BACbOK Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 14:41 Поділитися #26 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 14:41 Буквально пів-години як з банку. Готівки все ще немає. Правда я зняв своє бабло за допомогою знайомих - в мене з картки зняли гроші в рахунок погашення кредиту, а вони мені віддали готівкою . Кілька грн зняв з Авалю, залишилося в районі 5 грн, за ними вже бігати не буду, нехай вони ними подавляться!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 14:55 Адміністратори Поділитися #27 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 14:55 І правильно, хай подавляться! Банки втратили до себе довіру через фінансові махінації і тому тепер налічка і бартер наше майбутнє, нажаль. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BACbOK Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 17:08 Поділитися #28 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 17:08 А скільки ще людей залишилося, які мають досить великі суми і зняти їх не можуть. А поки знімуть - це стільки геморою, що ппц! А якщо в людей біда? Наприклад, сьогодні сидів говорив в банку з одним пацаном, так в нього дружина на днях народжуватиме, а гроші тільки на карточці... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
datacopy Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 20:00 Поділитися #29 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 20:00 А скільки ще людей залишилося, які мають досить великі суми і зняти їх не можуть. А поки знімуть - це стільки геморою, що ппц! А якщо в людей біда? Наприклад, сьогодні сидів говорив в банку з одним пацаном, так в нього дружина на днях народжуватиме, а гроші тільки на карточці... ПриватБанк може запропонувати соціальну карту..... Там гроші будуть точно..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 21:36 Поділитися #30 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 21:36 ПриватБанк може запропонувати соціальну карту..... Там гроші будуть точно..... так, Саня, ща забаним за рекламу хтось має змогу допомогти людині(людям) отримати кеш з надрівської карти - тоді давайте конструктив вношу пропозицію: можна виставити щось тіпа реєстру значних покупок - я наприклад маю купити річ, умовно за 1000 грн, даю маяк, хто з надрівською картою ідем в маг, катаєм через термінал, я віддаю кеш. знаю що торгова авторизація по їх картам іде точно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 21:43 Автор Поділитися #31 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 21:43 вношу пропозицію: можна виставити щось тіпа реєстру значних покупок - я наприклад маю купити річ, умовно за 1000 грн, даю маяк, хто з надрівською картою ідем в маг, катаєм через термінал, я віддаю кеш. знаю що торгова авторизація по їх картам іде точно такойже способ можно использовать чтобы не платить 3% за снятие кеша с карт любого банка что мы и делали неоднократно в фуршете и такой способ советовал людям чтобы "платить" с одной приватовской кредитной карты по другой не теряя % за снятие налички Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurgen Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 22:29 Поділитися #32 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 22:29 з надрівською картою ідем в маг, катаєм через термінал, я віддаю кеш. знаю що торгова авторизація по їх картам іде точноЗнакомый работник надр вчера говорил, что при оплате в магазинах тоже лимит 50 юаней в сутки. Лучше проверить сначала.Не знаю на счёт кредиток, но с его зарплатной карточкой такой фокус не прошёл. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 07:14 Поділитися #33 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 07:14 о бач як все недобре... мені раніше казали, що навпаки самі ж працівники надр відправляли людей в магазини, мовляв там без проблем, лімітів нема. знач помінялось, тоді і створювати розділ поки немає сенсу. до вияснення остаточно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igrek Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 10:38 Поділитися #34 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 10:38 Вчора платив в магазині надрівською картою - 190 грн. Оплата пройшла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 11:18 Автор Поділитися #35 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 11:18 Гаряча лінія Управління Національно банку України у Волинській обл - 8-03322-4-43-51 номерок работает девушка с той стороны всё внимательно записала и побещала передать куда нужно ваша заява по банку надра зареєстрована за номером 1258. компетентні люди проінформовані. часу до розгляду вашої скарги по суті - 2 роки 4 місяці і 125 днів... чекайте нет, сегодня перезвонили по поставленому телефону казали что: с зарплатных карт обязаны выдавать как миним 1000 грн за раз сказали итти в центральный офис на КиевскойПлощади и требовать, если не отдадут - звонить опять вот человек пыталися снять денжку в отделении у "старого рынка" хоть сразу перед ним гасили кредит, тоесть наличка есть, в выдаче зарплаты было отказано с мотивацией - "ваша карта открывалась не в нашем отделении" кто там ещё будет утверждать что ВЫДРАбанк чесный и стабильный банк и вменяемыми сотрудниками? