Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Пора помахати ручкою цьому "непонимаючому"

Нападнику ФК «Волинь» Олександру Пищуру (на фото) не подобається, коли вболівальники скандують «Слава Україні!».

У цьому він зізнався 7 травня у кафе «Стоп-кадр» під час неформальної зустрічі гравців футбольної команди «Волинь» із фанатами.

Пищур вважає, що такі націоналістичні гасла недоречні, мовляв, якщо й вигукувати їх, то не так часто, як це роблять вболівальники «Волині».

«Вы сильно кричите «Слава Украине! Героям слава! Я этого не понимаю. Лучше бы песню придумали про какую-нибудь Волынь», – заявив він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4fa908a9.html

Нехай би пищур приклад брав, замість інтерв'ю роздавати та вболівати вчити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накануне заключительного матча чемпионата Украины против луганской Зари игроки и тренеры команды общались с журналистами, подводя сезон уходящего года.

Впрочем, начало тренировки оказался праздничным: команда поздравила с днем рождения Майкона. Впоследствии бразилец признался журналистам, что очень хочет забить в матче с Зарей, чтобы опередить конкурентов в бомбардирской гонке чемпионата Украины.

Полузащитник Сергей Пилипчук, который оправился от травмы, полученной в полуфинальном поединке с Арсеналом и тренируется в общей группе, на вопрос журналистов о настрое на последний матч сезона, сказал, что Волынь должна фанам домашнюю победу. "Мы хорошо играли в нескольких домашних матчах, но победить не смогли, поэтому очень хотелось бы уйти на каникулы с хорошим настроением", - отметил Сергей.

"Да, в последнем матче с Зарей мы не имеем каких-то существенных турнирных задач, поэтому очень хочется показать добротный футбол, чтобы наконец поздравить наших родных болельщиков домашней победой", - поддерживает своего игрока главный тренер Волыни Анатолий Демьяненко.

Подводя итоги первых четырех месяцев работы с Волынью, Анатолий Васильевич отметил: "Мы перестраивали игру команды, потому что у меня, все же, свое видение футбола. Не все шло, как по маслу. Не смог их настроить, например, на ту же Оболонь в Киеве".

Относительно кадровых изменений в команде, то, по словам Демяненко, тренеры уже имеют перечень вероятных кандидатов на усиление игры команды. С 10 июня лучане отправятся на первый тренировочный сбор, который, вероятнее всего, пройдет в Словении и продлится до 24 июня. Впоследствии (28 июня - 9 июля) в этой стране может произойти и второй сбор. В Словении команда будет хорошие возможности для проведения спаррингов и тщательной тактико-физической подготовки к новому чемпионату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора помахати ручкою цьому "непонимаючому"

Сказав би ці самі слова Дикий,Фецький,Мозолюк,чи Бурч (хоча мало собі це уявляю),можна було б прислухатися.А так... Спочатку грою своєю в основі ,закріпив би свої (нікчемні) слова,тоді б і поради давав,як вболівати.А поки нехай радіє,що не засвистують,як виходить на заміну.Груля солом"яна...Наскільки поважав,що не здав Кварца журналюгам після того,як з команди поперли,так тепер не розумію Олександра :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодіжна першість. 30-й тур. "Волинь-М" - "Зоря-М" Луганськ 2:0

Дата: 09.05.2012

"Волинь-М" - "Зоря-М" 2:0

9 травня 2012 р. Луцьк. (18-00). Стадіон "Підшипник". 400 глядачів. 21°С.

Судді: В.Бондар (Харків), Я.Куш (Івано-Франківськ), Б.Бучинський (Тернопіль)

Інспектор ФФУ: М.Митровський (Ужгород)

42.Неділько

57.Щедрий

88.Кравченко

51.Никитюк

58.Луценко

(38.Медвєдєв, 54)

35.Стевич

(49.Староста, 79)

31.Пічкур

(28.Карасюк, 51)

30.Подригуля

23.Марковець

(60.Мучак, 63)

27.Жук

19.Бабир

(55.Наконечний, 46)

Запасні:

44.Сослюк

40.Хомченко

Тренер:

Анатолій Пісковець Марковець (16)

Кравченко (90)

Луценко (34)

Цакич (40)

36.Полтавцев

45.Гордієнко

67.Парамонов

50.Мазур

53.Мягков

8.Цакич

(61.Ігнатенко, 82)

56.П'янов

(49.Кохман, 21)

57.Бородай

(64.Голіков, 60)

47.Жарий

46.Квасов

20.Аддо

Запасні:

58.Цапенко

34.Петряк

63.Герт

Тренер:

Володимир Микитин

http://fc.volyn.net/molodzhna-pershst-3jj-tur-volinm-zorjamqnj.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волынь" - "Заря". Анонс матча

10 мая 2012 года. 19:00. Луцк. Стадион «Авангард»

Матч 30-го тура Эпицентр Чемпионата Украины

«Волынь» (Луцк) – «Заря» (Луганск)

Телетрансляция: «2+2»

Текстовая онлайн-трансляция матча на UA-Футбол >>

Главный арбитр: Александр Иванов (Макеевка)

Ассистенты: Олег Муравьев (Мариуполь), Андрей Береговой (Донецк)

Четвертый арбитр: Владимир Бондарь (Харьков)

Инспектор ФФУ: Геннадий Коваленко (Киев)

Делегат ФФУ: Геннадий Коваленко (Киев)

Дисквалифицированный:

Александр Пищур («Волынь»)

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4fa8e6d5.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився телепрограму, то там (на 2+2) буде не тільки матч Волинь-Зоря, а симулкаст. Толком і не подивишся. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не трапиться форс-мажору, то планую все побачити на власні очі на стадіоні. Бо ці переключення в матчі не дадуть реального уявлення про гру. Та і погодка сьогодні має бути футбольною. Ждем домашньої перемоги :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на заключний матч сезону таки треба сходити.

