Перейти до змісту

Футбол

silia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ХОРОША ПРОПОЗИЦІЯ. Я усіляко підтримую дану ідею. І буду радий побігати у футбол. Тимпаче ми з друзями збираємося кожної суботи і граємо у на полі 10-ї школи. Вчора суперово поганяли. Сьогодні все трохи болить, але нічого до 28 відновлюсь :D .

Будемо надіятись що знайдеться достятньо бажаючих щоб зібратись і побігати у футбол :ok: .

Опубліковано

Я БУДУ 100%! Оле - оле -оле, Україна - ЧЕМПІОН!!! :D:ok::D:D

ЗИ: А де будем грати? :D

ЗЗИ: Але як на мене, то в таку пору грати у футбол - не хватить ніякого пива, хіба що сонця не буде, і буде прохолодний вітерець! Так шо давайте десь в годин 10:00, або вже десь під вечір! ^_^

Опубліковано

Є 2 пропозиції:

-футбольне поле з воротами біля стиря на вул набережній. Але не покупаєшся. вода не в красну армію

-місце для футбола де можна поставити ворота, але покупатись непогано можна. р.Чорногузка. кінцева маршруту 9а. Там недалеко живе Катя і казала що там люкс.

Опубліковано

а я про шо.

але люди хочуть більше футболу ніж купання.

я хочу грати на полі з воротами, бо постійно суперечки "ШТАНГА МЛЯ", "ГОЛ НАХ".... )

Опубліковано
а я про шо.

але люди хочуть більше футболу ніж купання.

я хочу грати на полі з воротами, бо постійно суперечки "ШТАНГА МЛЯ", "ГОЛ НАХ".... )

:ok: .Ну то на якому місці зупинимось? :D

Опубліковано

+1

але пропоную грати зранку годин на 9 - 10, бо після 13 жара буде жах.

або в вівторок ввечері годин на 19.

Опубліковано
+1

але пропоную грати зранку годин на 9 - 10, бо після 13 жара буде жах.

або в вівторок ввечері годин на 19.

У вівторок не вийде - у дівчини випускний, самі розумієте! :) Давйте краще в середу, як Nikos казав, годин на 10-11. Ну то як? :)

Опубліковано

Да хоть з командою :)

Будем знач в середу в 11:00 а от поле точне ще не визначив (зкажу завтра)

Опубліковано

Ну надіюсь шо народу зберется, ато там поле велике. Може знайомих пару взяти? А матч відбудется за будь-якої погоди?

Опубліковано

Ото був футбол, капець! Перемогла, звичайно, дружба :smile-zachot: ! А я, мля, в самому кінці матчу підвернув ногу, н*х і зараз сижу, і тримаю її в тазіку з льодом! :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...