Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні ,о 14.40 в дворі по пр.Волі 15, бачив Суботіча.Іде собі ,як казв Кварцяний :з Клавою і курить папироску. Після такого у мене склалась думка,що ми будем мати сввого "Мілю".А які у Вас думки з цього приводу?

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5008332f.html

Коли з’явилася можливість організувати на телеканалі «2+2» он-лайн-показ першого тайму, Дирекція Прем’єр-ліги, враховуючи інтерес широкого кола вболівальників, задовольнила клопотання «Волині» про перенесення часу початку матчу на 18:45.

Перший тайм таки покажуть

Опубліковано

"Прикарпаття" намагалися заявити як "Волинь-2" »

Івано-франківське "Прикарпаття" з другого туру могло влитися у змагання Другої ліги як …"Волинь-2".

Як пише "Український футбол", виглядало б це так: колектив заявляється як резерв луцького клубу, а представляє Івано-Франківськ.

За такого варіанту проблем із заявкою не мало би бути, адже "Волинь" атестована за критеріями прем’єр-ліги.

Як обмовилося на засіданні керівництво ПФЛ, про такий варіант велися переговори з віце-президентом луцької "Волині" Ігорем Палицею (один із керівників бізнес-групи "Приват"), якого, до речі, у "Прикарпатті" називали у числі засновників івано-франківського клубу, за тамтешньою ієрархією - вищим за почесного президента іванофранківців Олександра Шевченка.

Брався до уваги аргумент, що інвестор "Прикарпаття" - голова ТзОВ "Скорзонера" пан Шевченко - має йти на вибори в органи місцевої влади, і зникнення з футбольної карти клубу Івано-франківського краю уболівальники (тобто виборці) йому не пробачать.

Однак у якийсь момент Олександр Шевченко заявив, що засновники клубу (на засіданнях неодноразово вже звучало, що найголовніший з них - власник "Дніпра" Ігор Коломойський) ухвалили остаточне рішення: "Прикарпаття" гратиме цього року на першість області, пише ukrfootball.in.ua.

http://styknews.info/novyny/sport/2012/07/19/prykarpattia-namagalysia-zaiavyty-iak-volyn-2

Опубліковано

Гра ФК «Волинь» з «Ворсклою» розпочнеться о 18:45. Тобто, на 15 раніше, ніж було заплановано. На такі заходи у клубі пішли заради телеглядачів.

http://www.volynnews...enesly_v_chasi/

див. передостанній пост ;)

Опубліковано

вчора під вечір купувала абонемент ,в той час у команди була фотосесія на стадіоні (принаймні так сказала пані з каси) ,бачила їх одним оком

хто що знає ? може сайт вже будуть оновлювати ?

Опубліковано

Мав можливість бачити одним оком новий сайт через TeamViewer на ПК розробника. Переконаний, що сподобається! На той час була інформація, що запуск сайту планувався на 20-те липня, але ж у нас нічого в срок не відбувається))

Опубліковано

поскоріше б запустили і сайт новий , і інтернет-магазин або ж магазин з символікою клубу

стадіон повний буде лише на матчах з динамо та шахтарем до тих пір,доки не візьмуться за голову і не почнуть щось робити для вболівальників

треба добряче попрацювати ,що б матчі на кшталт "Волинь" - "Ворскла" теж були популярні

вірю,що і про зустріч з вболівальниками повідомлятимуть попередньо і потрапити зможуть усі бажаючі,а не читатимуть лише звіт ,що така відбулася

вірю,що і на кубок можна буде купити квитки на центральні сектори верхні ряди в перші 30 хв продажу

вірю, в "Волинь" !

Опубліковано

Анатолій Демяненко в ефірі телеканалу "Нова Волинь" (Відео)

20.07.2012

Головний тренер луцької "Волині" Анатолій Демяненко сьогодні у прямому ефірі телекомпанії "Нова Волинь" відповів на запитання журналіста ВТ Олега Криштофа. Під час передачі "Тема дня" наставник лучан розповів про підготовку команди до нового сезону, трансферну політику, а також про деякі особливості власної тренерської концепції.

