Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ех і не люблю я матчів Волині з Динамо)

а я не люблю матчів Волині з Карпатами. Але я не був би проти фіналу Волинь-Карпати, навіть знаючи, що буде злив гри, так як Карпатам важливіше в Європі грати, ніж нашим))

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Демьяненко: В Динамо много друзей, но на подготовку Волыни это не повлияет

Наставник Волыни Анатолий Демьяненко не собирается "по дружбе" отдавать очки Динамо, но признался, что поддерживает отношениями со многими киевлянами.

- Думаю, что в нашей работе это вполне нормальная ситуация, когда тренер играет против своей бывшей команды. Мы профессионалы, поэтому все эмоции отбрасываем в сторону и сосредоточены исключительно на своих задачах. Так будет и в предстоящей игре Волыни против Динамо.

Конечно, это не будет рядовая встреча. Все-таки между Динамо и Шахтером идет борьба за золотые медали, поэтому в играх с этими командами мы можем показать себя и проверить свой потенциал. Кроме того, Волынь будет играть в домашних стенах, поэтому мотивации у команды будет предостаточно.

- Что бы бы вы ответили людям, которые считают, что, поскольку Демьяненко был тренером Динамо, теперь он дружественно примет киевлян и в Луцке?

- Конечно, не буду отрицать, что в этой команде знаю многих людей и дружу с ними. Но это не значит, что я буду как-то по-другому настраивать команду на игру с Динамо. Я никогда в жизни не позволял себе подобных вещей или каких-то других моментов, о которых намекают некоторые люди. План на игру будет, но каким, пусть это останется секретом. В таких матчах самое главное – психология. Чтобы футболисты верили в свои силы и понимали, что играть можно с любой командой. Над этим и работаем.

В воскресенье, 22 апреля, на стадионе Авангард киевское Динамо проведет матч 28-го тура чемпионата Украины против Волыни.

http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1542595-Dem-janenko--V-Dinamo-mnogo-druzej--no-na-podgotovku-Volyni-eto-ne-povlijaet

Опубліковано

Тренер «Динамо» розсипався компліментами «Волині»

Сьогодні, 10:50

«Динамо» потрібно поважати луцьку «Волинь» і з усією відповідальністю підійти до очного матчу.

Про це заявив тренер киян Борис Ігнатьєв (на фото), який наразі керує діями команди з лави запасних на час дискваліфікації Юрія Сьоміна, - повідомляє Чемпіон із посиланням на прес-службу київського клубу.

«Ми переглянули вже декілька ігор за участю лучан. На теоретичному занятті «познайомимо» з майбутнім суперником і футболістів», - сказав Ігнатьєв.

«Цю команду необхідно поважати і з усією відповідальністю підійти до нашого очного матчу. У «Волині» багато позитивних якостей, головне з яких – хороша мотивація», - додав тренер.

За словами Ігнатьєва, це – заслуга тренера Анатолія Дем'яненка, після приходу якого у грі команди видно великі зміни.

Окрім того, тренер «Динамо» додав, що у «Волині» є шанси у кубковому протистоянні із «Шахтарем».

«У кубкових протистояннях, що складаються з одного матчу, може статися все, що завгодно. Тому я б не став скидати з рахунків «Волинь», адже вона може піднести сюрприз», - підсумував він.

Нагадаємо, 22 квітня «Волинь» у Луцьку зіграє з київським «Динамо» у рамках Прем’єр-ліги, а 28 квітня проведе на стадіоні «Авангард» півфінальний матч Кубка України проти донецького «Шахтаря».

http://www.volynnews.com/news/sport/trener_dynamo_rozsypavsya_komplimentamy_volyni/

Опубліковано
Матч із «Шахтарем» перенесли. Всупереч позиції «Волині»

Матч луцької «Волині» проти донецького «Шахтаря» у півфіналі Кубка України перенесли на добу. Гра відбудеться у Луцьку 27 квітня о 19.00.

Про це повідомляє Футбол.UA із посиланням на авторитетну спортивну газету «Команда».

Прем’єр-ліга вирішила, что «Волинь» і «Шахтар» зіграють у Луцьку 27 квітня, а 28 квітня в Донецьку за право стати другим фіналістом позмагаються місцевий «Металург» і львівські «Карпати».

Нагадаємо, що на всіх стадіх кубкового турніру, включно із півфіналами, переможець визначається за результатами одного матчу. У плані-календарі змагань на 2012 рік півфінали були спершу заплановані саме на 28 квітня.

