Перейти до змісту

С 23 февраля life:) вносит изменения в тарифные планы абонентов предоплаты

Рекомендовані повідомлення

С 23 февраля life:) вносит изменения в тарифные планы абонентов предоплаты

16 февраля 2009

PDA.mobilnik.ua - новости на экране КПК и смартфонов

ООО "Астелит", которое предоставляет услуги подвижной мобильной связи под торговой маркой life, сообщает о внесении изменений в тарифные планы абонентов индивидуальных тарифных планов life на условиях предоплаты с 23.02.2009.

ООО "Астелит", которое предоставляет услуги подвижной мобильной связи под торговой маркой life, сообщает о внесении изменений в тарифные планы абонентов индивидуальных тарифных планов life на условиях предоплаты с 23.02.2009, а именно - о введении платы в размере две гривни с НДС и сбором к ПФ за доступ к сети life и возможность осуществлять исходные звонки в сети life на день (с 00:00 до 23:59) для всех индивидуальных тарифных планов на условиях предоплаты без взыскания любой другой платы, если:

- с момента последнего пополнения в размере от 25 грн одним платежом минуло 90 календарных дней;

- с момента активации SIM-карты минуло 90 календарных дней.

С 23 февраля 2009 года для абонентов, что обслуживаются на условиях тарифных планов "Свободный life" "life Легкие деньги", "Простой life классический", "Супер life 30/50", "life Platinum", DCC для тарификации звонков по Украине применяется полная тарифная единица времени - 60 секунд, начиная с первой секунды. Для тарификации звонков до 60 секунд применяется полная тарифная единица времени - 60 секунд.

С 23 февраля 2009 года для абонентов тарифного плана "Простой life" звонки по Украине тарифицируются по 35 копеек за каждую минуту выходного звонка. Тарификация абонентов по 35 копеек за минуту на данном тарифном плане осуществляется независимо от пополнений счета абонентов.

Детальные условия об изменениях можно найти на сайте оператора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поясніть...нічого не зрозумів))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже мало что понял

вернули поминутную тарификацию?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так понял, что теперь номера не вырубают, если с момента последнего пополнения прошло больше 90 дней, а поросто начинают лупить по 2 грн/сутки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так понял, что теперь номера не вырубают, если с момента последнего пополнения прошло больше 90 дней, а поросто начинают лупить по 2 грн/сутки

точно

+ повна одиниця часу тарифікації 1 хв = 60 сек, раніше було 20 сек.

В КС хоча є ПЗС, але це 37 коп, а так дзвонячи на номери інших операторів менше ніж в 1 грн не вкладешся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нельзя же прожить на два ”нуля”.:)

МТС уже тоже не выдержала и повысила ПЗС на 22,2% до 33 копеек с 15 февраля.

Киевстар не стал долго мучатся, а увеличил минимальное пополнение до 30 грн.

А 2 грн. в день, это попытка снять остатки денег со счета абонента (обнулить), который не говорит или уже неактивный. Не пропадать же деньгам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так вони будуть знімати щодня по 2 грн чи тільки в дні, коли користуватись послугами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитується life.com.ua

Для абонентів, що обслуговуються на умовах тарифного плану «Вільний life:)» для тарифікації дзвінків по Україні та міжнародних дзвінків застосовується повна тарифна одиниця часу – 20 секунд, починаючи з першої секунди. Для тарифікації дзвінків до 20 секунд застосовується повна тарифна одиниця часу – 20 секунд. З 23.02.09 для тарифікації дзвінків по Україні застосовується повна тарифна одиниця часу – одна хвилина, починаючи з першої секунди. Для тарифікації дзвінків до однієї хвилини застосовується повна тарифна одиниця часу – одна хвилина.

Одна хвилина з першої секунди, :ahuet:

А 2 грн я так розумію - незалежно від використання послуг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так вони будуть знімати щодня по 2 грн чи тільки в дні, коли користуватись послугами.
о введении платы в размере две гривни с НДС и сбором к ПФ за доступ к сети life и возможность осуществлять исходные звонки в сети life на день

т.е. пофиг, звонил ты или нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще одним нововведенням Астеліт є нові умови використання бонусного рахунку :angry: хто користується - той зрозуміє... такі бонуси тепер взагалі нікому не потрібні! а враховуючи нововедення що будуть з 23 лютого - цей оператор може втратити багатьох користувачів.

