Перейти до змісту

Теория Лжи / Lie to

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

IMG81-1232018223.jpg

Год выпуска: 2009

Страна: США, 20th Century Fox Television

Жанр: драма

Продолжительность: 00:48:35

Перевод: Профессиональный (многоголосый) (NovaFilm)

Режиссер: Кларк Джонсон, Роберт Швентке

В ролях: Тим Рот, Келли Уильямс, Брендан Хайнс, Моника Рэйманд

Описание: Доктор Лайтман, как и доктор Хауз, считает, что все врут. И чтобы доказать это, ему достаточно всего лишь пару минут пообщаться с человеком. Любое движение, жест, любое неосторожное слово могут выдать в вас лжеца. Надо лишь уметь это увидеть. Среднестатический человек врет три раза за десять минут разговора. Задача доктора Лайтмана и его коллег - распознать эту ложь, и, используя свои таланты, они спасают от тюрьмы невиновных и сажают за решетку преступников. К Агентству Лайтмана обращаются за помощью федералы, правительство, Конгресс и даже президент Казахстана.

Но может ли человек быть счастлив, если видит, что все вокруг постоянно лгут?

Формат: AVI

Видео кодек: XviD

Видео: 881 Kbps, 23.976 fps, разрешение 640*352 (16:9), XVID = XVID Mpeg-4

Аудио: 127 Kbps, 48000 Hz, 2 каналов, 0x55 = MPEG Layer-3, CBR

Вийшла пілотна перша серія цього серіалу. Качаємо звідси або звідси або звідси:)

Опубліковано

Коли створював тему, чомусь не заливались картинки. Вже поправив.

Зовнішні лінки додав.

Опубліковано

Це тільки пілотна серія. Ходять слухи, що за бугром від починає виходити з 21 числа. Чи будуть переклади і яка буде взагалі його доля поки що невідомо. Хоча в рунеті вже зявився фан-сайт серіалу :)

Мене особисто сабж зацікавив. Буду за ним слідкувати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А я сьогодні вже й третю серію стянув! :ura:

взяти можна тут http://novafilm.tv/browse.php?tvshow=254

Там, так би мовити, першоджерело серіалу з нормальним російським перекладом.

P.S. А серіал суперовий! :)

P.P.S. І ще таке, кому цікаво... По вищевказаній урлі можна скачувати серії у двох варіантах (по якості)

При розмірі файлу 2.15 GB - Технические данные:

Продолжительность: 00:43:50.502

Видео: 1280x720 (1.78:1), 23.976 fps, H.264/AVC Encoder ~5974 kbps avg

Аудио Rus: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg

Аудио Eng: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg

При розмірі файлу 350 МВ - Технические данные:

Продолжительность: 00:43:49 (63025 frames)

Видео: 624x352 (1.77:1), 23.976 fps, DivX 5.0 codec ~986 kbps avg, 0.19 bit/pixel

Аудио: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg

Опубліковано

Серіал дійсно класний, і багато чого факт.

Наприклад міміка і жести. Можна самому трохи більш орієнтуватися, хто каже правду, хто ні

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Класний серіал. Дивиться на одному подиху. Дякую всім хто викладав/викладає. Ги, но четверта серія - це шось. Там якийсь колгоспник так ржачно озвучував, шо ше досі хожу пруся з його "преуед" і щироукраїнської "г" :0016:

Опубліковано

Так нащо ж ти таке хауно дивилась? :) Нормального перекладу ще не було, от я й не заливав ще 4 серію.

Опубліковано

ги, справа в тому, що той хто "таку" серію залив не признався і в назві серії також не було зазначено, що "озвучено хауняно" :sm128: . А коли вже скачано но не дивитися нємажліва ))

Опубліковано
Ги, но четверта серія - це шось. Там якийсь колгоспник так ржачно озвучував, шо ше досі хожу пруся з його "преуед" і щироукраїнської "г" :0016:

А де вже з"явилася 4-та серія?!! На новафільм.тв (http://novafilm.tv/browse.php?tvshow=254) нема... :((

Опубліковано
Всі чекають переклад від новафільму, любительські вже давно достпуні ))

Ура-ура!!! Є 4 серія з перекладом від новафільм.тв

349.86 MB, Video 624x352

2.18 GB, Video 1280x720

P.S. Я б залив, але не знаю, чи може якимось чином користувач неДатагрупівського інтернету заливати файли сюди на фтп? Напевно ні, підскажіть плс...

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...