Перейти до змісту

Щасливе число 83!


Rubak

Рекомендовані повідомлення

Цікаво, чи хтось з форумчан (які отримали такі "письма счастья") спробував доказати свою правоту у суді і що з того вийшло?

Відпишіться плс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как оно ;)

post-426-1234970770.jpg

И это только вторая передача :)

і взагалі без участі педалі газу - на підсосі ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, ребята если кто то часто катаеться на Маневичи и дальше, то в селе Тростянец, есть знак "30" - Валка деревьев, так вот как раз там стоит красненький Гольф, с доблестными пинкертонами ака начинающий фото-любитель.

Аналогично был замечен вражеский обьект с агресивно настроенными линзами на борту лайнера "Ваз 2104" - зеленого цвета в селе Оконск, непосредсвенно возле кафешки у источника, будьте осторожны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть шо оскаржити дуже важко, посилаються на те що той ВІЗИР сертифікований і помилитися не може, а про підробку й мови не може бути, там такого не роблять :0016:

Так як лист прийшов звичайний :0158: , термін на оскарження минув, техогляд пройдений недавно, то вирішив не платити, а там поживемо побачимо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

термін на оскарження минув, техогляд пройдений недавно, то вирішив не платити, а там поживемо побачимо...

Стаття 289 КУпАп скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подано протягом десяти днів з дня винесення постанови. В разі пропуску зазначеного строку з поважних причин цей строк за заявою особи, щодо якої винесено постанову, може бути поновлено органом (посадовою особою), правомочним розглядати скаргу.

Варто подивитись на штамп на конверті. Там має бути (але не завжди мона розібрати дату відправки - гаї фахівці ще ті) дата відправки листа поштою. Крім того ти можеш сказати що ти отримав цього листа коли тобі потрібно і просиш відновити термін для окарження з моменту отримання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...