case0lc Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 13:48 #26 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 13:48 Якщо хочеш постійно бути в дісконекті, то можеш не злізати, А нормальні користувачі будуть використовувати jabber Маєй благадарнасці тобі, НОРМАЛЬНИЙ ти наш , немає меж. І виражається вона у чудовій картинці у моєму персональному фото на Борді. Чого ти так стоїш "горою" за icq? Може ти співробітник AOL?
case0lc Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 13:51 #27 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 13:51 В інтернеті для зв"язку люди викладають в основному номер телефону,мейл, аську або скайп. Джаббер не поширений і я не бачу сенсу ставити його собі.Джаббер є не менш поширеним, ніж той самий скайп. Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде
Forever Autumn Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 14:03 #28 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 14:03 Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде з якого пальця висосана дана інфа? О_о...
4iter Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 15:24 #29 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 15:24 Джаббер є не менш поширеним, ніж той самий скайп. ні разу не бачив. Покажи приклад, де якась нормальна контора викладає логін джаббера для контакту.Сайти знайомств для малолєток в рахунок не йдуть. Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде бред, те що тобі не подобається політика АОЛ-а, не значить що аську закриють. І що значить "прийдеться" ? Прийдуть жаббери і заставлять ? І виражається вона у чудовій картинці у моєму персональному фото на Борді. +500
Fagot Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 15:47 #30 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 15:47 Аналогічні думки до двух попередніх ораторів: аська це взагалі анахронізм, а жабер - це анахронізм, який крім всього іншого не став широкорозповсюженим.І ще ні одна людина мені не сказала "А в мене жабер!", колись юзав як транспорт для аські на мобілі, глянув на список серверів і поняв що такий транспорт мені ненада, це ж месенджер - всьо має бути якомога простіше на 1,2,3Зараз в мене одночасно запущено Skype, 2*ICQ, MSN і надиво - жодного Jabber
Tarzanych Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 16:22 #31 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 16:22 Так там все елементарно, іноді простіше, ніж в асьціВ емейлах теж куча серверів, які взаємодіють один з одним
difoto Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 16:37 #32 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 16:37 У мну - 2*Аяйсикью и адин жаббер ****@qip.ru
skinik Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 21:46 #33 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 21:46 Під лінукс клієнта немає. Pidgin Я мав на увазі балачку. а під wine пробували запутити? До біса ту жидівську аську, Jabber кермує!
case0lc Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 11:58 #34 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 11:58 Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде з якого пальця висосана дана інфа? О_о...Сусідній топік прочитай
4iter Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 12:05 #35 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 12:05 Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде з якого пальця висосана дана інфа? О_о... Сусідній топік прочитай а що в сусідньому топіку ??? порадились і вирішили відключати повністю ICQ ??
case0lc Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 12:06 #36 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 12:06 ні разу не бачив. Покажи приклад, де якась нормальна контора викладає логін джаббера для контакту.Сайти знайомств для малолєток в рахунок не йдуть.Джабер зараз - це корпоративний стандарт. Кожна нормальна контора може мати свій сервер джабера.icq взагалі не мало колись шифрування свого протокола. Про яку роботу з icq тут говориться?
SunSeth Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 17:35 #37 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 17:35 ні разу не бачив. Покажи приклад, де якась нормальна контора викладає логін джаббера для контакту.Сайти знайомств для малолєток в рахунок не йдуть. Джабер зараз - це корпоративний стандарт. Кожна нормальна контора може мати свій сервер джабера. Прикинь, у нас є корпоративна ICQ із своїм сервером...
Yaryk Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 18:50 Автор #38 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 18:50 До речі, а яким клієнтом ви користуєтесь?По дизайну і функціональності мені подобається Gajim. Але він має мінуси: частенько глючить і видяє помилки, + зберігає історію і налаштування в "Documents and Settings"Хотілося-б знайти портабльного клієнта, щоб все це зберігав у власні папці...
Tarzanych Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 22:16 #39 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 22:16 Я - Psi+Ще можна QIP Infium, правда в ньому неповний функціоналА взагалі,* Adium — свободный jabber-клиент для Mac OS X, также поддерживает и другие распространённые протоколы. * Bombus — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, предназначенная для мобильных телефонов и смартфонов с поддержкой Java/MIDP. * Coccinella — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, написана на Tcl/Tk. * Exodus — свободный (GPL) jabber клиент для ОС Microsoft Windows. * Gajim — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, основанная на Python и PyGTK. * Google Talk — Jabber-совместимая программа Google, поддерживающая функции голосового общения. * JAJC — Jabber-клиент для ОС Microsoft Windows, написан на Delphi. * LJTalk — программа для обмена сообщениями по протоколу XMPP проекта Livejournal. * Pandion — Jabber-клиент для Microsoft Windows. Для работы использует Internet Explorer. Имеется возможность создавать расширения с использованием HTML и JScript. * Psi — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, основанная на библиотеке Qt. * SieJC — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, для телефонов Siemens с установленным эльфпаком. * Spark — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, основанная на Java. * Talkonaut — программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, Google Talk и Gizmo Project, с возможностью использования IP-телефонии (VoIP), для мобильных телефонов с поддержкой Java. * Tkabber — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, написана на Tcl/Tk. * mcabber — консольный jabber-клиент. * Я.Онлайн — Jabber-клиент плюс программа уведомления о новых письмах на Яндекс.І це ще далеко не повний список) Open Source рулить)
case0lc Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 14:38 #40 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 14:38 жабер - це анахронізмПовідом про це, наприклад, розробникам qip. Вони про це не здогадуються.а що в сусідньому топіку ??? порадились і вирішили відключати повністю ICQ ??Для альтернативних клієнтів, напевно, шо, так.Прикинь, у нас є корпоративна ICQ із своїм сервером...Нерозумію , з сервером ICQ? І шифрування протоколу підтримується?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.