Arden Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 11:36 Поділитися #26 Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 11:36 Ого ви тут розвели - позор трієшникам, позор ботанам... Цеж студентське життя... І хоч одна трійка мусить бути... До речі стипендію будуть платити тим у кого 4.00 або більше і не важливо є трійка чи нема... (Я за Політех говорю) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maggot Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 11:45 Поділитися #27 Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 11:45 Ну це вже тіпа ясно, вистачило одного кіпіша по телевізору, щоб все стало на свої місця. В той час, як одні борються за любимых бабушек, інші вирішили піаритись на студентах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
freez Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 12:09 Поділитися #28 Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 12:09 угу, але все таки хай краще піаряться на студентах, нам же ж, студентам, краще))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 12:16 Поділитися #29 Опубліковано 15 Лютого, 2009 в 12:16 Танцюйте мама й тато, сьогодні в мене свято.. і я сьогодні нап*юсь...сьогодні танцювали шось там тра ляляля!і я завтра відісплюсь...оу оу оу свято! згорів мій унівееер оуоуоу свято, згорів мій універ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vovo4ka Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 20:15 Поділитися #30 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 20:15 В тему та до теми :Кабінет міністрів прийняв постанову, якою заборонив керівникам учбових закладів використовувати не за призначенням кошти, спрямовані на виплату стипендій.Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на брифінгу в середу.За словами прем'єра, кошти на виплату стипендій держава перераховувала учбовим закладам у повному обсязі.Однак з'ясувалося, відзначила Тимошенко, що стипендія не мала цільового значення і направлялася єдиним грошовим потоком на всі учбові заклади, після чого вже безпосередньо керівництво цих закладів вирішувало черговість виплат."Ми прийняли постанову уряду, яка визначає, що всі обсяги сплат по стипендіях з держбюджету будуть іти як цільові кошти", - повідомила прем'єр."Ми переконані, що в тих деяких учбових закладах, де самоуправством займалися керівники і перерозподіляли стипендію як вони захочуть, буде наведений порядок", - додала вона. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.