Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Щойно їхав по вул. Володимирській - бірюзовий Деу (АС3695АТ) стоїть біля заправки (кажись АНП), якзаз за поворотом, як їхати від Луцьккондитера.

на володимирській АНП заправок нема, то заправку здається укрпетроль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь

народ, а толку писати де вони стоять?

а є пропозиція - потрібно їх підставити, типу підійти і запропонувати відкупитись, а в цей час зробити зйомку та аудіозапис..

є в нас такі люди які б це реалізували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні юристи - а якщо впертись рогом на "лист щастя", тіпа - "машина на фото схожа на мою,але не моя"

фактично ніяк не можна довести по фото що машина дійсно ця чи та.

а досить тільки одного рішення суду щоб дискредитувати всі камери і візирі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні юристи - а якщо впертись рогом на "лист щастя", тіпа - "машина на фото схожа на мою,але не моя"

Шановний petrofm! В кожного автомобіля спереду і ззаду наліплено ідентифікуючу ознаку, яка зветься державним номером. Ось по цьому державному номеру і будуть визначати, чи твоя машина, чи не твоя. Безперечно, ти можеш впертися рогом, і стверджувати, що то - фотошоп, і треба експертиза. Але ти сам чудово розумієш, що ментам нема ніякого смислу освоювати професію дизайнера, щоб збити бабло, і на фото дійсно твоя машина. І гроші на експерта потратиш ти, і, швидше за все, нічого не доб'єшся.

Ось приклад:

IMG263-1237277769.jpg

По-моєму, "наліцо" зовсім інша підстава для оскарження, аніж стверджувати, що машина "не моя".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний petrofm! В кожного автомобіля спереду і ззаду наліплено ідентифікуючу ознаку, яка зветься державним номером. Ось по цьому державному номеру і будуть визначати, чи твоя машина, чи не твоя. Безперечно, ти можеш впертися рогом, і стверджувати, що то - фотошоп, і треба експертиза. Але ти сам чудово розумієш, що ментам нема ніякого смислу освоювати професію дизайнера, щоб збити бабло, і на фото дійсно твоя машина. І гроші на експерта потратиш ти, і, швидше за все, нічого не доб'єшся.

По-моєму, "наліцо" зовсім інша підстава для оскарження, аніж стверджувати, що машина "не моя".

мля, класна фотка, навіть почті водія видно... не то шо в мене , буду ше оскаржувати якість фото..стопудов.

Yarchik , дай фото поносіть, шоб було з чим порівняти :-)..

а ще буде таке питання, а можна для доказу всетаки дати хабаря їм, і використати це в суді, але шоб не нести відповідальність по статті типу шо я давав хабаря?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть мені будь ласка шановні друзі. Я щось не пам`ятаю в українській мові таких слів як "скорость" та "км\ч". Хіба це не привід для оскарження. Наприклад кілометрів в час. В який час? може це кілометрів за дві години часу, а може за тиждень часу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже писалось в якійсь темі про ці визирі і про будь які мусарські пристрої для встановлення швидкості, які знаходяться в обігу мусарів:

пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м, тобто далеко не факт що на фотці швидкість саме тієї машини. Закордоном діють пристрої схожі з візирами, але з одним суттєвим ньюансом:

крім номера машини, швидкості її переміщення, на даній машині фіксуєть лазерна мітка, яка однознано визначає, що дана швидкість належить виключно цій машинці а не джипарі яка летить двісті метрів по заду вас - ось це доказ, а це що мають наші мусора - це результат корупційно-дибільної тендерно-відкатної системи. Сам по собі пристрій є протизаконним, шкода що я раніше не розумів принципу їх дії, потрібно краще фізику вчити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже писалось в якійсь темі про ці визирі і про будь які мусарські пристрої для встановлення швидкості, які знаходяться в обігу мусарів:

пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м, тобто далеко не факт що на фотці швидкість саме тієї машини. Закордоном діють пристрої схожі з візирами, але з одним суттєвим ньюансом:

крім номера машини, швидкості її переміщення, на даній машині фіксуєть лазерна мітка, яка однознано визначає, що дана швидкість належить виключно цій машинці а не джипарі яка летить двісті метрів по заду вас - ось це доказ, а це що мають наші мусора - це результат корупційно-дибільної тендерно-відкатної системи. Сам по собі пристрій є протизаконним, шкода що я раніше не розумів принципу їх дії, потрібно краще фізику вчити.

