Перейти до змісту

Куди найкраще податися закордон на відпочинок?


Aristos

Рекомендовані повідомлення

Звичайно на колір і смак товариш не всяк, але хотілося б поцікавитися куди ж краще податися, щоб відпочити.

Цікаво було б побачити фотки з ваших подорожей.

Мені особисто подобається Європа.

Особливо подобається Париж. Нажаль була можливість споглядати його лише один день, але вражень лишилося на все життя.

Відверто сказати їхати туди без другої половинки якось гнітюче, оскільки навколо тебе багато пар, що цілуються.

Амстердам виявився наповненим різношерстним народом. По вікнах вулиці Червоних ліхтарів сиділи дівчата (переважно чорношкірі) з сумним поглядом в очах. А в магазинах


 найбільш ходовими товарами надиво були бульбулятори, голандські дерев'яні галоші і що найбільш дивувало різноманітні секс-придатки.

Брюсель з своїм пісяючим хлопчиком вразив охайністю і практичністю. Але загалом крім Європарламенту і Ратуші нічим особливим не запамятався.

Берлін найбільш запам'ятався написом на внутрішній стіні в Бундестазі, якого нінці на превеликий мій подив зберігають для нащадків - "Увидели развалины Берлина. Остались довольны".

Рим це просто історично натхненне місто, по якому скільки не гуляв буде мало. Запамятався особливо Ватикан, де в Соборі Святого Петра побачив мозаїку Княгині Ольги і Володимира Великого.

Прага це просто шик. Це універсальне місто, яке не сподобатися не може. Загадкове і романтичне захоплює як архітектурою так і безумовно своєю практичністю. Найбільше враження - від найбільшої в центральній Європі дискотеки - Карлові Лазні, що знаходиться зразу ж біля Карлового Мосту.

Відень царське місто. Основна згадка - опери і канали Дунаю по місту. Місто насичене музикою і культурою.

Архітектурно просто бомба. Охайно доглянуто і що ще запамяталося, що ніде не бачив - практично біля кожної станції метро є безкоштовний туалет, що напевно добре виручає не одного туриста :).

Братислава - просто маленька, але горда столиця. Крім замку і моста, особливо подивитися чогось нема.

Будапешт - місто з двох міст, де можна побродити і по мостам і по замкам і по палацам. Найбільше вразив парламент над Дунаєм, красивішого ніде інде не бачив. Зразу не зрозумієш чи це церква чи ратуша, а як підійдеш до нього то сфоткати повністю, як би не хотів не вдасться. Особливо сподобалася нічна ілюмінація, яка нажаль в 01.00 вимикається.

Напишіть хто що бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Улыбнуло :) Такой вопрос, я вот собираюсь этим летом ехать в европу на отдых. Смотрю, в инете по тур фирмам много разной информации про туры. Но меня интересует реальная стоимость поездок. Сколько надо иметь с собой на все остальные расходы, если брать евротур? Сколько стоит шенген виза, если покупать тот же евротур? Ну и остальные нюансы, если есть по ценам.... Почему спрашиваю, смотрю тур Уикэнд во Франции, стоимость 590 евро. Нереально мне кажется... И какую надо иметь офф зарплату чтобы выпустили за границу по тур путевке? Если допустим человек получает офф 1500грн+3000 в конверте, пройдет такой вариант? Не скажут что мол офф зарплата маленькая итд? Если что есть рассказать, поделись плиз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
Но меня интересует реальная стоимость поездок. Сколько надо иметь с собой на все остальные расходы, если брать евротур? Сколько стоит шенген виза, если покупать тот же евротур? Ну и остальные нюансы, если есть по ценам.... Почему спрашиваю, смотрю тур Уикэнд во Франции, стоимость 590 евро. Нереально мне кажется... И какую надо иметь офф зарплату чтобы выпустили за границу по тур путевке? Если допустим человек получает офф 1500грн+3000 в конверте, пройдет такой вариант? Не скажут что мол офф зарплата маленькая итд? Если что есть рассказать, поделись плиз

Реальна вартість путівки вказується на сайті, а внизу під описом туру вказується що саме в цю вартість входить. В основному це проживання та харчування (інколи проїзд). Щодо додаткових коштів на період перебування - якщо брати з запасом то це приблизно 80 - 100 євро на день. Віза вартує 35 Євро. Довідка з роботи надається тільки для того щоб показати що Ви ПРАЦЮЄТЕ взагалі і маєте причину для повернення. Саме тому сума вашої зарплати не є дуже важливою (це ж не кредит :) ). Взагалі, якщо цікавлять всі деталі поїздок звертайтесь за тел. 28 64 16, 8 050 967 68 81, 8 063 176 41 79. Розповімо, підкажемо, порадимо і підберемо тур на Ваш смак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Кто-нить подскажет где можно посмотреть стоимость проезда автобусом из Варшавы в Берлин, и из Берлина в Париж? Интересует стоимость билетов. Я так думаю, автобусом дешевле чем поездом получается?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И еще одно, если виза будет открываться по приглашению от польского гражданина, то с этой визой в Германию пустят, если заезжать через Польшу? По идее должны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...