Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Свежая прошивка 100% работает без глюков! в "ОГО" не виснет!

http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2600U_BRU...03_20081229.img

Хотілося щоб працювала краще за попередні, і версія "for_testing"...потестим побачим..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В мене запитання майже по темі....

Потрібно поновити прошивку в роутері DI-624+

Причина поновлення - частенько підвисає PPPoE з"єднання "ОГО" (надіюсь прошивкою поправити).

Тут http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DI-624+/Firmware/ доступні два варіанти:

Rev_Ax/ 01-Feb-2006 15:42

Rev_Bx/ 25-Oct-2006 13:58

Що краще вибрати і чим вони, крім дати виходу, можуть відрізнятися? Що означає Ах і Вх ???

P.S. Прошивка, яку зараз використовує мій DI-624+, така - Firmware Version: 2.07 , 16 Feb 2005.

Опубліковано

Це прошивки для різних ревізій модемів. Твоя повинна бути вказана на етикетці на модемі.

Опубліковано
Це прошивки для різних ревізій модемів. Твоя повинна бути вказана на етикетці на модемі.

В мене така етикетка, де там та ревізія.... ткніть пальцем плс...

post-290-1233228093.jpg

Опубліковано

В тебе швидше всього ревізія Вх -- по першій букві серійного номера

Хоча незрозуміло тоді чому "H/W Ver H1"

Опубліковано
В тебе швидше всього ревізія Вх -- по першій букві серійного номера

Хоча незрозуміло тоді чому "H/W Ver H1"

А що це означає "H/W Ver H1"?

Якщо заллю прошивку не тої ревізії, чим це грозить?

Опубліковано
А що це означає "H/W Ver H1"?

Hardware version H1 -- Версія "заліза" H1

Зазвичай саме версія "заліза" визначає ревізію. Тобто наступна ревізія -- це та ж модель з внесеними незначними модифікаціями, наприклад в розводку плати, чи змінено модель/виробника якоїсь мікросхеми (тієї ж флешки під прошивку, наприклад). Іноді новіші ревізії дають більшу стабільність в роботу пристрою, іноді деякі нові можливості, а іноді просто здешевлюють собівартість для виробника.

Якщо заллю прошивку не тої ревізії, чим це грозить?
в кращому випадку будуть відсутні деякі функції, в середньому випадку не буде працювати взагалі прийдеться перепрошити, в найгіршому -- прийдеться прошивати в сервісному центрі :)

Все залежить від того, що саме змінено в новій ревізії.

Опубліковано
в кращому випадку будуть відсутні деякі функції, в середньому випадку не буде працювати взагалі прийдеться перепрошити, в найгіршому -- прийдеться прошивати в сервісному центрі :)

Не хотілось би доводити справу до сервісного центру.

Може є ще якісь методи "заглянути всередину", щоб знати точно що лити? За допомогою софта чи іншим методом...

Опубліковано

спробуй зайти браузером на роутер (по дефолту 192.168.0.1 або 192.168.1.1, логін/пароль Admin або інший, вказаний в мануалі). Там швидше всього на стартовій сторінці і буде інфа про нього.

До речі, деякі роутери підтримують само-апдейт -- через меню роутера можна йому сказати витягнути нову прошивку і прошитись.

Опубліковано
До речі, деякі роутери підтримують само-апдейт -- через меню роутера можна йому сказати витягнути нову прошивку і прошитись.

В мене само-апдейта в роутері нема нажаль.

Почитай -- ось цю ссилку google видав першою на запрос "ревизия DI-624+"

Там описано точнісіньку таку саму ситуацію як в мене! І роутер, і прошивка.... все таке ж.

Буду пробувати прошивати по аналогії.

Дякую!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якщо будеш налаштовувати модем роутером то бажано візьми щось з серії zyxel prestige.. дуже добре зарекомендували себе навіть на відносно поганих лініях, та і проблем з біллінговим обривом та реконектами не помічалось

Опубліковано
Якщо будеш налаштовувати модем роутером то бажано візьми щось з серії zyxel prestige..

А як на рахунок D-Link 2640u? Він гірший від zyxel prestige, наприклад, від P-660 RT EE (у мене такий, але хочу з Wi-Fi) ?

Опубліковано
Якщо будеш налаштовувати модем роутером то бажано візьми щось з серії zyxel prestige..

А як на рахунок D-Link 2640u? Він гірший від zyxel prestige, наприклад, від P-660 RT EE (у мене такий, але хочу з Wi-Fi) ?

Шило на мило, плюс вайфай

2640 бери з индексами BRU/D або новіший (E,F) - в них захист WPA2.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...