100%. Ті візіри потрібно вішати на стовпи і напраляти вниз, для того, щоб вони "бачили" швидість тієї машини, яка знаходиться в їх "полі зору". По іншому не факт, що швидкість, яка вказана на фото - твоя. 

2 Yarchik: хотілось би почути причину отримання вищевказаного фото. ПДР порушено, але згідно Кодексу про адмінпорушення - ніякого порушення немає. Машинка рухається зі швидкістю 93 км за годину за межами населеного пункту. Чи там є обмежуючі знаки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одному дядькові прийшов такий листик з фоткою, що він на ланосі валив по Набережній з швидкістю 180км/год і він довів в суді що ланос впринципі такої швидкості не розвиває, а от та беха яка їхала ззаду... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Yarchik: хотілось би почути причину отримання вищевказаного фото. ПДР порушено, але згідно Кодексу про адмінпорушення - ніякого порушення немає. Машинка рухається зі швидкістю 93 км за годину за межами населеного пункту. Чи там є обмежуючі знаки?

Ні, знаків немає - спеціально їздив і знімав усе на відео. З другої сторони знаку, що його видно на фото - закреслений червоною лінією напис БЕРЕЗОВИЧІ. Отже, мене "піймали" за межами населеного пункту, що явно видно з фото. В реалі я їхав біля 70 в населеному пункті, і на його межі збільшив швидкість, а вже за межами селе мене сфотографували. У зв'язку з цим я не погодився з постановою, та на минулому тижні оскаржив її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут так, тут зовсім інша

Але якщо провернути таку справу,була б класна тема для якоїсь автопередачі :

1.Зробити дублікати номера

2.Зробити так,щоб машину забрали на штрафплощадку, чи на СТО, чи ще кудись,звідки можна взяти папірчик,що вона там була і нікуди не їхала

3.Дублікати чіпляємо на точно таку ж машину

4.Катаємось під камерами/візирами бажано під різними

Коли прийде папірчик - несемо довідку про те, де знаходилась машина в той час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут так, тут зовсім інша

Але якщо провернути таку справу,була б класна тема для якоїсь автопередачі :

1.Зробити дублікати номера

2.Зробити так,щоб машину забрали на штрафплощадку, чи на СТО, чи ще кудись,звідки можна взяти папірчик,що вона там була і нікуди не їхала

3.Дублікати чіпляємо на точно таку ж машину

4.Катаємось під камерами/візирами бажано під різними

Коли прийде папірчик - несемо довідку про те, де знаходилась машина в той час.

Я рахую, що це гон... потрібно всетаки законним методом довести що вони не праві, жалко що не можна щоб вони доводили що праві, а неми...

от в мене та в Yarchikа будуть рішення суду, і тоді спираючись на них можна буде розвивати надалі цю тему...

ще цікавить такий момент, не міг би хтось виложити інструкцію до Візира, думаю вона мені дуже пригодиться в суді..

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сканы инструкции. Может кто-то отфайнридит.

___________.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сканы инструкции. Может кто-то отфайнридит.

___________.doc

Дуже дякую!, розпізнавати нічого думаю не потрібно, порочитати мона й так, а для суда потрібні будуть всеодно сканкопії!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м

що за єрунда? в візира настроюється і тип "цілі" і дальність (з певними оговорками). А фотографувати він може як і будь-який цифровий фотоапарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз в новинах по АйСіТіВі показують сюжет про це

подивись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То все без толку. Я розумію суть фізичного процесу, можу теж теоретично довести, що "можливо швидкість не моя". Сам недавно отримав "лист щастя", де вказано швидкість 98км/год і фотка обрізана строго по машині, більш нічого не видно. З 2-го січня по Набережній я ніколо не їжджу швидше 70км/год по спідометру, бо тоді випадково побачив візир в салатовому ланосі і вже через 2 місяці отримав штраф поштою за перевищення на цій вулиці. І згадав як їхав, реально віз старшу тітоньку, а в такому режимі у мене швидкість "щоб не розтрясло" 50-60км/год.

