igorgame Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 07:27 #4901 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 07:27 Краще б вже Столяр з Кварцяним керували клубом ніж "ці" - далекі від футболу! Единий клуб з "вишки", що їздить потягом на ігри! Ганьба таким "керовникам"!!!
paksivatova Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 07:33 #4902 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 07:33 От, сьогодні вічноперспективного Бабиря поставили, цілий тайм зіграв, хтось його помітив? нєєє,я його не бачила
Nokian Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 07:43 #4903 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 07:43 Бабир,Суботич?Ні, не чув.
olsad Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 14:15 #4904 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 14:15 Дк, і за часів Столяра-Кварцяного поїздом їздили, а ще частіше автобусом. Бабиря я бачив, точно не гірше за Овонікоко, чи Савіча, в обороні дуже навіть відпрацьовував, а те що в атаці 0 - так там всі такі.
Svityaz Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 14:35 #4905 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 14:35 Воротар луцької «Волині» Максим Старцевпідтвердив, що у клубу великі фінансові проблеми.Як розповів голкіпер, заборгованість із зарплати в клубі не погасили, - пишутьКоментарі. «Зарплату ніхто нам ще не виплатив. Керівництво клубу нам постійно обіцяє, що гроші будуть виплачені, каже про це щотижня, але нічого не зроблено», - зазначив Старцев.«Поки ми чуємо лише обіцянки, а тренерський штаб постійно просить нас вірити керівництву. Нам кажуть, що гроші будуть, але потрібне терпіння. Футболістам зараз є за що жити, але запаси не вічні - так далі тривати не може. Якщо зарплату нам не заплатять, то ми будемо писати листи й особисто звертатися до керівництва», - сказав воротар.Старцев зазначив, що йому дуже хочеться вірити, що «Волинь» не повторить долю «Арсеналу».
Michaylo Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 05:22 #4906 Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 05:22 ЧЕМПИОНАТ УКРАИНЫ 10.04.2013 08:14 ФУТБОЛ33 0 Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «Нам уже три месяца не платят зарплату» Но наставник луцкого клуба продолжает верить в лучшее Нынешней зимой финансовые проблемы проехались катком по нескольким командам украинской Премьер-лиги. В их числе — вполне успешная в былые годы «Волынь». Зарплаты у футболистов в Луцке были на довольно приличном уровне, а руководством ставилась задача пробиться в еврокубки. Но хорошие времена для луцкой команды, похоже, уже позади.Еще в январе интернет пестрел слухами о финансовых проблемах «Волыни», но тогда в клубе их опровергали, называя это домыслами. Однако сейчас уже никто даже не отрицает, что футболисты и тренерский штаб работают на голом энтузиазме. «У нас действительно трехмесячная задержка зарплаты, -- рассказал «Взгляду» главный тренер «Волыни» Анатолий Демьяненко. – Конечно, в такой ситуации психологически непросто работать. Все таки у нас в команде немало легионеров, которым трудно объяснить, почему им вовремя не выплачивают положенные по контракту деньги. Но я еще верю в лучшее – руководство обещало рассчитаться в ближайшее время». Тем временем, проблемы с финансами вынудили клуб пойти на сокращение бюджета выездных матчей. К примеру, по словам того же Демьяненко, на игру прошлого тура с «Металлистом» команда отправилась не на на самолете, как обычно, а в поезде, и провела в пути около 15 часов. Отметим, что на данный момент «Волынь» занимает 13-е место в турнирной таблице, на 9 очков опережая находящуюся в зоне вылета «Говерлу». Взгляд http://football.sport.ua/news/186549
Onil Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 05:34 #4907 Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 05:34 Чим більше МИ самі про це пишем , тим глибшу яму собі риємо!!!На матч з Арендовцем всерівно треба йти і підтримати свою команду!!!
igorrrko Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:06 #4908 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:06 'Волинь' знов,програла в футбол...0:2. Тепер вже й серенякам вдома дуємо.Куди котиться цей світ?