Дещо Пищуру сказати......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, йому ще не довго лишилось луцьку реєстрацію мати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже сказали... :0032:

987f4ebc17cf.jpg

c62ca98fde20.jpg

П.С. На фото - не я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крейдою не те , треба іржавим цвяхом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на капоті "Героям слава" :0122:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ззаду- Алекс мазіла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ззаду- Алекс мазіла.

Не "мазила", а "Буратіна".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шеліхов вже хоче довше пограти в Луцьку.

http://www.fc.volyn.net/denis-shelkhov-u-lucku-khotv-biy8b.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терміново:Два квитки на сьогоднішній матч.Сектор Д (VIP) - 5 ряд по 30грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже сказали... :0032:

987f4ebc17cf.jpg

c62ca98fde20.jpg

П.С. На фото - не я.

Ясно, що не ти! Признавайся, скільки бомжу заплатив? Пляшку? Чи дві? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терміново:Два квитки на сьогоднішній матч.Сектор Д (VIP) - 5 ряд по 30грн.

Не актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби цей звіздюк Пищур після матчів їздив у маршрутці, а не на такій машині- то і грав би не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шеліхов вже хоче довше пограти в Луцьку.

http://www.fc.volyn....hotv-biy8b.html

Логічно що йому краще бути тут №1 ніж там №3

Хто знає можливо десь буде альтернативна трансляція матчу, а то не приколює дивитись основні моменти у перерві матчу динамо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стадіоні альтернативна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З-за цього грьобаного "симулкаста" не побачив матчу. Це що за фігня? Це перекличка? Це УГ, а не симулкаст. Показали матчі пулу Бєні-Гріши. Опупєть, які важливі матчі для всіх вболівальників України. А матч в Луцьку був найцікавішим, навіть коментатор неохоче це підтвердив.

Тим не менш. Вітаю нашу команду з вольовою нічиєю. З тим, що Майкон став 2-им бомбардиром УПЛ. Все ж таки "Кєпочка"-"Тунець" його перегнав. Шкода. Але це не применшує досягнень Майкону з огляду на те, які виконавці і півзахист в ШД і Волині.

Будемо сподіватись, що в наступному чемпіонаті 2012-2013 нашим вдасться увійти в першу десятку.

Я був одним з тих, хто дуже бідкався з приводу відставки Кварцяного. Але, ніби я помилився. І дуже радий цьому. Принаймні, на цей момент.

Хотілося б власникам Волині побажати перебороти в собі нашу національну "жабу", і дати Дем'яненку коштів, які б йому вистачило на всі його задумані трансфери.

Народ! Хто був на матчі, то розкажіть, як грали наші! Будь ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такого провального першого тайму я давно не бачів, ну зовсім не хотіли грати. Другий набашато кращий був. Насонов, Шарпар, Герасимюк, Романчук, Скоба взагалі невиправдовують себе, постійно косячать

Анатолій Демяненко (головний тренер луцької «Волині»):

- Команда виконала ту задачу, яка ставилася перед нею за ті 10 турів що залишалися у Премєр-лізі. Звісно, хотілося виграти, але потрапили у неприємну ситуацію. У першому таймі... Я зайшов в роздягалку і кажу хлопцям: «Чому ви так не грали у першому таймі, як у другому?». Чому?! Будемо розбиратися, будемо шукати причини. Добре, що вийшли з честю із ситуації. А «Зоря» - хороша команда, ось і вдома зіграла унічию із «Динамо». Тому роботи у нас – непочатий край, хлопці. Я їм так і сказав: «Непочатий край». Слід проаналізувати усе, засучити рукава і пахати, пахати і ще раз пахати…

- Оцініть гру Романчука сьогодні...

- Він багато пропустив ігор. Ми знаємо на що він здатний. Він гравець кваліфікований, але все-таки пропустив.

- А може краще Леандро зіграв би?

- Ну, він також гарний гравець. Але Романчук – орендований і мені слід було побачити його в дії ще раз, аби вирішити, що з ним робити далі.

- Ви маєте намір залишити його?

- Ще не вирішив, сумніви є.

- З Майконом вже домовилися?

- Ще розмовляємо, процес триває важко.

- По Шеліхову та Шарпару що скажете?

- По Денису питання закрите – до зими він у нас. І далі є домовленість що ще на рік він буде у нас. Шарпар – питання буде обговорюватися, бо там сума велика, якщо викупляти його. Не все тут від мене залежить.

- Може лавки чи роздягалку треба поміняти, щоб команда виграла в Луцьку?

- Ці всі забобони можна придумувати, але треба грати у футбол. Можна настільки придумати, що жити не варто.

- Які придбання можна очікувати від «Волині»?

- Будуть такі, причому дуже хороші. Прізвищ називати ще не буду, нехай ці покупки здійсняться. Раніше нічого не можна говорити. Українці будуть і легіонери. Хоча наших хороших виконавців зараз так важко купити і дорогі вони. Посилювати будемо абсолютно всі ланки. Це не жарти – всі ланки посилити слід.

- А чи посилять основну команду гравці дубля?

- Годованого будемо брати на збори з основною командою. Щедрого ще трохи рано...

Ми збираємося 3 червня, 4-5 червня – медогляд. Будемо тут тренуватися, а 10-го їдемо у Словенію на збір. Я сказав хлопцям: «Готуйтеся, без праці нічого у вас не вийде».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...