Довести у даному випадку свою правоту неможливо. Бо у них є фото! Їх було двоє в машині, а ви думали для чого їх по двох випускають на патрулювання? Тобто факт перевищення швидкості власником автомобілю можна лише заперечити у випадку коли є неспротовні докази перебування його (власника) в зовсім іншому місці. Правда стягнення штрафу зупиняють, але що роблять з самою справою - невідомо. Хоча нам всеодно термін позовної давності для адмінсправ десь 2-3 місяці.

Можемо скинутись разом на візир. Провести власні експерименти, переконатись у можливості фальсифікації показів. Долучити якусь метрологічну лабораторію, яка підтвердить і повторить наші результати. Залучити телебачення. Виграти одну справу на підставі результатів і вмкористовуючи все те ж телебачення.

А тепер запитання до юристів - чи можна оскаржити раніше призначені штрафи (з початку введення візиру в дію), порушення для яких фіксувались цим приладом? Якщо то можливо то не важко організувати якийсь фонд захисту прав автолюбителів чи як.

А поки цього нема, всі розмови про оскарження по причині "то не моя швидкість" це пусті балачки.

Хто не згоден - давайте факти!

А по темі "Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами" пропоную обговорення різних маніпуляцій з номерним знаком. Найпростіший варіант - наклеїти цінничок на самоклейці 1*2,5см на частину цифри НЗ. Не обов"язково закривати весь номер. Варіант не довговічний, але для міста досить.

І не потрібно говорити: "не порушуйте". Самі будете покарані без вини тоді зрозумієте. .... А таки будете.... зараз їм гроші дуже потрібні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йопт, а я і не знав шо Візири нашим ментозаврам білоруси постачають!!!

Витяги з інструкції по експлуатації:

- "параметри сітьової карти"

- "...приєднавши її до штатного гнізда прикурювала Вашого автомобіля"

- "наближення автомобіля на відстань опізнення державного номерного знаку" - це клас!

- "метелеві контакти картки".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один вже дознімався - тиць (спасибі TreNeR за ссилку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось надасть мені якісні фото, на яких буде видно номери "цивільних" автомобілів, з яких ведеться зйомка, легко встановлюватиметься їх місцезнаходження у м. Луцьку, зазначено дату й час, і видно буде, що дійсно ведеться зйомка "ВІЗИРем" - готовий накатати скарги в усі ментовські служби. Може це й мало що дасть, але! Якщо таких фоток буде чимпобільше - то якщо когось із вас штрафануть, ви сміливо зможете взяти в мене копію скарги, і в суді доводити, що менти знімали і знімають "ВІЗИРем" всупереч закону - з цивільного, а не службового транспорту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пристрій фіксує найшвидший (якщо швидкості однакові то найбільший) об'єкт в зоні 400 м, а фотки збирає в діапазоні до 85м

що за єрунда? в візира настроюється і тип "цілі" і дальність (з певними оговорками). А фотографувати він може як і будь-який цифровий фотоапарат.

щоб не говорити що за єрунда, почитай на форумі про Візир корисно

візир не надає унікального зв'язку між швидкістю і сфотографованим номерним знаком автомобіля (відсутня мітка на цілі (лазерна чи будь-яка інша)), наскільки мені відомо фотографії не кодуються, тобто "фотошоплення" за такі гроші не виключено. В нормальній країні з нормальним суспільством і з мусорами з ознаками інтелекту цей пристрій не має права на існування в якості доказової бази. Я більш ніж впевнений що луцянко лоханувся і вся мусорнота це вже вкурила, але тендеро-відкат вже проплачений і купа бабла вкладена, тому всі державні органи будутьз піною на морді доказувати яка то класна штука, та й куми Василь з Степаном вже навчились його юзати, а інший мозги можуть не потягнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора опель з мигалками і бойовим розфарбуванням стояв на Карпенка -Карого, з радаром, сьогодні вже він був на Набережній.

І ще я бачив деу і пасата, ( цивільних) що стоять, то вони катались по місту.

Фотки може будуть завтра, якщо та людина погодиться, що його лице там буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось наш АйБіфотошоп не паше, так шо фотки ззовні

IMG_3947r.jpg на FileShare.in.ua

IMG_3949r.jpg на FileShare.in.ua

IMG_3950_r.jpg на FileShare.in.ua

Або скажіть може обмінник, який би одразу показував фотку, бо троха спішу, нема часу шукати, якщо що, то завтра після обіду займусь цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора по СТБ, репортаж про Візир!

http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/vid....php?view.11349

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про шо балакали?

чого дівчина скучає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...