з усіх мобільних операторів life :( в умовах кризової конкуренції є самим "лояльним" до своїх клієнтів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нормальною мовою про 2 гривні, можна?

це при поповненні, при кожному дзвінку, чи коли? ну шо за казли, як німці блін, на одній мові говориш, зрозуміти не можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при такій умові

С 23 февраля 2009 года для абонентов тарифного плана "Простой life" звонки по Украине тарифицируются по 35 копеек за каждую минуту выходного звонка. Тарификация абонентов по 35 копеек за минуту на данном тарифном плане осуществляется независимо от пополнений счета абонентов.

мені бонус і не треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З бонусами взагалі маразм. я ще пам'ятаю часи, коли ходив з 50-70 грн бонусів і не переживав, що щось станеться. Зараз їх можна банально не встигнути використати. Після 19 числа тільки уявіть що ми отримаємо з тарифом 0+0 (чи як його), поповнив на 35 або 50 грн отримав свої хвилини-бонуси і поки гроші не виговориш, хвилини не зачепиш.

Сам я не доводжу рахунок до стану блокування, так що щоденне зняття 2 грн не загрожує. Тільки недавно зв'язок покращав, як за новими умовами ним і користуватись не хочеться уже. Все йде до того, що переводитись варто на простий тариф по 35 коп і не лізти в бонусну дурку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а именно - о введении платы в размере две гривни с НДС и сбором к ПФ за доступ к сети life и возможность осуществлять исходные звонки в сети life на день (с 00:00 до 23:59) для всех индивидуальных тарифных планов на условиях предоплаты без взыскания любой другой платы, если:

- с момента последнего пополнения в размере от 25 грн одним платежом минуло 90 календарных дней;

- с момента активации SIM-карты минуло 90 календарных дней.

про що тут? я вже не можу. бред

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не поповнився на 25 грн хоча б раз на 3 місяця, то будуть з того моменту щодня по 2 гривні знімати до обнулювання рахунка. Як приклад можу привести Гіпернет від МТС, там 5 грн знімалося за день користування інетом: послугу замовив, а інет мож і не юзати; так само тут, тільки замовляєш чи не замовляєш послугу користуватись сьогодні розмовами, оператор краще знає і добродушно бере за це 2 гривні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись були часи..... Поповнювався я на 25 грн мені приходило 50 смс на різні напрямки 10 грн бонусу, (95% всіх людей з якими я спілкувався були на лайфі) ті 25грн тратив на інтернет і бонуси залишались на використання з іншими операторами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не поповнився на 25 грн хоча б раз на 3 місяця, то будуть з того моменту щодня по 2 гривні знімати до обнулювання рахунка. Як приклад можу привести Гіпернет від МТС, там 5 грн знімалося за день користування інетом: послугу замовив, а інет мож і не юзати; так само тут, тільки замовляєш чи не замовляєш послугу користуватись сьогодні розмовами, оператор краще знає і добродушно бере за це 2 гривні.

З ГІПЕРнетом від МТС тут ти перегнув. При активованій послузі ГІПЕРнет (активація безкоштовна) 5грн/добу знімається при умові, якщо ти хоч раз за ту добу користувався інетом. Якщо не користувався - то 5грн не знімається. Сам давно користуюся ГІПЕРнетом час від часу, нормальна послуга.

А лайф своїми новими змінами заганяється... Колись збирали сімкартки інших операторів в обмін на лайф, тепер пора і лайфівську сімку в той акваріум кидати.

P.S. З іншого боку, безкоштовного зв"язку небуває...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже думаю переходити на МиТиСи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З 16.02.2009 ціни на Інтернет пропозиції змінено. Плата за щомісячну передплату становитиме:

* Інтернет-1000 — 90 грн

* Інтернет 350 — 60 грн

* Інтернет 100 — 30грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Polystar, а раніше як було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

О, так це вообще класно, верняк більше уходить ніж 25 грн в 3 місяця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раніше ось так:

* Інтернет-1000 — 75 грн

* Інтернет 350 — 50 грн

* Інтернет 100 — 25 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С 23 февраля 2009 года для абонентов, что обслуживаются на условиях тарифных планов "Свободный life" "life Легкие деньги", "Простой life классический", "Супер life 30/50", "life Platinum", DCC для тарификации звонков по Украине применяется полная тарифная единица времени - 60 секунд, начиная с первой секунды. Для тарификации звонков до 60 секунд применяется полная тарифная единица времени - 60 секунд.

