Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

От зараз бачу, що фони міняються, там де на фоні поля футбольного - нормал, а де на фоні червоно-білих хрестів гравець в червоному - то капєц як зливається, лажа повна. Дизайнер може це не визнавати, але я поки що своїм очам вірю. По решті елементів поки що суттєвого чогось, що б не подобалося не помітив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

сайт однозначно кращий за той,що був .мені подобається ,що йде відлік до наступного матчу ,що футболісти міняються

оформлення симпатичне

претензії стосовно наповнення - все сухо і мало інформації ,інколи на інших сайтах більше дізнаєшся,ніж на офіційному

хотілося б побільше якихось ексклюзивчиків,фото з тренувань ,можливо з виїзних матчів ,цікаво було організувати твіткам

розчарував інтернет-магазин ,це ж треба було стільки часу тянути з магазином,щоб продавати футболки минулого сезону :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку сайт просто СУПЕР!

У тебе власне бачення )))) - і це правильно

В шапці є ряд елементів які несуть певний інформаційний зміст

Я ничего не писал про информационное содержание, а только про фон, который реально затрудняет восприятие этой информации.

А восприятие информации не должно приноситься в жертву ради тенденций современного дизайна и дизайнерского "я художник-я так вижу".

На цьому пропоную тут завершити --- якщо хочеш пиши в лічку

Сайт - это часть клуба, по-этому считаю нормальным обсуждение этой темы в этой ветке, а не в личке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги прикольна позиція дизайнера, користувачі кажуть що шапка сайту не подобається, а розраб що все супер і йому нравиться, а кому не подобається то їх проблеми, чимось нагадує позицію гравців збірної Росії після ЧЄ2012.

Як на мене то шапка дійсно якась кривовата, напис "офіційний сайт" розчиняється на фоні, та і решта написів теж недуже вдало виглядає. Складається думка, що спочатку задумувалось одне, а дороблялось як небуть, аби було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. "кому не подобається то їх проблеми" - " нагадує позицію гравців збірної Росії після ЧЄ2012" - було сказано що кожен має власну думку - ЧИТАЙ УВАЖНО

2. "Складається думка, що спочатку задумувалось одне, а дороблялось як небуть, аби було." - хибна думка складається, є такі незнають нерозбираються а думки складаються.....

Ги прикольна позиція дизайнера, користувачі кажуть що шапка сайту не подобається, а розраб що все супер і йому нравиться, а кому не подобається то їх проблеми, чимось нагадує позицію гравців збірної Росії після ЧЄ2012.

Як на мене то шапка дійсно якась кривовата, напис "офіційний сайт" розчиняється на фоні, та і решта написів теж недуже вдало виглядає. Складається думка, що спочатку задумувалось одне, а дороблялось як небуть, аби було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хибна думка складається, є такі незнають нерозбираються а думки складаються.....

Я на всяк випадок поясню ще свою думку.

Цей сайт це офіційний сайт ФК "Волинь", і робився цей сайт для вболівальників, не для вебдезайнерів, програмістів, і.т.д., а в першу чергу для вболівальників, і я не повинен розбиратись як воно має бути, я повинен зайти на сайт і мене там неповинно нічого напрягати, а зараз є навпаки, тому що "косякі" кидаються в очі раніше ніж інфа на сайті, і мені глибоко пофігу які там тенденції використали люди, яким заплатили за створення сайту.

П.С, якби це був наприклад не сайт Волині, то я пішов би з нього раніше ніж зрозумів би що це за сайт.

п.п.с. ніхто не казав, що сайт г*но, а вказали лиш на конкретні "косякі", причому не один вболівальник, а Ви намагаєтесь тут доказати що їх немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луческу: Маємо розібратися у документах Майкона, він може замінити нашого форварда, якщо той поїде у Англію

Зарано говорити, що перехід найкращого бомбардира першості України до "Шахтаря" не відбудеться.

Про ситуацію з Майконом та умови, за яких той стане необхідним "гірникам", розповів журналістам Мірча Луческу.

"Я поки нічого не можу сказати з приводу Майкона. Існують певні документи, в яких повинні розібратися", - зазначив він.

"Час є до 31-го числа, коли закінчується період трансферів. Потім будемо коментувати це", - пообіцяв румун.

Також Луческу розповів про цікавий момент, котрий може швидко виникнути у "Шахтарі".

"Важливо рішення, яке буде прийнято. А потім вже будемо говорити про це. В будь-який момент наших гравців можуть кудись запросити, тому ми завжди заздалегідь готуємося до того, щоб замінити того чи іншого футболіста", - продовжив він.

