Перейти до змісту

Акція протесту?

Therion

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Маємо офіс на Рівненській, наблюдаю з вікна таку картину: по Рівненській в напрямку Київського майдану вже хвилин 10 їдуть фури (ще до цих пір всі не проїхали) , всі сигналять, на фурах банери:" Геть руки від нашого майна", "Де антикризові закони", " Українці єднаймося" і т.д. Хто в кусі, що за акція серед далекобійників?

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тільки що проїхали (точніше проповзли) по Соборності, десь після 3-го десятка фур збився рахувати, зараз ще легкові їдуть. На повороті з Чорновола назбиралось трохи транспорту і деякі екстремали ледь встигали проскакувати між машинами в колоні, повертаючи в сторону моста.

Опубліковано

шоб тих страйкерів, перекрили дорогу від Варшавського до "гостинця" точно і далі... Я не можу зрозуміти їхню логіку, заважають звичайним людям, можливо вони думають що хтось їх підтримає але крім злості до них я нічого не маю... Номера в деяких машинах Київські...

Опубліковано

Натовец, такие как ты, проходя мимо насилуемой женщины, кричат: не ОРИ, дура, людей разбудишь!

Опубліковано

Ді, що ти хочеш від дитини в 17 років. Єдино що він "добре", на його думку, вміє робити - це грати в КС.

почитай, краще, про що люди говорять останні півроку..

ти рахуєш вони цим шось доб"ються?
- не вони, МИ. Там всі повинні бути.
Опубліковано

те що я пишу в розділі КС не означає що я інший форум не читаю...

знов як бачать 17 років, будуть зараз життю вчити...

Опубліковано

Я тебе не вчу життю, я дивуюся із твоїх постів.

Якщо думати, що ніхто ніякою акцією нічого не доб'ється - тоді краще залізти у підвал, і молитися щоб тебе не спіткало те, заради чого люди виходять на такі акції. І тоді точно ніхто нічого не доб'ється.

Можливо, ти просто ще не стикався із тим. Коли зіткнешся - тоді будеш говорити.

Опубліковано
Можливо, ти просто ще не стикався із тим. Коли зіткнешся - тоді будеш говорити.

Zheny@, сам же говоришь про 17 лет. с чем он может столкнуться?

Опубліковано
те що я пишу в розділі КС не означає що я інший форум не читаю...

знов як бачать 17 років, будуть зараз життю вчити...

Это хорошо, что читаешь. Главное - свое "ведро дерьма" выливай себе же в толчок, а еще лучше - спроси у родителей, как им сейчас жить стало - лучше или нет?

ЗЫ предлагаю оставить человека в покое и посмотреть в окна: где кто еще видит забастовочную колонну?

Опубліковано
ти рахуєш вони цим шось доб"ються?

Принаймі Вони намагаються щось змінити, а не тупо сидять і говорять: "Як мене це все за"бало!

Опубліковано

Як на мене, то давно пора вже зняти на Хрещатику бруківку і спрямувати її у вікна на Банківській.

Опубліковано

теж бачив цю акцію протесту, тіко мені попались фури на яких було написано "з народом так не можна" і під написом своєрідний знак заборони нагинання народу раком:) А загалом, я згоден.. Навмисно "перекривати людям увесь доступ до повітря", а чи не занадто?!

Тільки наш менталітет нам як завжди на заваді того щоб постояти за себе, бо "моя хата скраю, нічогог не знаю". А поодинці ми ніщо.

Опубліковано

Акцію у Луцьку організовало ГО "КРОК". Аналогічні заходи проводять люди на Львівщині, в Чернігівській і Одеській областях. Завтра таку ж акцію проводять на Рівненщині.

Акцент який хочуть зробити організатори акції:

Кожен з Вас поклав не один рік життя на створення власного бізнесу, здобуття хорошої роботи, пенсії, чи стипендії - з’явились перспективи на майбутнє, можливість заощаджувати кошти й загалом життя в країні стабілізувалось.

Настав 2009 р. Огульна корупція у владі, міряння коронами вождів, дикі фінансові спекуляції й жадоба наживи можновладців поставили всіх нас й країну загалом на межу фізичного існування - ДОСИТЬ !!!

Всі разом ми сила, (носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ ст.5 КУ) ми можемо змусити вище керівництво держави негайно діяти. Вимагаємо не політичний популізм й пошуки крайнього а реальні дії направлені на стабілізацію економіки України, негайні, тобто вже й зараз!

Тому закликаємо Вас, українці, до спільних дій - акцій протесту, мітингів, страйків й інших механізмів захисту прав громадянина передбачених Конституцією України.

Сьогодні ми, перевізники Волині, Львівщини й інших областей відстоюємо свої конституційні права , завтра всі разом, вся нація, вся Україна !!!

Основна мета довести вимоги, переважна більшість яких описана на банерах які наклеєні на автівки, до влади, та показати активним групам в інших регіонах що пора прокидатись!

Більш детальна інформація за телефоном 8 (0332) 28-64-24.

Опубліковано
Як на мене, то давно пора вже зняти на Хрещатику бруківку і спрямувати її у вікна на Банківській.

на Крещатике нет брукивки. да и кидать далеко...

Опубліковано

став спонтанним учасником акції

вискочив біля там-таму на соборності і був плотненько взятий в коробочку мітингуючими і так плелися помаленьку. але все культурно, біля аверсу мав з"їжати наліво, всі три полоси мене без питань пропустили, за що їм респект.

фото

post-58-1233587052.jpg

Опубліковано

Теж побачив сію демонстрацію. Вдалося сфоткати початок колони:

b155b5f22bb9.jpg

825858d1f572.jpg

Потім ще на Дубнівську одного занесло:

7d6be55afdb7.jpg

Опубліковано

це свідчить про високу організованість акції... яка скоріше всього підтримується якоюсь з політичних сил. тобто, як завжди, народ використовують в своїх інтересах, політичні сили, які собстно і роблять потім з ним (народом) те що заборонено на знаках колонни :(

Опубліковано

Залиш мені в ПМ свій власний мобільний. Я тебе привезу на засідання організаторів.

Сам станеш свідком того, що все організовують підприємці, які жодним чином не привязані до будь-якої політичної сили.

Або перезвони по телефону лінії і тобі все в деталях розкажуть.

Я особисто гарантую непричетність організаторів до жодної з політичних сил і повір вони не хочуть бути пов'язані. Досить!

Опубліковано
Залиш мені в ПМ свій власний мобільний. Я тебе привезу на засідання організаторів.

Сам станеш свідком того, що все організовують підприємці, які жодним чином не привязані до будь-якої політичної сили.

Або перезвони по телефону лінії і тобі все в деталях розкажуть.

Я особисто гарантую непричетність до жодної з політичних сил і не хочуть бути пов'язані. Досить!

хочеться в це вірити. удачі вам в відстоюванні ваших прав!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...