Видання «Команда» зазначає: «Нова дата викликала у нас деякі сумніви стосовно її однакової доцільності для обох клубів. Справа в тому, що «Волинь» проводить календарний матч чемпіонату з «Динамо» 22 квітня, а «Шахтар» буде грати з «Таврією» на день раніше, 21-го числа. Таким чином, переносячи кубковий поєдинок, Прем’єр-ліга автоматично зменшувала для лучан час на підготовку до нього з 5-ти днів до 4-х. А враховуючи, що для команди Анатолія Демяненка результат зустрічі з «гірниками» має зараз величезне значення, значно більше, ніж результати матчів у чемпіонаті, кожен нюанс тут виглядає суттєвим. Тим більше враховуючи,що у «Волині» - поспіль дві гри з лідерами українського футболу».

«Тому ми здивувались, коли у Прем’єр-лізі на питання, хто ж виступив ініціатором переносу, нам відповіли, що початкова пропозиція надійшла від «Волині», а «Шахтар» лишень із нею погодився. Що цікаво, прес-атташе луцького клубу повідомив, що «Волинь» наполягала на проведенні матчу якраз у суботу, тобто 28 квітня», - йдеться у повідомленні газети.

Опубліковано
У київському «Динамо» він провів без малого 30 років. Завтра Анатолій Дем'яненко вперше виведе свою команду проти колективу, якому він багато чим зобов'язаний. І як гравець, і як тренер.

- У професійному футбольному житті не повинно бути місця для сентиментів, – зізнався головний тренер «Волині». – Однак не стану кривити душею – перед початком матчу з «Динамо» емоції будуть особливими.

- Немає образи на клуб, в якому ви так і не сказали свого останнього слова в якості наставника?

- Образа? Це виключено. Я багато чим зобов'язаний динамівцям, у складі яких домігся вагомих успіхів в якості футболіста. В цій команді я і став тренером. Школу таку пройшов – дай Бог кожному!

- Можете сказати, що «Волинь» уже зберегла місце у Прем'єр-лізі?

- У футболі всяке буває, не варто поспішати з такими гучними заявами. Теоретично може не вистачити і 29-ти очок, тому нам потрібно боротися в кожному матчі. І якомога раніше оформити продовження прописки в еліті.

- Але ж ви не станете приховувати, що з точки зору клубної стратегії в грі з «Динамо» не можна забувати про майбутній кубковий поєдинк?

- Так питання ми не ставимо, адже у всіх матчах прагнемо до максимального результату. А на «Динамо» ж напевно прийде повний стадіон. Втім, мені здається, луцькі уболівальники теж вважають, що для нас зараз набагато важливіше Кубок України. «Волинь» ще ніколи не грала у фіналі, і такий шанс переписати історію треба намагатися використовувати. Буде непросто, але без бою ми «Шахтарю» не здамося.

- Як ви думаєте, який з найближчих матчів стане складніше?

- Судячи по турнірній таблиці «Динамо» і «Шахтар» зараз абсолютно рівні. Тому я не ризикну виділити якусь команду. І в одному, і в іншому клубі вистачає хороших виконавців, які працюють під керівництвом досвідчених фахівців. Буде цікаво перевірити себе в таких випробуваннях.

Є.Гресь, газета «Команда»

Опубліковано

Ну і статистика в нас.....

Интересные факты

- Волынь не может победить на своем поле в течение шести матчей, обе ничьих в этой серии были нулевыми;

- да и вообще после победы 3:1 над Александрией еще в августе в десяти играх дома Волынь забила только четыре мяча.

Опубліковано

Думаю сьогодні в нас без шансів і спроб дати бій особливих не буде. В головах півфінал з шахтою , а 2 матчі стояти на смерть не вийде.

Опубліковано

Мм-да

Проза этого чемпионата- деньги поставил на победу Динамо, сижу перед телевизором и болею за Волынь.

Валера_Мариуполь (Мариуполь)

Опубліковано

Якщо не розбирати по персоналіям (крім Приндети, який випустив Шевченка, коли той забив гола), то команда зіграла на "5-", бо був брак в передачах і трохи необдумані паси. Шумахер - що вийшов, що ні. Без толку. Сімінін класно відіграв; Леандро непогано зіграв проти Шевченка. Від Герасимюка чекав більшого. Шеліхов - на сьогодні основний у воротах. Алієв пробив бездарно, а Шеліхов класно відбив.

Зверніть увагу на епізод, коли в штрафному Да Сілва боровся проти Лопеса. Тут пенальті не дали, як в матчі з ШД. Моменти ідентичні. Справедливість - це не наш метод. Мля...

Тепер аби наші відновились на матч з "кротами".

Чесно кажучи, грець з ним, з цим Кубком, нехай краще націлюються на УПЛ.

Опубліковано

Бачу всі дружно повалили на стадіон.

Шоу вдалось на 100%. Як же вміло наші мазали та віддавали неточно паси.А Сімінін ще й по землі гамселив.

Вболівальники Шахти до самого кінця матчу ледь не обкінчалися.Га га га.