"Вчора мені подзвонив один з тренерів англійського чемпіонату, важлива персона в англійському футболі. Він зацікавився одним з наших футболістів. Мова йде про нападника. Тому, природно, клуб приймає рішення, як у випадку з Майконом, щоб не бути потім захопленим зненацька. А прийде потім Майкон чи ні - подивимося", - закінчив Містер.

http://www.champion.com.ua/football/2012/08/16/504302/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається "Волинь" підписала Аржанова (принаймі сайт ПЛ каже, що вже заявлений за нас під номером 21).

http://fpl.ua/ukr/visit/1/14834/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти ба, українця навіть знайшли! шкода, що пише "оренда"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це видання ще нічого не написало. А вони ніколи не помилялись.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і це видання оцінює Масло на 100 тищ дорожче за Ілієва, ось так от...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ж вони Суботіча нижче всіх гравців оцінили то?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досягнення «Волині» мовою цифр

Протягом перших п'яти турів української футбольної Прем'єр-ліги суперники чи не найчастіше порушували правила проти гравців «Волині», а захисники луцької команди - серед кращих за кількістю відборів та виграних єдиноборств.

Технічні підсумки чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги підбив сайт Football.ua.

Якщо говорити про командні результати, то «хрестоносці» відзначилися лише в показнику, який відображає кількість фолів на гравцях луцького клубу. Так, суперники 89 разів порушували правила проти волинян. Більше фолили лише проти футболістів з одеського «Чорноморця» - 105.

Натомість у переліку індивідуальних досягнень підопічні Анатолія Демяненкавідзначилися аж у 5 пунктах.

Для прикладу, захисник Ванче Шиков виграв 61 єдиноборство. Це - п'ятий показник серед гравців ліги.

Капітан «хрестоносців» Сергій Сімінін, на третій сходинці серед футболістів, які найчастіше відбирали м'яча в суперника. На його рахунку 26 успіхів.

Натомість один з найвищих показників у відсотковому значенні кількості відборів продемонстрував півзахисник Рамон Лопес - 86%.

А румун Ерік Бікфалві - один з лідерів за кількістю ударів у рамку воріт суперників - 6. Хоча до найкращого результату ліги йому «ще далеко»: «гірник»Генріх Мхітарян 15 разів надсилав м'яча, а промахнувся лише 5.

І насамкінець, нападник Даніель Суботіч зайняв другу позицію серед гравців, яких найчастіше зупиняли суперники, порушуючи при цьому правила гри. У 5 матчах вони це робили аж 17 разів.

http://www.volynnews.com/news/sport/tsyfrovi_dosyahnennya_futbolistiv_volyni/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.fpl.ua/ukr/clubs/132/ - а що, Насонов вже не орендований? Цікаво, що Аржанов пише має 21-й номер, він ніби дійсно вільний...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Аржанова все-таки правда.А Насонов вже повністю наший, контракт його викупили в міжсезонні.

Волынь арендовала полузащитника Арсенала

Ближайшие полгода Владимир Аржанов проведет в Луцке

Напередодні матчу з луганською «Зорею» луцька «Волинь» посилює свій півзахист. У піврічну оренду в київського «Арсеналу» взято 26-річного атакувального півзахисника Володимира Аржанова.

Аржанов Володимир Олександрович

Народився 29 листопада 1985 року;

зріст: 183 см, вага: 78 кг.

Ігрове амплуа: півзахисник.

Володимир – вихованець запорізького футболу. В 16-річному віці дебютував у другій лізі в «Металурзі-2», а вже через два роки провів свій перший матч за запорізький «Металург» у вищій лізі. З початком сезону 2007/08 завоював «тверде» місце в основі запоріжців де через деякий час став ключовим гравцем півзахисту «Металурга». За час виступів у «Металурзі» провів 109 матчів в яких відзначився 15-ма забитими голами. Під час зимової перерви в сезоні 2010/11 Аржанов підписав контракт із київським «Арсеналом». За останні півтора року у складі канонірів провів 26 матчі і забив 3 голи.

У складі молодіжної збірної України Володимир Аржанов провів 5 матчів.

У «Волині» буде виступати під номером 21.

fcvolyn.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приголубим сьогодні Зорьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чото активность мала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почали. Гол!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжили! Другий гол!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супер гол Рамона!

2 - 0.

paksivatova, вітаю (ВІТАЄМО) Вас!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З тими тирнетами прохлопав другий гол... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як так можна :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic, ну от так... Не те без Віталія Володимировича, не те...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...