Пропонуємо вболівальникам відеозапис програми:

http://fc.volyn.net/...ekanalugny.html

Опубліковано

«Волинь» - «Ворскла»: дуель колишніх партнерів

У другому турі у гості до команди Анатолія Демяненка приїде колектив, яким керує Вадим Євтушенко. Це буде перша тренерська дуель колишніх партнерів по київському «Динамо» зразка середини 80-х рр.. Утім, не тільки ця обставина загострює пристрасті у поєдинку: «Волинь» не перемагає вдома ось уже вісім турів поспіль, у попередньому поєдинку лучани за непоганої гри не змогли здолати «Карпати», а «Ворскла» майже сенсаційно поступилася вдома у драматичному поєдинку «Кривбасу» - 0:1.]

більше тут

Опубліковано

Я от думаю, може то Майкону час одуматися?

Дивіться, інтерв’ю Рината: фактично Девіча купили "назло врагу", аби "Динамо" не дістався, про гроші там не думалося. А що "Динамо" цікавилося Майконом було відомо ще взимку, так що може Ахмєтов просто купив його, так само, "на всякий випадок", може і Іллічам одразу віддати.

І до речі, той же Девіч вчора взагалі не виходив, і без нього справляються, а Майкону вижити в такій конкуренції буде дуже важко

http://www.ua-footba...h/5006f7cb.html

– Когда было сделано предложение Марко Девичу? Он сказал, что принял решение за один день.

– Мне кажется, он принял решение за одну секунду. Как только я узнал, что «Динамо» хочет купить игрока, исходя из указанного пункта, сразу набрал своего друга и коллегу из «Металлиста» и сказал, что мы бы тоже тогда его с удовольствием взяли, если Девич готов идти к нам. Будем уважать решение, которое примет футболист. Марко сообщили, что им интересуется «Шахтер», и, как мне сказали, Девич тут же прекратил все переговоры и объявил, что едет в Донецк.

Опубліковано

Ну, народ, вітаю вас з першою перемогою Волині в цьому чемпі, ще і вдома. На жаль, бачив тільки перший матч, то хочу сказати, що гра не вразила - Ерік, Шумахер - були непомітними. Суботич непогано нав'язував боротьбу в нападі і відігравав в обороні. Болгари сподобались - досить непогано.

Ця гра сильно відрізняється від минулої гри з Карпатами - якось все повільно, з ліню. Чого так, не зрозуміло...

Коментатор чудак на букву "м" - вболівав за Ворсклу і цього не приховував.

Опубліковано

Даниэль СУБОТИЧ: «От Луцка впечатления самые лучшие»

Автор победного гола в «Ворсклы» о матче

Даніель Суботич: Я вважаю, що сьогодні була дуже важка гра. Особливо для мене було важко витримати два тайми в такому темпі. Я радий, що всі установки тренерів були виконані і вони про це нам сказали після матчу.

- Розкажи про те, як ти забивав свій гол.

- Я дуже дякую Пилипчуку за індивідуальну майстерність, пас був дуже зручний і мені лишалось зробити лише те, що я відпрацьовую на тренуваннях. Передача дійсно була дуже зручною і мені було легко прийняти і обробити м’яч.

- Даніель, ти вже майже місяць в «Волині», чи познайомився ти з нашим містом, людьми, які твої враження?

- До цього я нічого не знав про Луцьк та «Волинь», про ваш регіон мені розказали агенти, а також я переглянув інформацію в Інтернеті. Я скажу так, що наразі враження найкращі. У вас привітні люди, які вже почали впізнавати мене на вулицях, а я, в свою чергу, спробую пізнати ваше місто ще краще.

http://football.sport.ua/news/162190

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...