Перейти до змісту

Всегда говори «ДА» / Yes Man (2009) DVDScr

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всегда говори «ДА» / Yes Man (2009) DVDScr

271208200754562.jpg

Информация о фильме

Название: Всегда говори «ДА»

Оригинальное название: Yes Man

Год выхода: 2008

Жанр: комедия

Режиссер: Пейтон Рид

В ролях: Джим Керри, Зуи Дешанель, Брэдли Купер, Джон Майкл Хиггинс, Риз Дэрби, Дэнни Мастерсон, Фионнула Флэнаган, Теренс Стэмп, Саша Александр, Молли Симс и др.

О фильме:

Депрессивный главный герой всегда и всем говорил «нет» — например, друзьям, если они зовут куда-то. Но в один прекрасный день он заключает соглашение, по которому всегда должен отвечать «Да» на любое предложение…

Выпущено: США, Warner Bros. Pictures

Продолжительность: 01:39:30

Озвучивание: Дубляж с ТS

Файл

Формат: AVI (XviD)

Качество: DVDScreener

Видео: 850 kb/s, 640x272

Аудио: MP3, 128 kb/s (2 ch)

Лити?

Опубліковано

Лий ....... але краще мабуть лий гарної якості (можливо пізніше) коли появиться.......

Але якщо якість більш менш (не CAM-RIP) То лий .....

Опубліковано

З такою якістю його можна було б вже давно залити,а от DVDRip знайти поки що неможна.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Вже ж має бути ДВД-ріп.. (показують в "Промені").. ;)

в "Промені" навіть екранки умудрялися показувати :D так шо це не показник. загалом, коли вийде ліцензійний ДВД, тоді і будемо мати гарну якість ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фільм дуже оптимістичний та життєствердний! :D

Таких людей би побільше у нашому сірому житті! :lol:

Я думаю фільм навіяно автору іншим не менш чудовим документалом "Секрет",обидва налаштовують рецепієнта на позитив мислення! :) :) :) !

Треба хоч іноді на певний час ставати Карлом,і я впевнений все унас буде чудово(так як забажано)!!!!! :P

YES,we are the best!

Опубліковано

Друг дивився в ДвДскр і казав, що фільм супер, а я всетаки дождуся ДвДРіп ;) ІМХО такі фільми потрібно дивитися як найменше в ДвДРіп

Опубліковано

це ж комедія, а не бойовик чи фантастика якась, де спецефекти напічкані доверху, я сумніваюсь що він щось втратить при перегляді екранки...

Опубліковано
...я сумніваюсь що він щось втратить при перегляді екранки...

ну вже сказав, так сказааав... на думку відразу спав старий жідовський анєкдот:

- Знаєш, Ізя, не розумію чого ті Бітлз так усім подобаються: фальшивлять, шипилявлять, картавлять.

- О! А ти шо Бітлз десь чув????

- Так. Мойша наспівав.

це ж судячи з твоїх слів - можна взагалі кіно не дивитись, послухать як друг перерозкаже адже воно "нічого не втратить".... :D

ти знаєш - ФІЛЬМ, від того що ти його переглянеш у вигляді екранки дійсно НІЧОГО НЕ ВТРАТИТЬ, зате ти дуже багато чого здобудеш: звук "з відра", зайвих акторів у вигляді силуетів на фоні, ексклюзивний кут відеокамери і тд.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Опубліковано

відгукніться хто скачав і може залити на фтп, а то не охота качати, якщо до 00:00 ніхто не відпише поставлю на закачку

Опубліковано

Продолжительность: 01:44:21
Качество видео: DVDRip
Видео: кодек: XviD, размер кадра: 704x288, битрейт: 1477 кб/с
Аудио: язык: Русский, перевод: профессиональный двухголосый, кодек: AC3 5.1, битрейт: 448 кб/с

такий буде через 2 годинки (може менше)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...