Smith Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:18 #4909 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:18 Навіть і не дивився цей матч - був на роботі. Тіко читав онлайн, потім глянув відео забитих голів - поле жахливе.А так дійсно - "будєм разбіраться"...
charlie Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:27 #4910 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:27 поле одинакове для всіх, а рахунок чомусь 0-2. Скажите зарплати не платять...хм...в Кривбасі те саме 3 місяці без зарплати, подивіться де Кривбас і де Волинь.
igorgame Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:43 #4911 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:43 Подивився ... Слів немає, одні вирази за які тут банять. Може трохи відійду, тоді можна чимось поділитися, а поки ...!: (
charlie Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:53 #4912 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 16:53 я от якраз хотів запитати, чи можна матюжитись в цій темі, як виключення, нормальних слів навіть інтелігентній людині буде тяжко підібрати
SANEY Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 17:53 #4913 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 17:53 Криза «Волині» досягла межі: футболісти можуть не вийти на груГоловний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко вважає, що кризова фінансова ситуація, яка виникла в клубі негативно впливає і на результат команди.Про це стало відомо під час післяматчевої прес-конференції головних тренерів «Волині» та «Іллічівця» 12 квітня.Нагадаємо, матч закінчився із рахунком 0:2 на користь маріупольців.За словами Анатолія Демяненка ситуація у команді майже критична: «Результат закономірний. Уже 4 місяці гравці не отримують зарплати. І це негативно впливає на їх психологічний стан. Команда нікому не потрібна – одні обіцянки. Гравці у мене питають, коли виплатять зарплату, а я їм розповідаю, через тиждень, потім знову через тиждень, і знову через тиждень. Я уже майже два місяці бойовий дух піднімаю. Мені вірили гравці, а тепер виходить, що я їх обманув».Також наставник волинян зауважив, що атмосфера в команді така, що на наступну гру футболісти можуть і не вийти. «Все може бути», - зазначив керманич «хрестоносців».Також Анатолій Демяненко зауважив, що клуб не виконав ряд зобов’язань щодо умов тренувань: «Ми тренуємося в болоті, у воді. На стадіоні «Підшипник», де немає дренажу. Через це і травми. І ми не можемо показувати хорошу гру. Немає ні бази, ні полів. Як я від футболістів можу щось вимагати?» http://www.volynnews.com/news/sport/demyanenko_komanda_nikomu_nepotribna/
olsad Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 18:38 #4914 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 18:38 Класичний приклад того, як перекручуються слова, і повністю змінюється зміст. Ніхто не говорив про те, що гравці можуть не вийти на гру, на прес-конференції хтось запитав Демяна, чи можливо таке, що гравці саботуватимуть якусь із наступних ігор, на що той відповів, що він не може знати майбутнього. Волиньньюз - це як не дочую, то допридумую. А ще зараз якийсь футбол.юа підхопить і напише щось приблизно - Волинь не вийде на 1/4 фіналу...При Кварцу і по півроку не платили - і нічого, якось грали. Хоча коли виходиш з авангарду - шкода стає футболістів, за що вони без зарплати будуть заправляти свої Лексуси, Мерседеси і Крайслери... Бідні люди, в них же сім'ї, діти...
kudrom Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 19:57 #4915 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 19:57 Мені не пощастило, я БАЧИВ цей матч... Після другого гола вимкнув. Я більше за цю команду не вболіваю, вибачайте, поки не буде радикальної зміни або керівництва клубу, або хоча б тренера
Panek Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 20:08 #4916 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 20:08 Походу Ахметов запропонував видати Волині зарплату і Волинь погодилась...
w1se Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 20:27 #4917 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 20:27 Походу Ахметов запропонував видати Волині зарплату і Волинь погодилась...звідки інфа?п.с. з уа-футбол:З достостовірних джерел (футболіст просив не називати свого імені) стало відомо, що по закінченню матчу "Волинь" - "Іллічівець" в роздягальні господарів поля відбулася бійка між спортивним директором клубу Олександром Ярощуком та бразильським легіонером Рамоном. Інцедент відбувся на очах футболістів команди та тренерів.Нагадаємо, що на 76 хвилині зустрічі за рахунку 2:0 на користь гостей, Рамон не реалізував пенальті (поперечина).
