Перейти до змісту

Файні іграшки

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

менший обзавівся чудовою іграшкою - розумне цуценя

рекомендую усім молодим батькам - дітьо в захваті, іграшка говорить чудовою українською мовою

post-58-1232232234.jpg

собака говорить гарним голосом, доволі якісний звук(!), знає веселі пісеньки та реагує на дотики до частин тіла. ну на зразок 1 раз тицьнути в ніс - каже це мій ніс, 2 раз - ніс червоний, 3й - апчхи! :) ну і так далі. а ще знає лічбу, віршики, періодично видає - ти мій друг, я тебе люблю, обніми мене, і т.п.

раніше таке добро було макс тільки з російською озвучкою

ps продається в гуртівні "мЕтро", вартує 200 наших

Опубліковано

Собачка справді дуже цікавий і гарно зроблений. Такого не маємо, але бачили у племінника. Іграшка приємно здивувала. По-перше це перша іграшка яку я побачила з українською мовою, а по друге приємний голос і всі слова можна чітко зрозуміти, що для малої дитини важливо.

Того ж виробника маємо "Чарівний горщечок". Це єдина з музичних іграшок, з якої чоловік в перший же ж день не повиймав батарейки.:) Дитина (йому зараз 1 рік і 2 місяці) бавиться залюбки. Горщик теж говорить українською:) Називає геометричні фігурки, які дитина складає у відповідні отвори, співає про фігурки пісеньку, теж саме може і з цифрами і ще й носик, при натисканні видає різні звуки. Є перемикач цифри-фігурки і два положення гучності. Але і в самому гучному положенні музика і звуки не набридливі. Ще фігурки досить великі, дитині легко їх брати і простіші (кружечок і квадратик) малюк без проблем може вставити у відповідний проріз. Іграшкою задоволені.

Купували її в Тигресі місяць тому десь за 180 грн.

До речі, що це за гуртівня "мЕтро"?

Опубліковано

Нам таких іграшок також кілька подарили.Спочатку прикольно,а потім дивишся на малу і думаєш:"Невже я дійшов до того,що замінив власне спілкування з дитиною на спілкування з електронним цуциком?" Мабуть краще я сам буду її вчити словам,цифрам та буквам.А шо як вона ще й голосом того цуцика буде говорити? :) ІМХО.

Опубліковано

Ми вже виросли з таких :) але все одно поділюсь наводкою - дуже подобається купувати іграшки в магазині Кроха, на Радянській. Там все тільки сертифіковане, багато іграшок з дерева. Ціни відносно не високі.

Дещо цікаве можна відкопати, якшо поритися добряче на полках в Там Тамі :) Самі гарні іграшки там чого дуууже далеко "закопані" :)

Опубліковано
Дещо цікаве можна відкопати, якшо поритися добряче на полках в Там Тамі :) Самі гарні іграшки там чого дуууже далеко "закопані" :)

згідний. недавно з старшим шукали подарунок його товаришу на д.н. знайшли на верхній полиці(!) замаскованим :) просто суперський дитячий телескоп з підставкою, збільшення чи то 30х чи то 50х. файне виконання, за скромних 130 грн :ok2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...