Перейти до змісту

куплю цифровик

-M@X-

Рекомендовані повідомлення

куплю цифровик

компактних розмірів....максимальна ціна 1200 грн

тільки новий

пікселі і тд не розуміюсь на цьому

треба для повсякденного користування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ніхто нічого не запропонує?

придивився до моделі

http://www.foto.ru/olympus_fe-20_black.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цій ціновій категорії всі мильнички однакові - бери ту, дизайн якої сподобається найбільше, якшо надумав брати нову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 nameless. Ну і скажи будь-ласка, нафіга таке писати? Ти хочеш сказати, що Canon i Ergo одинакові? (навіть в цій ціновій категорії)

2 -M@X-. Вибирай щось з Canon або Nikon. В них i знімки на автоматі кращі виходять, і пам"ять набагато дешевша, і надійніші вони на порядок.

Ну і порівняй ще ціну на карти пам"яті SD (Canon або Nikon) i XD - Olympus. Думаю питань нема ?

Подивись на такий Nikon,

або такий Canon

imho. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради Andruha_gpz28

але нікона і кенона цих що ти запропонував мені не подобається дизайн

та і вже замовив Олімпуса

якщо все добре в понеділок заберу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 nameless. Ну і скажи будь-ласка, нафіга таке писати? Ти хочеш сказати, що Canon i Ergo одинакові? (навіть в цій ціновій категорії)

2 -M@X-. Вибирай щось з Canon або Nikon. В них i знімки на автоматі кращі виходять, і пам"ять набагато дешевша, і надійніші вони на порядок.

Ну і порівняй ще ціну на карти пам"яті SD (Canon або Nikon) i XD - Olympus. Думаю питань нема ?

Подивись на такий Nikon,

або такий Canon

imho. :)

Canon с Ergo  в ценовых диапазонах практически не пересекаются - самый дорогой Эрго дешевле самого дешевого кэнона :D, так шо аналогия nameless частично правильная.

А топикстартер поступил как большинство потреблятелей: спросил совет, и выбрал то, что не советовали выбирать :D

Поздравляю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...