Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно їхав по вул. Володимирській - бірюзовий Деу (АС3695АТ) стоїть біля заправки (кажись АНП), якзаз за поворотом, як їхати від Луцьккондитера.

на володимирській АНП заправок нема, то заправку здається укрпетроль

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

народ, а толку писати де вони стоять?

а є пропозиція - потрібно їх підставити, типу підійти і запропонувати відкупитись, а в цей час зробити зйомку та аудіозапис..

є в нас такі люди які б це реалізували?

Опубліковано

Шановні юристи - а якщо впертись рогом на "лист щастя", тіпа - "машина на фото схожа на мою,але не моя"

фактично ніяк не можна довести по фото що машина дійсно ця чи та.

а досить тільки одного рішення суду щоб дискредитувати всі камери і візирі.

Опубліковано
Шановні юристи - а якщо впертись рогом на "лист щастя", тіпа - "машина на фото схожа на мою,але не моя"

Шановний petrofm! В кожного автомобіля спереду і ззаду наліплено ідентифікуючу ознаку, яка зветься державним номером. Ось по цьому державному номеру і будуть визначати, чи твоя машина, чи не твоя. Безперечно, ти можеш впертися рогом, і стверджувати, що то - фотошоп, і треба експертиза. Але ти сам чудово розумієш, що ментам нема ніякого смислу освоювати професію дизайнера, щоб збити бабло, і на фото дійсно твоя машина. І гроші на експерта потратиш ти, і, швидше за все, нічого не доб'єшся.

Ось приклад:

IMG263-1237277769.jpg

По-моєму, "наліцо" зовсім інша підстава для оскарження, аніж стверджувати, що машина "не моя".

Опубліковано

Шановний petrofm! В кожного автомобіля спереду і ззаду наліплено ідентифікуючу ознаку, яка зветься державним номером. Ось по цьому державному номеру і будуть визначати, чи твоя машина, чи не твоя. Безперечно, ти можеш впертися рогом, і стверджувати, що то - фотошоп, і треба експертиза. Але ти сам чудово розумієш, що ментам нема ніякого смислу освоювати професію дизайнера, щоб збити бабло, і на фото дійсно твоя машина. І гроші на експерта потратиш ти, і, швидше за все, нічого не доб'єшся.

По-моєму, "наліцо" зовсім інша підстава для оскарження, аніж стверджувати, що машина "не моя".

мля, класна фотка, навіть почті водія видно... не то шо в мене , буду ше оскаржувати якість фото..стопудов.

Yarchik , дай фото поносіть, шоб було з чим порівняти :-)..

а ще буде таке питання, а можна для доказу всетаки дати хабаря їм, і використати це в суді, але шоб не нести відповідальність по статті типу шо я давав хабаря?

Опубліковано

Скажіть мені будь ласка шановні друзі. Я щось не пам`ятаю в українській мові таких слів як "скорость" та "км\ч". Хіба це не привід для оскарження. Наприклад кілометрів в час. В який час? може це кілометрів за дві години часу, а може за тиждень часу ;)

Опубліковано

вже писалось в якійсь темі про ці визирі і про будь які мусарські пристрої для встановлення швидкості, які знаходяться в обігу мусарів:

пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м, тобто далеко не факт що на фотці швидкість саме тієї машини. Закордоном діють пристрої схожі з візирами, але з одним суттєвим ньюансом:

крім номера машини, швидкості її переміщення, на даній машині фіксуєть лазерна мітка, яка однознано визначає, що дана швидкість належить виключно цій машинці а не джипарі яка летить двісті метрів по заду вас - ось це доказ, а це що мають наші мусора - це результат корупційно-дибільної тендерно-відкатної системи. Сам по собі пристрій є протизаконним, шкода що я раніше не розумів принципу їх дії, потрібно краще фізику вчити.

Опубліковано
вже писалось в якійсь темі про ці визирі і про будь які мусарські пристрої для встановлення швидкості, які знаходяться в обігу мусарів:

пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м, тобто далеко не факт що на фотці швидкість саме тієї машини. Закордоном діють пристрої схожі з візирами, але з одним суттєвим ньюансом:

крім номера машини, швидкості її переміщення, на даній машині фіксуєть лазерна мітка, яка однознано визначає, що дана швидкість належить виключно цій машинці а не джипарі яка летить двісті метрів по заду вас - ось це доказ, а це що мають наші мусора - це результат корупційно-дибільної тендерно-відкатної системи. Сам по собі пристрій є протизаконним, шкода що я раніше не розумів принципу їх дії, потрібно краще фізику вчити.

