Перейти до змісту

Вітдам принтер Lexmark Z33, б/в

pura

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ну... топікстартер чогось морозиться, в топіку не відписується, хоча сидить у ньому; в асьці не відповідає, хоча в авторизації відмовляє... може, шкодує, що так мало запросив? :)

Очевидно, при таких розклАдах я відмовлюся від його пропозиції, а колекція ретельно відібраного вчора свіжого (кожній пляшці - менше 4-х тижнів) пивка на різний смак потішить сьогодні увечері мене:)

IMG263-1237724318.jpg

Так що хто там наступний бажаючий - висувайте свою кандидатуру.

Опубліковано

Ну... топікстартер чогось морозиться, в топіку не відписується, хоча сидить у ньому; в асьці не відповідає, хоча в авторизації відмовляє... може, шкодує, що так мало запросив?

Я не морозився, просто дивився фільм і тому не бачив повідомлення про авторизацію!

Отже Yarchik відмовився, тому пропозиція дійсна!

Опубліковано
Я не морозився, просто дивився фільм і тому не бачив повідомлення про авторизацію!

Тоді яким макаром через секунд 5-10 після запиту мною авторизації вискочило повідомлення: "В авторизации отказано"? :)

Опубліковано

Тоді яким макаром через секунд 5-10 після запиту мною авторизації вискочило повідомлення: "В авторизации отказано"? :)

Чесно кажучи не знаю! Можливо випадково!

Опубліковано

Yarchik, за вищенамальований комплект віддам свій Lexmark Z32 (картриджі друкують полосами, напевно дохлі) + майже повну банку чорнила (для заправки чорного картріджа) :)

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...