Шеліхов на мою думку цілком може претендувати на збірну. А мяч він конкретно на Шеву відбивав, залишалось лише занести .Майкон дуже хотів у першому таймі показати, якого гравця ДК не хоче купувати.І ледь не показав.

Думаю в наступному сезоні Волинь підтянеться до першої шіски команд.

Опубліковано

Якщо і був злив,то порівнюючи з "Карпатами" його і не було.(Звиняйте за каламбур).

ІМХО. При зливі пенальку забивають і не дають супернику (Сімініну) бити в штангу.Мені не соромно,за мою команду.Єдина шкода.що напевне виграшу в рідних стінах цього сезону так і не побачимо.Хоча можливо і буде "дембельский аккорд"...

Опубліковано

Злив був на 99,9%.Майстерний.12 ударів по воротам і лише 2 в площину.Лише 2 жовті картки у Волині.А виглядало так, що за команду дійсно не соромно.Ну і я маю надію виграти ящик пива(яким пригощу всіх бажаючих форумчан)

Весь світ театр, і люди в нім актори.Ну і ще багато порівняннь на Б.

Опубліковано

Скажіть, навіщо напружуватись команді, якщо тренер - Дем'яненко (читайте "Динамо"), арбітр - Жабченко (читайте "Динамо"), а усі інші обставини... (читайте за "Динамо"). І це напередодні кубкового півфіналу з "Шахтарем". Порадити, як виходити на "приречений матч", який "Волині" нічим зарадити не може. Будь-ласка, вийти на гру четвертим складом, програти 0:8, і мати на підготовку основи до кубку не 4, а 10 днів. Є різниця - отож. Інший варіант - виграшний: попередньо домовся з "Шахтарем", вистав на "Динамо" в основі і Павлова, і Герасимюка і рубайся на смерть... А так і тут не так, і там буде не те...

Опубліковано

А чого з Карпатами не було "майстерного зливу",а був недолугий і всім зрозумілий? Якби не було,але я напевне більше хотів не перемоги "Волині",а "нічого ще не вирішено" для кротів,в цьому турі.

Опубліковано

Тим, хто говорить про "злив" ДК: Да-да, все вірно, і Барса і вчора теж "зливала" Реалу. І Ман.Юн. сьогодні теж, коли вигравав 4:2 в Евертона, "злив" "ірискам", бо зіграли 4:4.

Опубліковано
Анатолій Демяненко (головний тренер "Волині"):

- Гра тримала усіх в напрузі. Перший тайм такий був… Не надто гарний. У другому таймі ми мали перевагу, але накульгує реалізація гольових моментів. Це вже зв’язано із індивідуальною майстерністю – треба вміти розпорядитися моментом. Ви ж бачили – ми могли забити, навіть у першому таймі. Хлопці старалися, билися. Думаю, що ми не заслужили сьогодні поразку. Більше того – впевнений у цьому.

- Вам поки не вдається відзначитися перемогою у Луцьку. У вас залишився один шанс… Вірніше, два – ще поєдинок із «Шахтарем». Чи задовольнятимете власні амбіції у цих іграх?

- Звичайно, будемо старатися. Я вимагаю від своїх підлеглих максимального результату. Налаштовую їх на це. Тоді вони будуть рости кожного матчу, команда буде додавати в класі. Тільки у випадку, коли буде максимальна викладка щоматчу. Звісно, майстерність слід підрихтувати.

- Савич недопрацьовує?

- Ну, розумієте… недопрацьовує. Це як дивитися. Його завжди можна встигнути змінити, але він чіпляється за м’яч, тому в такій грі я сподівався, що він зможе на себе взяти гру у штрафній.

- Анатолію Васильовичу, з якими почуттями ви виходили на гру проти своєї колишньої команди?

- Я професіонал, розумієте. Треба відноситися до своєї роботи порядно і чесно.

- Ви сьогодні випустили в основі Віталія Приндету. Він відвойовує собі місце?

- Ну, знаєте, хлопчик потроху дозріває. Він стає хорошим футболістом, який може вирости в ще кращого футболіста. А нам в Україні потрібні хороші гравці, які б грали за збірну. Я бачу у ньому ріст, і це найголовніше. Нам же треба власних гравців, а не когось запрошувати. Ми ж мріємо, щоб наша збірна конкурувала, як колись союзна…

- Чи не вважаєте ви тоді, що Сімінін також досяг рівня збірної?

- Він прогресує дуже впевнено. Якщо пригадаєте, як він раніше грав, то зараз гнучкішим став, думка є і все інше. Дуже сильно прогресує, а бійцівські якості завжди при ньому були.

- Наступний матч з «Шахтарем». Ви нас порадуєте якимись заготовками?

- Так, з такими командами доводиться ночами не спати, думати про заготовки якісь… Крові поп`ємо, не переймайтеся, поп`ємо. Я професіонал і якщо навіть програю, то в чесній боротьбі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...