100%. Ті візіри потрібно вішати на стовпи і напраляти вниз, для того, щоб вони "бачили" швидість тієї машини, яка знаходиться в їх "полі зору". По іншому не факт, що швидкість, яка вказана на фото - твоя. 

2 Yarchik: хотілось би почути причину отримання вищевказаного фото. ПДР порушено, але згідно Кодексу про адмінпорушення - ніякого порушення немає. Машинка рухається зі швидкістю 93 км за годину за межами населеного пункту. Чи там є обмежуючі знаки?

Опубліковано

одному дядькові прийшов такий листик з фоткою, що він на ланосі валив по Набережній з швидкістю 180км/год і він довів в суді що ланос впринципі такої швидкості не розвиває, а от та беха яка їхала ззаду... :D

Опубліковано
2 Yarchik: хотілось би почути причину отримання вищевказаного фото. ПДР порушено, але згідно Кодексу про адмінпорушення - ніякого порушення немає. Машинка рухається зі швидкістю 93 км за годину за межами населеного пункту. Чи там є обмежуючі знаки?

Ні, знаків немає - спеціально їздив і знімав усе на відео. З другої сторони знаку, що його видно на фото - закреслений червоною лінією напис БЕРЕЗОВИЧІ. Отже, мене "піймали" за межами населеного пункту, що явно видно з фото. В реалі я їхав біля 70 в населеному пункті, і на його межі збільшив швидкість, а вже за межами селе мене сфотографували. У зв'язку з цим я не погодився з постановою, та на минулому тижні оскаржив її.

Опубліковано

тут так, тут зовсім інша

Але якщо провернути таку справу,була б класна тема для якоїсь автопередачі :

1.Зробити дублікати номера

2.Зробити так,щоб машину забрали на штрафплощадку, чи на СТО, чи ще кудись,звідки можна взяти папірчик,що вона там була і нікуди не їхала

3.Дублікати чіпляємо на точно таку ж машину

4.Катаємось під камерами/візирами бажано під різними

Коли прийде папірчик - несемо довідку про те, де знаходилась машина в той час.

Опубліковано
тут так, тут зовсім інша

Але якщо провернути таку справу,була б класна тема для якоїсь автопередачі :

1.Зробити дублікати номера

2.Зробити так,щоб машину забрали на штрафплощадку, чи на СТО, чи ще кудись,звідки можна взяти папірчик,що вона там була і нікуди не їхала

3.Дублікати чіпляємо на точно таку ж машину

4.Катаємось під камерами/візирами бажано під різними

Коли прийде папірчик - несемо довідку про те, де знаходилась машина в той час.

Я рахую, що це гон... потрібно всетаки законним методом довести що вони не праві, жалко що не можна щоб вони доводили що праві, а неми...

от в мене та в Yarchikа будуть рішення суду, і тоді спираючись на них можна буде розвивати надалі цю тему...

ще цікавить такий момент, не міг би хтось виложити інструкцію до Візира, думаю вона мені дуже пригодиться в суді..

Дякую!

Опубліковано
Сканы инструкции. Может кто-то отфайнридит.

___________.doc

Дуже дякую!, розпізнавати нічого думаю не потрібно, порочитати мона й так, а для суда потрібні будуть всеодно сканкопії!

Опубліковано
пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м

що за єрунда? в візира настроюється і тип "цілі" і дальність (з певними оговорками). А фотографувати він може як і будь-який цифровий фотоапарат.

Опубліковано

То все без толку. Я розумію суть фізичного процесу, можу теж теоретично довести, що "можливо швидкість не моя". Сам недавно отримав "лист щастя", де вказано швидкість 98км/год і фотка обрізана строго по машині, більш нічого не видно. З 2-го січня по Набережній я ніколо не їжджу швидше 70км/год по спідометру, бо тоді випадково побачив візир в салатовому ланосі і вже через 2 місяці отримав штраф поштою за перевищення на цій вулиці. І згадав як їхав, реально віз старшу тітоньку, а в такому режимі у мене швидкість "щоб не розтрясло" 50-60км/год.

