разбірацца збирається. І для порівняння згадується матч проти Олександрії в 2011, коли 3-1 виграли. Прийшов інший тренер (не називаю прізвища, щоб не возвеличувати), злий, піт ллється. А все тому, що при 3-0 на нашу користь команда зупинилась і почала катати м'яч замість забивати ще.

Не в прізвищі діло, хай Папа Римський тренує, тільки б толк був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ти експертів з каналу Футбол переслухався...

Я принципово вде біля 2-х років не дивлюсь цю педарачу!:)

і чи то півроку, чи п'ять років - один фіг

Вибачте, але тоді ви слабовато у футболі розбераетесь! Спочатку, на вирі емоцій може бути вибух... а далі - кадри, тренування, умови...!!!

Он зараз ще один сучасний прийшов

Тут уточнення - його прийшли!:)

Не в прізвищі діло, хай Папа Римський тренує, тільки б толк був.

З такими підходами до команди від власників як зараз - толку ніколи не буде, навіть з Папою Римським :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому, що говорить igorgame раціональне зерно є. Але.. В такому становищі як зараз опинилася Волинь - їй конче необхідний такий спеціаліст як Кварцяний. Який і з "мискою супу" та "вагоном картоплі" "підніме" команду. Бо інші готові працювати на так званих "чистих м'ячах" - коли в команді є і фінансування, бази, інфраструктура і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...