romaxa11 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 10:19 #1 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 10:19 Чим сильніша криза, тим більше будуть розвивати свою діяльність кантори тіпа Amway, даючи людям схеми швидкого збагачення. Маю знайомого, досить сильна, розумна людина, з хорошими бізнесовими якостями, так от він вже по суті закинув свою справу заради діяльності в Amway, мотивуючи це малим об'ємом грошей і порівняно високою конкуренцією в цьому сегменті ринку, при цьому вихваляючи непаханий і безмежний ринок, який відкриває йому Amway.Чи в когось є знайомі в цій канторі і хто реально бабла в ній зрубав, а то шкода мені якось друга.
Zheny@ Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 10:41 #2 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 10:41 romaxa11 як не прикро, але НЛП робить свою справу. Вміють у тих пірамідах зомбувати... Я писав не так давно в одній із тем, що я думаю про ці піраміди і ТП. Амвей, НьюВейс, Гербалайф, Тянши.. все одного поля ягоди. Все ПРОТИ людей. Не хочеться виявитися правим, але поки він не попаде реально на бабло.. нічого він не зрозуміє.. і довести не зможе..
romaxa11 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:03 Автор #3 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:03 Їх методики акцентуються на тому, що людина хоче почути. Однозначно, що туди попадають люди в яких є (чи вони так вважають) певні проблеми в житті і вони шукають шляхів їх вирішення. Для початку їм заявляють, що вони унікальні і обов'язково попадуть в коло 10% везунчиків, яким дістанется все бабло 90% лохів і масовки, головне слідувати системі і наслідувати успіх керівної еліти, яка може безперестанку говорити про свій успіх, так нічого конкретного і не сказавши, зато взявши нормальне бабло за виступ.
Deemon Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:07 #4 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:07 romaxa11, почитай http://www.antimlm.info/, цікавий ресурс, вдруг вийде відкрити очі твоєму зазомбованому другу.Трохи про емвей, на англ. http://www.robinkers.com/antiamway.htmlП.С. Хоча щодо продукції, як споживач скажу - непогано, правда ціни нереально високі (не сочтітє за піар))
foxx77 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:08 #5 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:08 На Радио Маяк есть рубрика "Брендятина" там тип расказывает про разные торговые марки Тут запись ефиров http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1140884 Можете все скачать или только про амвей, ну ооочень интересно От начала и до конца, с приколами и коментариями.
Otto Kreer Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:49 #6 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:49 Deemon сказав: П.С. Хоча щодо продукції, як споживач скажу - непогано...Головне в них не продаж товару, а " продаж бізнесу", як вони говорять. Люди які були на їх лекціях піідтвердять вам що з двох годин лекції про сам товар скажуть у самому кінці і дуже туманно ... Головне не щоб ви купили товар, а щоб залучили ще з десяток людей .
ksena555 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:51 #7 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 11:51 romaxa11 сказав: Чим сильніша криза, тим більше будуть розвивати свою діяльність кантори тіпа Amway, даючи людям схеми швидкого збагачення. Маю знайомого, досить сильна, розумна людина, з хорошими бізнесовими якостями, так от він вже по суті закинув свою справу заради діяльності в Amway, мотивуючи це малим об'ємом грошей і порівняно високою конкуренцією в цьому сегменті ринку, при цьому вихваляючи непаханий і безмежний ринок, який відкриває йому Amway.Чи в когось є знайомі в цій канторі і хто реально бабла в ній зрубав, а то шкода мені якось друга.Ось ця тема вже обгуворювалась!http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...mp;#entry184441
foxx77 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 12:10 #8 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 12:10 кстати там в записи звонят на студию люди и расказывают как работается в амвее
BARAKUDA Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 10:48 #9 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 10:48 Є знайома - яка також продає косметику з каталогів шляхом впарювання... Фірма нова - назви не помню. Але знаю - що при продажу помади за 80 грн вона собі має в районі 30-ти грн. А над нею стоїть ще пару чоловік яким також відстьогується у відповідності. Яка ж тоді реальна ціна тієї помади - 20 грн !Знаю одне - чим новіша та невідоміша контора - тим більше відстьогується її дистрибюторам. Продавці Оріфлейму мають в р-ні 10-15 грн із сотні, а тут цілих 30-ть із 80 - КРУТО, правда? Звучить дуже заманчиво. Саме головне в цій справі найти клієнтів якім це все можна впарювати...
foxx77 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 13:31 #10 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 13:31 Американский Путь - http://www.rapidshare.ru/930999mp3, 18 мббез рекламы и музыки
difoto Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 14:28 #11 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 14:28 BARAKUDA сказав: Є знайома - яка також продає косметику з каталогів шляхом впарювання... Фірма нова - назви не помню. Але знаю - що при продажу помади за 80 грн вона собі має в районі 30-ти грн. А над нею стоїть ще пару чоловік яким також відстьогується у відповідності. Яка ж тоді реальна ціна тієї помади - 20 грн !Знаю одне - чим новіша та невідоміша контора - тим більше відстьогується її дистрибюторам. Продавці Оріфлейму мають в р-ні 10-15 грн із сотні, а тут цілих 30-ть із 80 - КРУТО, правда? Звучить дуже заманчиво. Саме головне в цій справі найти клієнтів якім це все можна впарювати...реальная цена той помаде - примерно 2,43 грн. на выходе с завода. Как и любой другой, впрочем. Но пока миром правят красота и молодость - их будут покупать и по 100 грн.
Dimonix Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 10:27 #12 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 10:27 Ну я раніше активно займався Амвей, але пройшло 2 роки і я зрозумів, що це лохотрон. Десь місяць тому, по СТБ, у програмі "ЗА ВІКНАМИ" був репортаж. Там всі гроші шо ми тіпа заробили ми повинні вкладати у свій наступний розвиток. Я закобляв 1500, в мене є знайомі які мають по 15000, але при цьому до мене дзвонять і нагадують про 15 грн. які я їм винен.там на семінарах використовуються психологічні прийоми, після них як зомбі, і всі хто тобі на запрошення у Амвей кажуть-ні, стають твоїми ворогами.
Zheny@ Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 11:45 #13 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 11:45 мдя.. 2 роки на розуміння..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.