Інформація вже застарла та неактуальна , тому що :

Оператор мобильной связи Астелит (ТМ life:)) вводит 30-секундную тарификацию разговоров для ряда предоплаченных тарифных планов. Об этом сообщили в пресс-службе компании.

"С целью стимулирования использования услуг связи и увеличения показателя средней продолжительности звонка с 28 февраля 2009 года для тарификации звонков по Украине для таких тарифных пакетов: Свободный life:), Простой life:) классический, life:) Легкие деньги, Супер life:) 30\50, life Platinum и DCC, применяется полная тарифная единица времени – 30 секунд начиная с первой секунды. Для тарификации звонков до 30 секунд применяется полная тарифная единица времени – 30 секунд", - отмечается в сообщении.

При этом в пресс-службе отметили, что ранее компанией было принято решение о введении с 23 февраля 2009 года поминутной тарификацию в этих тарифных планах.

Однако, "изучив мнения и отзывы наших абонентов с момента официальной публикации объявления (14 февраля в Голосе Украины), мы пришли к компромиссному решению и хотим заявить, что поминутная тарификация вводиться не будет", - отмечается в сообщении.

Вместо этого с 28 февраля 2009 года в указанных выше тарифных планах вводится полная тарифная единица времени 30 секунд, начиная с первой секунды, о чем сообщается в сегодняшнем номере газеты Голос Украина, а также на корпоративном сайте Астелита.

"Этот шаг оператора подчеркивает его готовность прислушиваться к своим абонентам и оперативно реагировать на их отзывы и потребности", - говорится в сообщении компании.

Ранее компанией использовалась посекундная тарификация - абоненты платили за реально выговоренное время в секундах. Плата за соединение отсутствует во всех тарифных планах life:).

Хоть маленький але всеж крок назустріч до користувачів

p s Хто може толком розказати яка зараз тарификация в простому лайфу 25-35-50 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоть маленький але всеж крок назустріч до користувачів

Та ні :unsure:

Мабуть приємно були вражені відгуками, щодо нових тарифів і прорахували к-ть втрат користувачів і .... і вирішили так глобально не драти гроші ....

В мене ще є тариф КС-а який нараховує бонуси і за 3+ роки тариф не міняли і не намагалися надути, не дивлячись на те, що на мобільні розмови витрачалося реальних грошей близько 50 грн. на рік, а бонусів бувало по 70 грн. на місяць. Для мене КС залишиться лідером стільникового зв`язку, а на life:) всі йшли тільки задля шари, але ніяк не заради якості зв`язку чи надійності. Тимпаче довіри до оператора не добавить відверто здирницька політика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А лайф своїми новими змінами заганяється... Колись збирали сімкартки інших операторів в обмін на лайф, тепер пора і лайфівську сімку в той акваріум кидати.

Маэмо шанс ще раз кинути сімкартку, можеш навiть лайф, який отримав за першу акцiю потому ,що ---

"Принеси та отримай- v.2"!

Поспішай до магазинів life:) за стартовим пакетом "Вільний life:)"!

Щоб отримати стартовий пакет "Вільний life:)":

• Завітай до ексклюзивного магазину life:) у період з 23.02.2009 по 31.03.2009 року включно
  • Зареєструй свою існуючу SIM-карту будь-якого оператора та отримай стартовий пакет life:)
  • Поповни рахунок отриманого пакету на суму 10 грн або більше одним платежем з 23.02.2009 по 31.03.2009 включно та отримай вдвічі більше на рахунок**
  • Абонент може безкоштовно змінити тариф на "Простий life:)" або "life:) ЛЕГКІ ГРОШІ" протягом 30 календарних днів з моменту активації тарифу "Вільний life:)"

Жаль, що другi оператори не проводять подобного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...