Scabiosa Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 09:21 #1 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 09:21 Потрібна допомога форумчан (маленький флеш-моб). На цьому сайті оголошено конкурс "Коса моя-краса моя". В цьому конкурсі (учасниці до шести років) бере участь донечка далеких моїх родичів, колишніх лучан, Вікторія Івенська. Прошу голосувати за неї тут, залишаючи відгуки не більше одного разу в день. Втремо носа рівненчанам? Для тих, хто сумнівається, добавлю власне фото цієї дівчинки.Фото зроблено півтора року тому. Зараз Вікторії 4 роки. Дякую. . Якщо вам психологічно менше 18 років, прошу не голосувати і дурниць не писати. Хто голосуватиме, з мене бордівська щира подяка. P.S. Якщо тему розмістив неправильно, прошу перемістити у відповідний розділ.
allvex Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 02:01 #2 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 02:01 Це називається вже не флеш-моб, а "хто більше родичів і знайомих назбирає"І до чого це все? А де ж справедливість змагання? Мені за таку країну соромно!А потім буде:"Давайте замутимо флеш-моб, проголосуємо за мого знайомого, кандидата в президенти, бо він мені грошей пообіцяв"?З.ЬІ.: Хоча я і з Рівненської області, але нічого особистого. Так, накипіло
Scabiosa Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:07 Автор #3 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:07 "Прошу" не значить "обовязково". "Прошу" не значить "не вмію написати скрипт для голосування". Вмію. Але НЕ БУДУ. "Прошу" не значить "проголосую сам 100 раз". Ось в чому різниця в моєму проханні і відношенні до цієї справи та сучасною політикою.
Shkoder Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:49 #4 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:49 allvex, как будто тебе это голосование что-то будет стоить ну а если так, потребуй с Scabiosa компенсации, такое бывало пару раз на Ычане (а может и на дваче - не помню точно) - доставило просто неимоверно, вкратце : -- проголосуйти за мою тян на www.xxx.org каму ни трудна! -- я бы рад, но это типа время-деньги, пиши, договоримся -- (все дружно) ты алчный ЕРЖ!! -- а я тогда буду голосовать против!!!! (ну и понеслась доставка) все ж в курсе на самом деле, что кроме ЧСВ "владельцу лота", подобные голосования ничего не добавляют
Forever Autumn Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 14:59 #5 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 14:59 А чого це , цікаво, ніхто так голосно не плювався і не вазмущалсо, коли вєлікій одмін (слава бубну, бехеровкє і піву) створив аналогічну тему і просив голосувати за номер якийсь там в конкурсі "Наречена місяця"?..
Scabiosa Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 16:41 Автор #6 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 16:41 Shkoder має рацію. Мене просто попросили. Як на мене, такі (і будь-які інші) опитування в інтернеті взагалі "виїденого яйця не варті". Свого часу "втюхав на шлях істинний" соціоложку, яка проводила "опитування" на візоровському форумі про найкращого/найгіршого викладача ВНУ навіть без обовязкової реєстрації (про мене там не було ні слова, бо я не викладач ВНУ ). Як і конкурси краси будь-які для мене позбавлені сенсу. Але. Ось це "але". Мала таки має гарненьке волосся (завдяки батькам, звичайно, точніше, мами-бабусі). І я її знаю (хоча, сумніваюсь, чи знає мене вона). Тому підтримую сам і прошу "помощі" форумчан. Ваша справа, підтримати чи ні. За мною подяка хіба.
Slavco Опубліковано 3 Березня, 2009 в 09:41 #7 Опубліковано 3 Березня, 2009 в 09:41 Дружину на роботі попросили теж підтримати - з усіх сторін просють - куди ж дінесся плюсадін
Therion Опубліковано 3 Березня, 2009 в 13:50 #8 Опубліковано 3 Березня, 2009 в 13:50 Підтримав. Чи там коєен день тра відписувати шоб більше голосів було?
Scabiosa Опубліковано 3 Березня, 2009 в 14:19 Автор #9 Опубліковано 3 Березня, 2009 в 14:19 Підтримав. Чи там кожен день тра відписувати шоб більше голосів було?Та там пише, що можна не більше одного разу в добу. Собі примітив, що вони рахують унікальні голоси (за милом і айпі?) та загальну кількість коментарів. Особисто раз в день відписую. З допомоги форумчан буду радий і одного голосування. ))--добавлено 6 березня---- Голосування на сайті закрито, всім дякую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.