Перейти до змісту

Україна vs Саудівська Аравія

Maggot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз зіграно приблизно половину першого тайму і фортуна поки що посміхається Україні. Для сьогоднішньої перемоги є все, що потрібно: гол на четвертій хвилині, уболівальники :) і гра переважно на половині Саудівської Аравії. Правда, нам чогось не вистачає, хоч би цим не скористалися суперники... :)

Вболіваймо! :) Україна рулез :)

Тільки тикнув "створити тему" і підійшов до телевізора, як Ребров забиває неймовірний гол! Відкривайте пиво, сьогодні наш день! :)

Опубліковано
Я думаю, шо він за сьогоднішній день попаде не меньше, ніж на 80 грн.!!!

Це буде свого роду помста за кривду, завдану іспанцями.

Опубліковано

.

.

.

І ще один красень у виконанні Шеви! (60 грн. Ніхто не знає акція в Ельдорадо діятиме, якщо куплю тєліка зараз?)

Опубліковано

Можна поговорити і про надії України на вихід з групи. Нам потрібна максимальна кількість забитих голів, раптом за різницею забитих і пропущених буде визначатися наша доля. Також потрібно, щоб Іспанія виграла всі матчі, а Туніс і Саудівська Аравія зіграли в нічию. А Україна щоб не програвала...

Тоді Ельдорадо збанкрутує! :)

Опубліковано
4:0! УУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!

(З Ельдорадо 80 гривень завдяки чудовій зв'язці Шевченко-Rfkbybxtyrj.)

УРАААААААААААА! Але не Шева-Мілевський, а Шева-Калініченко! Всьо завтра буду в жовто-блакитних кольорах!!!!

Опубліковано
Але не Шева-Мілевський, а Шева-Калініченко!
Вибачаюся, я трохи не те побачив на футболці.
Всьо завтра буду в жовто-блакитних кольорах!!!!

Буду тебе виглядати, хоча в такій символіці завтра народу багато буде!

• Адміністратори
Опубліковано

Так зіграли гарно і досить сильною.

Хоча про захист треба думати.

Опубліковано

були б арабами - так не лялякали ;)

найшлися тут гєрої, при всьому світі зробили глубокій мінєт у іспанців, а тепер думають шо поімєлі якихось нігрєтосів - мулатів, з яких одні косточкі - то вже гєрої.

ІМХО - наші сакс, вболіваю за корейців )) вони мені ближче душою )))

Опубліковано
найшлися тут гєрої, при всьому світі зробили глубокій мінєт у іспанців, а тепер думають шо поімєлі якихось нігрєтосів - мулатів

;) Вот за это высказывание - стопроцентный ;)

Посмотрим еще что там с Тунисом будет... Вон смотри умудрились в отличие от нас хотя бы 1 гол испанцам заклепать...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...