Довести у даному випадку свою правоту неможливо. Бо у них є фото! Їх було двоє в машині, а ви думали для чого їх по двох випускають на патрулювання? Тобто факт перевищення швидкості власником автомобілю можна лише заперечити у випадку коли є неспротовні докази перебування його (власника) в зовсім іншому місці. Правда стягнення штрафу зупиняють, але що роблять з самою справою - невідомо. Хоча нам всеодно термін позовної давності для адмінсправ десь 2-3 місяці.

Можемо скинутись разом на візир. Провести власні експерименти, переконатись у можливості фальсифікації показів. Долучити якусь метрологічну лабораторію, яка підтвердить і повторить наші результати. Залучити телебачення. Виграти одну справу на підставі результатів і вмкористовуючи все те ж телебачення.

А тепер запитання до юристів - чи можна оскаржити раніше призначені штрафи (з початку введення візиру в дію), порушення для яких фіксувались цим приладом? Якщо то можливо то не важко організувати якийсь фонд захисту прав автолюбителів чи як.

А поки цього нема, всі розмови про оскарження по причині "то не моя швидкість" це пусті балачки.

Хто не згоден - давайте факти!

А по темі "Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами" пропоную обговорення різних маніпуляцій з номерним знаком. Найпростіший варіант - наклеїти цінничок на самоклейці 1*2,5см на частину цифри НЗ. Не обов"язково закривати весь номер. Варіант не довговічний, але для міста досить.

І не потрібно говорити: "не порушуйте". Самі будете покарані без вини тоді зрозумієте. .... А таки будете.... зараз їм гроші дуже потрібні.

Опубліковано

Йопт, а я і не знав шо Візири нашим ментозаврам білоруси постачають!!!

Витяги з інструкції по експлуатації:

- "параметри сітьової карти"

- "...приєднавши її до штатного гнізда прикурювала Вашого автомобіля"

- "наближення автомобіля на відстань опізнення державного номерного знаку" - це клас!

- "метелеві контакти картки".

Опубліковано

Якщо хтось надасть мені якісні фото, на яких буде видно номери "цивільних" автомобілів, з яких ведеться зйомка, легко встановлюватиметься їх місцезнаходження у м. Луцьку, зазначено дату й час, і видно буде, що дійсно ведеться зйомка "ВІЗИРем" - готовий накатати скарги в усі ментовські служби. Може це й мало що дасть, але! Якщо таких фоток буде чимпобільше - то якщо когось із вас штрафануть, ви сміливо зможете взяти в мене копію скарги, і в суді доводити, що менти знімали і знімають "ВІЗИРем" всупереч закону - з цивільного, а не службового транспорту.

Опубліковано
пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м

що за єрунда? в візира настроюється і тип "цілі" і дальність (з певними оговорками). А фотографувати він може як і будь-який цифровий фотоапарат.

щоб не говорити що за єрунда, почитай на форумі про Візир корисно

візир не надає унікального зв'язку між швидкістю і сфотографованим номерним знаком автомобіля (відсутня мітка на цілі (лазерна чи будь-яка інша)), наскільки мені відомо фотографії не кодуються, тобто "фотошоплення" за такі гроші не виключено. В нормальній країні з нормальним суспільством і з мусорами з ознаками інтелекту цей пристрій не має права на існування в якості доказової бази. Я більш ніж впевнений що луцянко лоханувся і вся мусорнота це вже вкурила, але тендеро-відкат вже проплачений і купа бабла вкладена, тому всі державні органи будутьз піною на морді доказувати яка то класна штука, та й куми Василь з Степаном вже навчились його юзати, а інший мозги можуть не потягнути.

Опубліковано

Вчора опель з мигалками і бойовим розфарбуванням стояв на Карпенка -Карого, з радаром, сьогодні вже він був на Набережній.

І ще я бачив деу і пасата, ( цивільних) що стоять, то вони катались по місту.

Фотки може будуть завтра, якщо та людина погодиться, що його лице там буде.

Опубліковано

Щось наш АйБіфотошоп не паше, так шо фотки ззовні

IMG_3947r.jpg на FileShare.in.ua

IMG_3949r.jpg на FileShare.in.ua

IMG_3950_r.jpg на FileShare.in.ua

Або скажіть може обмінник, який би одразу показував фотку, бо троха спішу, нема часу шукати, якщо що, то завтра після обіду займусь цим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...