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 11:59 Адміністратори Поділитися #36 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 11:59 человек пыталися снять денжку в отделении у "старого рынка"хоть сразу перед ним гасили кредит, тоесть наличка есть, в выдаче зарплаты было отказано с мотивацией - "ваша карта открывалась не в нашем отделении" кто там ещё будет утверждать что ВЫДРАбанк чесный и стабильный банк и вменяемыми сотрудниками? А есть ли вообще в природе хоть один банк "чесный" ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 13:15 Поділитися #37 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 13:15 А есть ли вообще в природе хоть один банк "чесный" ? був. Ощадбанк СРСР Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 13:21 Автор Поділитися #38 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 13:21 не уходим от темы,в этом топике мы наезжаем на ВЫДРАбанк Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igrek Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 17:59 Поділитися #39 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 17:59 нет, сегодня перезвонили по поставленому телефону казали что:с зарплатных карт обязаны выдавать как миним 1000 грн за разсказали итти в центральный офис на КиевскойПлощади и требовать, если не отдадут - звонить опятьвотчеловек пыталися снять денжку в отделении у "старого рынка"хоть сразу перед ним гасили кредит, тоесть наличка есть,в выдаче зарплаты было отказано с мотивацией - "ваша карта открывалась не в нашем отделении"кто там ещё будет утверждать что ВЫДРАбанк чесный и стабильный банк и вменяемыми сотрудниками?1. А вони і не проти видати 1000 гривень, але показують пусту касу і кажуть: "немає, зачекайте, поки хтось прийде з якоюсь оплатою". Чекати можна 15 хвилин, а можна й 6 годин.2. Вмєняємий сотруднік вже з кимось домовився і за те, що комусь відклав бабло, отримає відкат.До речі, хто планує робити покупку в магазині, що приймає оплату карткою (скажімо, від 100 гривень), можемо домовитись. Я плачу покупку карткою, а ви мені готівкою 95% від суми. Приват, аська. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 20:54 Автор Поділитися #40 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 20:54 1. А вони і не проти видати 1000 гривень, але показують пусту касу і кажуть: "немає, зачекайте, поки хтось прийде з якоюсь оплатою". Чекати можна 15 хвилин, а можна й 6 годин.это ж зарплата,чесно заработаное, функции банка просто передать перечисленные деньги человекухотябы в центральных отделения обл центров могли бы выдавать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BACbOK Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 03:46 Поділитися #41 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 03:46 1. А вони і не проти видати 1000 гривень, але показують пусту касу і кажуть: "немає, зачекайте, поки хтось прийде з якоюсь оплатою". Чекати можна 15 хвилин, а можна й 6 годин. это ж зарплата, чесно заработаное, функции банка просто передать перечисленные деньги человеку хотябы в центральных отделения обл центров могли бы выдавать Коли ти починаєш казати це ж саме у головному відділенні - тебе починають нагружати: "Що ви мене лічите?! В мене немає грошей! Йдіть свої претензії висловлюйте директору! Такі дурні запитання задаєте!". От такого змісту приблизно в мене були розмови у відділенні... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 11:37 Автор Поділитися #42 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 11:37 сегодня через "районное управнени образования" учителям Ковельского ройона сообщили что нудно быть около 13.00 у главного отделения в Ковеле - будут выдаввть зарплатупосмотрим чем ето кончится............. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fedor4uk Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 11:53 Поділитися #43 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 11:53 Надра-банк звичайно цікаво, але хто знає що робиться з Західінкомбанком ?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BACbOK Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:10 Поділитися #44 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:10 Вчора від знайомих чув, що для Західінкомбанку капєц прийшов також. Чутки-чутками, але значить є якась причина для цих самих чуток. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fedor4uk Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:15 Поділитися #45 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:15 Отож що я знаю інформацію ББС(чутка): якийсь клієнт в Західінкомбанку зняв свої депозити - і банку стало зовсім погано. Цікаво яка ж то мала бути сума? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:22 Поділитися #46 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:22 «Західінкомбанку» криза не страшна?Сума виданих кредитів у 2 рази перевищує розмір депозитних вкладів.Ноу комментс... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igrek Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:36 Поділитися #47 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:36 До речі, хто планує робити покупку в магазині, що приймає оплату карткою (скажімо, від 100 гривень), можемо домовитись. Я плачу покупку карткою, а ви мені готівкою 95% від суми. Приват, аська.Що, ніхто не допоможе гроші вивести з картки? І вам добре - 5% знижка, і мені не треба днями у відділенні стояти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:37 Автор Поділитися #48 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 12:37 давайте о «Західінкомбанку» в другом топике Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 13:28 Автор Поділитися #49 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 13:28 в Ковеле центральном отделении учителям всётаки выбаю зарплату Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igrek Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 17:13 Поділитися #50 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 17:13 Сьогодні карткою "Надр" не вдається розплатитись в магазинах. Відділення в "Там-Тамі" зачинене, не дверях написано, що оновлення програмного забезпечення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.