Panek Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 20:38 #4918 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 20:38 Походу Ахметов запропонував видати Волині зарплату і Волинь погодилась...звідки інфа?З табло стадіона
Nokian Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 22:19 #4919 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 22:19 Ми все упевнінеше стаємо окраїною Донбасу....на всіх фронтах.
igorgame Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 06:49 #4920 Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 06:49 поки не буде радикальної зміниА які можуть бути зміни, хіба не видно, що клуб "вбивають"?! "Волинь" може взагалі зникнути з футбольної карти України! У Столяра все відібрали, а самі робити нічого не хочуть! Столяр з Кварцяним і в першій лізі з клубом були, тягнули..., а якщо справи так підуть і далі, то клуб взагалі нікому не потрібен буде, як сказав Дем'яненко на прес-конференції. А все взагалі йде до "вбивання" середніх клубів (Волинь, Кривбас, Арсенал, Таврія ...), щоб потім спокійно увійти в об'єднаний чемпіонат з Росією і людям потім розповісти, що іншого виходу не було. Все сплановано!
kudrom Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 14:52 #4921 Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 14:52 Я теж задумався, чи не пов’язане це з Об’єднаним. Але в будь-якому випадку, це ніяк не впливає на те, що "Волинь" мені більше нецікава, хай собі бавляться в своє болото. Буду за "Динамо" вболівати
viktor Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 15:54 #4922 Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 15:54 Походу Ахметов запропонував видати Волині зарплату і Волинь погодилась...звідки інфа?п.с. з уа-футбол:З достостовірних джерел (футболіст просив не називати свого імені) стало відомо, що по закінченню матчу "Волинь" - "Іллічівець" в роздягальні господарів поля відбулася бійка між спортивним директором клубу Олександром Ярощуком та бразильським легіонером Рамоном. Інцедент відбувся на очах футболістів команди та тренерів.Нагадаємо, що на 76 хвилині зустрічі за рахунку 2:0 на користь гостей, Рамон не реалізував пенальті (поперечина).Вже і в ЗМІ пишуть http://www.volynnews.com/news/sport/u_fk_volyn_pobylysya_sportyvnyy_dyrektor_i_hravets-zmi/
olsad Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 16:17 #4923 Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 16:17 "Волинь" мені більше нецікава, хай собі бавляться в своє болото. Буду за "Динамо" вболіватиЧьо так, Динамо теж інколи програє, вболівай відразу за Шахтар, чи Баварію, так. щоб без негараздів...
Nokian Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 19:16 #4924 Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 19:16 А що ж головний благодєтєль мовчить, чекає, чи будуть перевибори?
igorrrko Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 19:35 #4925 Опубліковано 13 Квітня, 2013 в 19:35 Навіть і незнаю,що відписати,від себе. Шкода,але певно та "Волинь" Кварцяного вмерла назавжди.Було,програвали,а що тепер? Час розтавляє все по місцях.Як би не говорили на Кварца (ігри продавав,м"ячик вівчарці кидав,матюжив одного,другого,третього),але в нього була КОМАНДА. Команда,яка завжди давала бій грандам.Десь шукав коуч,з Балкан привозив посередніх Девіча,Трішовіча.З Азейбарджана Камала Гулієва,Алієва... Хачеріді,Папу Гує і найкращого воротніка Іссу Ндоє...Робив гравців. ЗЮ. А ще можна згадати команду А. Раденка (десь в новинах давненько бачив,що став св"ященником). Драницького,Яцурака Васю,Толю Тимощука,Гапона.Ех,були часи. ..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.