Перейти до змісту

Шукаю хто б поремонтував фотік

Vox

Рекомендовані повідомлення

Шось там трабла з діафрагмою. Точно не знаю, сам ним не користувався, то брата. Лежить дома, а мені щось пльонкі захотілось. Ще до нього є тєлєвік 200 мм він просто розбовтаний, навіть толком сфокусувати не можна, теж хтілося б поправити. Може хтось знає толкового майстра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробуй обратиться к Serg-у, мне он делал как раз такой аппарат.

Но диафрагма, вообще-то, в объективе находится, а не в тушке ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо щось з діафрагмою, то лізти треба в об"єктив. А це дуже непроста задачка. Розберись точно в чому справа, якщо в об"єктиві, то простіше знайти б.в. в нормальному стані, тому що такий ремонт якщо хтось і зробить, то недешево.

В будинку побуту на Лесі Українки колись був майстер, який ремотував старі дзеркалки, не знаю чи зараз є, останній раз минулого року знайомий носив туди на ремонт "Зеніт", затвор неправильно працював, то поремонтували нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но диафрагма, вообще-то, в объективе находится, а не в тушке ;)

ги точно. А я шось навіть не подумав, до брата передзвонив він мені сказав, я так і написав :D

Якщо щось з діафрагмою, то лізти треба в об"єктив. А це дуже непроста задачка. Розберись точно в чому справа, якщо в об"єктиві, то простіше знайти б.в. в нормальному стані, тому що такий ремонт якщо хтось і зробить, то недешево.

В будинку побуту на Лесі Українки колись був майстер, який ремотував старі дзеркалки, не знаю чи зараз є, останній раз минулого року знайомий носив туди на ремонт "Зеніт", затвор неправильно працював, то поремонтували нормально.

навряд чи з діафрагмою бо ставив об'єктив на свій D50 то все гуд було. Може мався на увазі затвор. Сьогодні вечері ще покулупаю його, але напевно нічого не виясню бо вже пробував вияснити в чому проблема і не зрозумів. Таки треба щоб майстер зробив заключення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Києва-19 головна проблема - механізм транспортування плівки. Він настільки безтолковий, що його некоректну роботу старі фотографи жартома називали не несправністю, а особливістю роботи цього фотоапарата. :D Він або кадр на кадр ліпить, або робить пропуск між кадрами в чотири рази більший, як потрібно, і в результаті на 36-кадрову плівку ледь вміщується 30 кадрів. Можуть і з затвором бути проблеми, але це вже рідше.

Киев-19, будова і ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...